Godin gitaren blog

Godin High End gitaren uit Canada

Inmiddels bestaat het gitaarmerk Godin alweer 46 jaar. Bekend bij veel muzikanten, maar nog lang niet bij iedereen. En dat is zonde! Want Godin Guitars maakt geweldige gitaren. Western gitaren, solidbodies, hollowbodies en innovatieve modellen, zoals de MultiAcs. Bij Godin draait het om één ding. En dat is kwaliteit.

Dat begint bij de materialen die Godin gebruikt. Al het hout komt uit Noord Amerika en ze gebruiken alleen de beste pickups en hardware. De modellen van Godin lijken op de oude vertrouwde bodyshapes, maar zijn allemaal gemoderniseerd naar wensen van de moderne muzikant. En als laatste: alles wordt met de hand vervaardigd. Het resultaat mag er dan ook zijn. Godin gitaren zijn zeer veelzijdige, goed klinkende en prachtig afgewerkte gitaren. Of je nu een solidbody of een western in je handen hebt, je voelt direct het Canadeze vakmanschap.

Bij Music All In in Noordwijk zijn we erg blij met de toevoeging van Godin gitaren aan ons assortiment. De prijzen van deze modellen zijn voor veel gitaristen goed te betalen. Deze handgemaakte Canadeze gitaren concureren namenlijk qua prijs met Mexicaanse Fenders, Ibanez, Gretsch Electromatic en andere fabrieksmodellen. En geloof ons! De Godin gitaren winnen het vaak op alle fronten. Kortom, het uitproberen van deze Godin gitaren is zeker de moeite waard en je bent natuurlijk van harte welkom om deze bij ons te testen en zelf een oordeel te vellen.

Bekijk alle Godin gitaren in onze collectie