Officiële start

Op 1 juni is onze samenwerking met Trees for All officieel van start gegaan. Onze samenwerking is simpel, maar doeltreffend. Koop je één van de honderden instrumenten met een Trees for All label? Dan doneren wij één boom! Op deze manier hopen we de komende jaren honderden, misschien zelfs wel duizenden nieuwe bomen te planten.

Al deze bomen worden door Trees for All geplant in Peru, in samenwerking met de locale amre arbeiders en boeren. Naast de belagrijke functie van bomen voor het klimaat, zuurstofproductie en bodembeschereming, hebben we zo ook sociaal/economisch een grote impact. Het planten van bomen zorgt voor werk, voor hout en het herstel van bodems waar de boeren op lange termijn weer gebruik van kunnen maken. 

Het hele verhaal van Trees for All en hun werk in Bolivia lees je hier.

  

Music All In doet meer

Het planten van bomen doen we samen met onze klanten en leveranciers met als doel alle partijen bewust maken en uiteraard zoveel mogelijk bomen planten. Maar Music All In doet meer. Naast onze actie werken we ook samen met Trees for All om Music All In een CO2 neutraal bedrijf te laten zijn. Sinds 2016 kiezen we al bewust voor lokaal opgewekte groene energie en gas. Dit doen we samen met Greenchoice. Daarnaast compenseert Music All In jaarlijks alle overige uitstoot via Trees for All. Denk aan onze bedrijfsauto's en al onze vliegreizen. 

Wil je zelf ook een CO2 neutraal huishouden of bedrijf. Hier vind je de mogelijkheden bij Trees for All.