Blog

 1. Music All In partner van Make-a-Wish

  Samenwerking

  Sinds 1 augustus werkt Music All In officiël samen met Make-a-Wish. Make-a-Wish is een organisatie die de droomwens in vervulling laat gaan voor kinderen met een ernstige, soms levensbedreigende ziekte. Onze samenwerking werkt als volgt! Koop je bij Music All In een instrument met een Make-a-Wish label, dan doneren wij een percentage van de bruto winst aan Make-a-Wish.

  Lees meer »
 2. Samenwerking met Trees for All

  Officiële start

  Op 1 juni is onze samenwerking met Trees for All officieel van start gegaan. Onze samenwerking is simpel, maar doeltreffend. Koop je één van de honderden instrumenten met een Trees for All label? Dan doneren wij één boom! Op deze manier hopen we de komende jaren honderden, misschien zelfs wel duizenden nieuwe bomen te planten.

  Lees meer »
 3. Winnaar Sterkste Schakel Detailhandel

  Sterkste Schakel

  De Sterkste Schakel Trofee is dé Rijnlandse ondernemingsprijs. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming van de regio Rijnland.  Klantgerichtheid is bij Music All In het allerbelangrijkste! We waren dan ook erg trots om genomineerd te zijn. Meer dan 60 bedrijven uit de hele regio Rijnland waren genomineerd. 

  Lees meer »