z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Bestel alle saxofoons direct online of kom naar onze winkel

Bestel alle rieten direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Bestel alle keyboards direct online

NORD: de populairste piano on stage

Prachtige collectie van meer dan 60 piano's en 25 vleugels

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Offline wordt het nog leuker!

Onze winkel van 8.000 m2 is een echt belevingscentrum. Instrumenten, bladmuziek, accessoires en onderdelen. In onze winkel kun je zelf alles testen. Wij staan voor je klaar en helpen je graag bij al je vragen, aankopen en reparaties.

Onderhoud & reparatie

Onze reparateurs staan voor je klaar. We repareren vrijwel alle instrumenten zelf. Hierdoor kunnen we je snel helpen, ook met een spoedgeval. Kan iets niet gerepareerd worden voordat je het weer nodig hebt? Je kunt altijd een gratis leen instrument meenemen!

Parkeren voor de deur.

Bij ons parkeer je voor de deur. Op ons eigen terrein en uiteraard gratis. Geen gedoe meer met de parkeermeter of een plekje zoeken dus! Heb je iets gekocht wat je liever niet zelf vervoert? Onze eigen transportdienst brengt het graag bij je thuis.

Maar eerst koffie...

Kom je van ver? Of van dichtbij? Neem eerst een lekker bakkie! Iedereen is welkom in onze koffiebar. Hier geniet je gratis van verse koffie, cappuccino's, espresso, latte macchiato's, thee en nog veel meer.

Wij houden net zoveel van muziek maken als jij!

Muziek maken is alles voor ons. Iedereen die bij ons werkt is muzikant. Allemaal hebben we in bands gespeeld, bij een harmonie of fanfare of tot midden in de nacht opgetreden voor een appel en een ei :) Ook zijn we net als jij gek van instrumenten, gear, accessoires en nieuwigheden en doen er alles om alles updates goed bij te houden. Zin om een keer langs te komen om gewoon even lekker met muzikanten te praten? Bij deze ben je uitgenodigd en de koffie en drankjes zijn van ons!

Search

z