Sterkste Schakel

De Sterkste Schakel Trofee is dé Rijnlandse ondernemingsprijs. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming van de regio Rijnland.  Klantgerichtheid is bij Music All In het allerbelangrijkste! We waren dan ook erg trots om genomineerd te zijn. Meer dan 60 bedrijven uit de hele regio Rijnland waren genomineerd. Music All In was genomineerd voor de categorie Detailhandel Groot. Daarnaast zouden alle 60 genomineerde bedrijven samen meedingen naar "Beste Website & de publieksprijs.

Vrijdag 16 maart was het dan eindelijk zover. Na een spannende week waarin naast de vakjury ook het publiek zijn stem kon uitbrengen, was de uitreiking bij Huis ter Duin. Wij hadden een zeer goede avond. Music All In won niet alleen de Sterkste Schakel voor Detailhandel, maar ook Beste website en veroverde de 3e plek bij de publieksprijs.

  

Klantgerichtheid

Bij ons familiebedrijf draait alles om service en klantgerichtheid. We waren dan ook al enorm trots om geomineerd te zijn. De nominatie krijg je namelijk niet van een jury, maar van je klanten. Winnen was te gek, maar het feit dat eer dan 1400 mensen op ons gestemd hebben voor de publieksprijs was helemaal super.