SAMEN VERANDEREN

Samen veranderen betekent voor ons samen met klanten, leveranciers en medewerkers verantwoordelijkheid nemen en bijdragen aan een betere toekomst. Wij tonen op verschillende maatschappelijke thema's onze betrokkenheid, dragen financieel bij en maken klimaatbewuste keuzes. Internationaal, nationaal en regionaal!

Wij werken samen met

Make-a-Wish

Met onze samenwerking met Make-a-Wish dragen we financieel bij om zoveel mogelijk wensen in vervulling te laten gaan. Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind ernstig, soms zelfs levenbedreigend ziek is. Make-a-Wish wil al deze jonge patienten een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst.

Meer over onze samenwerking met Make-a-Wish

Trees for All

Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Duurzame ontwikkeling op sociaal, ecologisch en economisch gebied. Daarom werken we samen met Trees for All. Onze samenwerking is simpel maar doeltreffend! Koop je bij Music All In een instrument met een Trees for All label? Dan doneren wij één boom aan Smart Forest Project in Bolivia. Zo creëren we samen met jou een duurzamere wereld.

Meer over onze samenwerking met Trees for All

Ben je zelf op zoek naar een samenwerking ten behoeve van een mooi doel? Neem dan contact met ons en we gaan graag om tafel om te kijken wat er mogelijk is.
Neem contact op!

Alleen groene energie & CO2 neutraal

Ons bedrijf van 8000 m2 verbruikt veel stroom. Verlichting, computers en machines, maar denk ook aan alle elektrische instrumenten die in onze winkel staan. Vanaf 2016 gebruikt Music All In daarom alleen nog maar groene energie. Duurzaam en dichtbij opgewekt uit zon, wind, water en biomassa. Samen met Greenchoice werken wij aan een schonere wereld met 100% groene energie.

Niet alleen kiezen we bewust voor 100% groene energie. Ook al ons transport wordt CO2 gecompenseerd. Samen met Trees for All compenseren we al onze bedrijfsauto's, onze eigen transportdienst en al onze vliegreizen. Deze compensatie vindt plaats in het Gold Standard gecertificeerde Smart Forest Project in Bolivia. In deze reeds geplante bossen is de hoeveelheid vastgelegde CO2 door Gold Standard gemeten, gecontroleerd en gecertificeerd.

Hierdoor garanderen wij samen met Trees for All lokaal een duurzame bijdrage met maximale impact op sociaal, economisch en ecologisch gebied.

Lokaal talent, verenigingsleven & cultuur

Waar in het verleden culture evenementen vaak op subsidie vanuit gemeentes konden rekenen, moeten de meeste organisaties tegenwoordig alles van A tot Z zelf regelen. Wij vinden het faciliteren van poppodia, lokale festivals, muziekverenigingen en lokale cultuur belangrijk.

Huiskamerconcerten, lokale festivals, band competities en uitvoeringen zijn hier goede voorbeelden van. Wij werken veel samen met talloze vrijwilligers en organisaties die dit soort evenementen mogelijk maken en proberen waar mogelijk bij te dragen aan het voortbestaan en de doorontwikkeling van lokale cultuur.

Een samenwerking kan bestaan uit bijvoorbeeld sponsoring, prijzen voor winnaars, het lenen van een backline en ga zo maar door. Wij staan voor meerdere suggesties open. Heb je zelf een evenement en sluit dit goed aan op het behoud van lokale cultuur? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op.

Gelijke kansen

In samenwerking met de sociale werkplaats biedt Music All In al meer dan 5 jaar arbeidsplaatsen aan mensen met een verstandelijke beperking. Ooit ontstaan uit goed buurmanschap, wanneer we wel eens een extra handje konden gebruiken.

We werken inmiddels al meerdere jaren samen naar volle tevredenheid. Daarnaast creëren we stageplaatsen voor kinderen met een licht verstandelijke beperking of van speciaal onderwijs.

Stage & scriptie

Music All In is een erkend leerbedrijf. Elk schooljaar hebben wij tientallen stages. Deze stages lopen uiteen van snuffelstages vanuit het middelbaar onderwijs, naar HBO afstudeerstages, tot BBL-opleidingstrajecten.

Ben je zelf student en op zoek naar een leuke of een uitdagende stage of doe je onderzoek voor je scriptie en heb jij een onderwerp wat ons beide verder helpt?
Neem dan contact met ons op.

Duurzaamheid

Music All In zet zich in voor duurzaamheid. Op ecologisch, maar ook op economisch en sociaal gebied. Denk aan ontbossing, arbeidsomstandigheden en eerlijke kansen op een toekomst voor arme boeren en hun gezin. Dit doen we samen met Trees for All doormiddel van een mooie samenwerking, waarin Music All In financieel bijdraagt om ontbossing tegen te gaan en boeren een betere kans te geven.

Kinderen

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Daarom heeft Music All In zich verbonden aan Make-a-Wish. Wij dragen financieel bij om zoveel mogelijk wensen in vervulling te laten gaan.

Regionaal

Regionaal ondersteunen we lokale cultuur en het verenigingsleven. Beide staan al jaren onder druk en Music All In ondersteunt tientallen initiaviene, verenigingen en festivals. Daarnaast zijn we een erkend leerbedrijf voor leerlingen van middelbare scholieren tot HBO en WO afstudeerstages. Tegerlijkertijd vinden we het belangrijk dat ook minder kansrijke groepen in de samenleving kansen krijgen op de arbeidsmarkt. Daarom hebben we werkplekken en stageplekken voor deze groepen gecreeërd.

Enkele van onze samenwekingen uit het verleden