ONZE SAMENWERKING MET MAKE-A-WISH


Met jouw droominstrument vervul je ook de wens van een kind!

Met onze samenwerking met Make-a-Wish dragen we financieel bij om zoveel mogelijk wensen in vervulling te laten gaan. Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind ernstig, soms zelfs levenbedreigend ziek is. Make-a-Wish wil al deze jonge patienten een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst

Koop je bij ons een instrument, met Make-a-Wish label dan doneren wij een percentage van de verkoopprijs aan Make-a-Wish. Zo willen we samen met jullie zo veel mogelijk wensen in vervulling laten gaan.

Waarom doen we dit?

"Wij vinden dat wij als retailer meer moeten betekenen dan alleen het verkopen van producten. Daarom zetten we niet alleen hoog in op service en klantgerichtheid, maar willen we tegerlijkertijd ons steentje bijdragen voor diverse maatschappelijke doelen. Daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid bewust te kiezen voor Make-a-Wish producten, zonder dat je daar zelf meer voor betaald. "

De Kracht van Make-a-Wish

"Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt"

Kracht en vertrouwen voor de toekomst

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en kracht geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling.

Hoe het begon

1980, Phoenix, Arizona. Chris is 7 jaar oud en heeft ernstige leukemie. Zijn leven bestaat uit angst en ziekenhuisbehandelingen. Zijn droom? Politieagent worden. Met zijn ziekte een kleine kans dat ’t zal lukken. Twee agenten horen van zijn wens en besluiten Chris de dag van zijn leven te bezorgen. Hij krijgt een mini uniform aan en mag een dagje mee op de motor. Trots deelt Chris als een echte agent bekeuringen uit.

Hij geniet. Ziek? Die dag niet. Zijn verhaal inspireert tot de oprichting van Make-A-Wish. Make-A-Wish Foundation International is nu actief in 50 landen en op 5 continenten. Het is de grootste wensvervullende organisatie in de wereld en vervult 15.000 wensen per jaar.

Een wenskind is dichterbij dan je denkt

Een wenskind kan zomaar je buurjongen of buurmeisje zijn. Via de Wish Maps zie je voor welke ernstig zieke kinderen in jouw omgeving jij iets kunt betekenen. Neem snel een kijkje in onze Wish Maps en vervul én volg de liefste wens van een kind bij jou in de buurt!

Wish Journeys

Een wensvervulling noemt Make-a-Wish een Wish Journey. Het is niet één moment, maar een ervaring die een leven lang mee gaat. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig gepland traject. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling.

Bekijk de Wish Journey's gerealiseerd door Make-a-Wish