🎵Klaar voor een muzikale carrièrestap? Ontdek onze vacatures... Bekijken

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Yamaha Genos 2

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Music All In Blog

Lees alles over de verschillende blaasinstrumenten uit de familie van de koperblazers. Hoe heten ze en wat zijn de verschillen en overeenkomsten?
Zoek je een leuk cadeau voor een muzikant? Gelukkig zijn er genoeg accessoires in verschillende prijscategorieën die muzikanten altijd kunnen gebruiken. Wij helpen je op weg met leuke cadeaus voor spelers van de meest voorkomende muziekinstrumenten.
Nu de NAMM show weer achter ons ligt, waar alle aandacht ging naar de allernieuwste muziekinstrumenten, is het nu weer tijd om een aantal van onze tweedehands pareltjes in he zonnetje te zetten!
2024 is alweer ruim twee weken oud en dat betekent dat het hoog tijd wordt om nog enkele toffe tweedehands muziekinstrumenten aan je te laten zien. Ook deze maand hebben we weer een aantal pareltjes binnengekregen!
Je wilt graag banjo leren spelen en we kunnen ons voorstellen dat het kiezen van je eerste banjo zo eenvoudig nog niet is. In deze blog gaan we dieper in op de verschillende soorten banjo’s om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en geven je ook een handige top 3 beginnersbanjo’s.
Het kiezen van de juiste trombone voor beginners is van cruciaal belang. In deze blog bespreken we wat belangrijk is om op te letten en bekijken we onze top drie van meest geschikte trombones voor beginners.
De feestmaand is aangebroken. Tijd voor gezelligheid, lekker eten en....samen muziek maken natuurlijk! Misschien is één van deze prachtige tweedehands muziekinstrumenten wel het perfecte cadeau voor bij jou onder de kerstboom! 
Je pedalboard, is naast je gitaar en versterker, een zeer belangrijk onderdeel van je gear als gitarist. De volgorde van je pedalen op je pedalboard is echter van cruciaal belang om het optimale geluid uit je gitaareffecten te halen. Wij deze handleiding, zodat jij het hoogst haalbare uitje gitaarpedalen kunt halen!

Jij, of misschien wel jouw zoon of dochter, wilt graag saxofoon leren spelen. Nu ben je op zoek naar een geschikte saxofoon voor beginners, maar wat is nu het ideale instapmodel? Wij maken het kiezen makkelijker met een top drie van geschikte altsaxofonen voor beginners.

Als je graag dwarsfluit wilt leren spelen, en je bent van plan je eerste dwarsfluit te kopen, dan vraag je je misschien af wat een goede dwarsfluit voor beginners is. Wij helpen jou met de top drie dwarsfluiten die uitermate geschikt zijn voor de beginnende fluitist!

Het jaar vliegt voorbij en voordat je het weet is het alweer november! Ook deze maand staat onze winkel weer bomvol met de prachtigste occasions dus wie weet kun je nu al je slag slaan voor de aankomende feestmaand...
Drummen lijkt je één van de tofste dingen om te doen en dat snappen wij, want drummen is ook helemaal geweldig! Maar waar begin je? Heb ik een drumstel nodig en wat voor één? Ga ik les nemen of kan ik het helemaal zelf? Om je op weg te helpen maakten wij een lijst met tips om je een superstart te geven. 

Zoeken

z