🎵Wij kopen jouw tweedehands instrument... Meer informatie

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

De mooiste tweedehands muziekinstrumenten van maart 2024

  • 4 min leestijd

Wat gaat de tijd toch snel. Het is alweer half maart en we hebben nog niet eens de tijd gehad om de gaafste tweedehands muziekinstrumenten aan je te showen. Dit komt vooral omdat we een steeds groter aanbod hebben en steeds meer mensen ons ook weten te vinden voor een tweedehands muziekinstrument. Een occasion waarvan je weet dat deze 100% in orde is en helemaal is nagekeken door onze specialisten. En uiteraard altijd met garantie.

Bij muziekwinkel Music All In koop je dus nooit een kat in de zak, en kies je voor kwaliteit en service. Gelukkig hebben we nu nog even een gaatje gevonden om wat te vertellen over een paar waanzinnig gave tweedehands instrumenten die je nu in ons aanbod vindt!

Rickenbacker 4003 Fireglow basgitaar -1988 

De Rickenbacker 4003 is een iconische en zeer herkenbare basgitaar, zowel qua vorm als zijn kenmerkende geluid. Het unieke ontwerp van de 4003 met de asymmetrische body en gebogen headstock zorgt ervoor dat je ogenblikkelijk weet dat je te maken hebt met een Rickenbacker 4003.

Rickenbacker 4003 Basgitaar - 1988 - Fireglow Occasion

Door de individuele pick-up volume controle knoppen, de master- en toonknop zijn de bespelers van deze Rickenbacker basgitaar met prachtige fireglow finish in staat om, ondanks de eigenlijk eenvoudige elektronica, een breed scala aan klankkleuren te produceren. Van diepe ronde bassen tot scherpe ronkende basgeluiden.

Deze Rickenbacker 4003 komt uit 1988. Hij speelt en klinkt geweldig maar hij heeft vanwege zijn leeftijd wel wat kleine beschadigingen en aanpassingen die allemaal gedetailleerd zijn beschreven op de website. Uiteraard kun je de Rickenbacker 4003 ook zelf goed bekijken in onze muziekwinkel in Noordwijk. Echt een waanzinnige en iconische vintage basgitaar!

Klik op de link voor meer informatie en foto’s van de Rickenbacker 4003 uit 1988.

 

Fender Champ Lap Steel Gitaar '70s

Jouw kans om in het bezit te komen van dit unieke muziekinstrument. Het geluid van deze Fender lapsteel is magisch en iedere gitarist zou het eens moeten proberen om zelf te ervaren wat het bespelen van een lapsteel met je doet. Deze geweldige Fender Champ lapsteel is halverwege de jaren ’70 gebouwd en is dus een echte vintage Fender uit de U.S.A. Check de video waar Joost de prachtige klanken van de lapsteel laat horen!

Fender Champ Lap Steel Gitaar '70s - Occasion

 

Klik op de link voor meer informatie en foto’s van de Fender Champ Lap Steel ‘70s.

 

Martin Mandoline 1974 - A style

Iedereen kent wel de beroemde akoestische gitaren van Martin, maar wist je dat ze vroeger ook mandolines hebben gebouwd? Deze mandolines zijn intussen zeer zeldzaam omdat er maar kleine aantallen zijn geproduceerd. Wel worden de mandolines van Martin, net zoals de gitaren, geprezen om hun uitmuntende geluid en kwaliteit.

Martin Mandoline 1974 - A style - Occasion

Martin bouwde mandolines in de klassieke F- en A-stijl vormen. Dit exemplaar is een A-stijl mandoline. Omdat Martin, zeker in die tijd, louter de allerbeste houtsoorten heeft gebruikt en verder bekend staat om zijn uitstekende vakmanschap is deze mandoline een zeer hoogwaardig muziekinstrument en een uniek bezit. De top is waarschijnlijk van sparrenhout, net zoals bij de meeste akoestische gitaren, met een achterkant en zijkanten van esdoorn of mahonie.

Zeer zeldzaam, bijzonder en van de hoogste kwaliteit! Klik op de link voor meer foto’s en informatie over de Martin mandoline A-style uit 1974.

 

Selmer Series III goud gelakte tenorsaxofoon

De Selmer Series III goud gelakte saxofoon is hoogwaardige professionele hand gebouwde tenorsaxofoon die vervaardigd is in Mantes Les Villes Frankrijk. De Series III saxofoon staat bekend om zijn mooie heldere saxofoongeluid en geweldige speelflexoibiliteit.

Selmer Series III goud gelakte tenorsaxofoon

De tenorsaxofoon is door zijn natuurlijke traagheid moeilijker te bespelen dan de altsaxofoon maar bij Selmer zijn ze er in geslaagd om de bespeelbaarheid van de tenorsax veel beter te maken. Bij de Selmer III is de speelflexibiliteit nog beter dan de eerdere modellen terwijl de kwaliteiten van de vorige modellen juist overeind zijn gebleven.  

Met zijn geweldige respons, uitmuntende nauwkeurigheid, perfecte ergonomie en ook nog schone uiterlijk met fraaie handgestoken gravure, is de Selmer Series 3 saxofoon een fantastische tenorsaxofoon in al zijn hoedanigheid. Deze tweedehands Selmer tenorsaxofoon verkeert ook nog eens in een uitstekende conditie!

Klik op de link voor meer informatie en foto’s van de Selmer Series III goudgelakte tenorsaxofoon.

 

Tyros 4 XL

Ben je op zoek naar een professioneel arranger workstation? Zoek dan niet verder. Wij hebben hier namelijk een Yamaha Tyros 4 XL staan die in een uitmuntende staat verkeerd! De Tyros 4 XL is een uitbreiding op de originele Yamaha Tyros 4, en is een zeer krachtig keyboard dat geschikt is voor zowel live-opames, als studio- en thuisgebruik.

Tyros 4 XL tweedehands

De Tyros 4 XL zit propvol met hoogwaardige en realistische instrumentgeluiden zoals piano’s, gitaren, blaasinstrumenten en strijkers. De klanken worden voortgebracht door Yamaha’s gavanceerde AWM-sampling technologie.

Verder heeft de Tyros 4 XL 61 aanslaggevoelige toetsten, diverse aansluitingen voor MIDI, USB en audio en natuurlijk de machtige arrangerfuncties voor het maken van de meest complexe arregementen!

Klik op de link voor meer informatie en foto’s van deze in uitstekende staat verkerende Yamaha Tyros 4 XL.

  

Larrivée J-05 Jumbo en Larrivée LV-03RE- ME 2008

Larrivée gitaren bekend om hun zowel uitstekende kwaliteit, als geweldige prijs-kwaliteit verhouding. Akoestische gitaren van Larrrivée zijn zeer populair geworden door tegen lagere prijzen dezelfde kwaliteit te leveren als veel duurdere gitaarmerken.

Larrivée J-05 Jumbo en Larrivée LV-03RE- ME 2008

In 1967 werd het bedrijf opgericht door de Canadese gitaarbouwer Jean Larrivée, en sindsdien worden alle gitaren met de hand gebouwd in Vancouver en tegenwoordig ook Californië, en wordt er gebruik gemaakt van alleen de beste houtsoorten en materialen.

De Larrivée J-05 Jumbo en de Larrivée LV-03RE ME zijn beide massief houten gitaren van professionele kwaliteit. Ook komen ze beide met koffer en verkeren de akoestische gitaren in uitmuntende conditie!

Klik op de linkjes voor meer informatie en foto’s van de Larrivée J-05 Jumbo en de Larrivée LV-03RE ME 2008.

Zit jouw tweedehands muziekinstrument er niet bij? Neem dan eens een kijkje op de tweedehands muziekinstrumenten-pagina of in de showroom van onze muziekwinkel in Noordwijk, daar vind je nog veel meer tweedehands muziekinstrumenten en accessoires! 

 

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z