z

COVID-19 Update: Winkel is open. Iedereen mag de winkel bezoeken zonder afspraak. Meer informatie...

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Bestel alle keyboards direct online

NORD: de populairste piano on stage

Prachtige collectie van meer dan 60 piano's en 25 vleugels

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Music All In Blog

Japan staat al sinds jaar en dag bekend om de uitmuntende kwaliteit van elektrische gitaren. Deze kwaliteit zie je ook terug bij het merk FGN. De gitaren van FGN scoren goed op alle onderdelen en hebben ook nog eens wat vernuftige verbeteringen ten opzichte van de traditionele elektrische gitaar. 

Met deze blog helpen wij jou de juiste keuze te maken! Een lastige keuze want het is toch een serieuze aanschaf en er zijn zoveel modellen en merken verkrijgbaar. Maar eenpiano die perfect bij jou past is de moeite waard! 

  • 5 min leestijd

Een gitaar is een instrument dat je met grote regelmaat moet stemmen. Het is daarom ook handig, of eigenlijk noodzakelijk dat je zelf je gitaar kunt stemmen. In deze blog leggen wij je uit op wat voor een manieren je dat kan doen. 

  • 4 min leestijd
In deze blog vertellen we je wat je nodig hebt om een podcast te maken en te publiceren! De laatste jaren worden ze steeds populairder. Wil jij nu ook jouw kennis en interesses delen met een grote groep gelijkgestemden en geïnteresseerden?
  • 7 min leestijd
In deze blog leggen we je stap voor stap uit hoe je zelf de snaren vervangt op een klassieke gitaar en waar je allemaal op moet letten.
Je gitaar schoonmaken is altijd een goed idee. En ook essentieel om je insrrument in perfecte staat te houden. Maar gebruik niet zomaar alle middeltjes uit het keukenkastje. Wat je wel moet gebruiken lees je hier.
  • 3 min leestijd

De snaren van je gitaar moeten zo nu en dan vervangen worden. Maar hoe doe je dat? Snaren vervangen is helemaal niet moeilijk en iedereen kan het. Volg de stappen in deze blog dan kan er niks mis gaan en vervang jij voortaan je snaren in een handomdraai!

 

 

8 Opname studio's vol muziekgeschiedenis. De studio's waar muziekgeschiedenis is geschreven en meerdere generaties artiesten hun grootste hits hebben geschreven.
  • 7 min leestijd
Hier een overzicht van de leukste, nieuwe en mooiste gebruikte muziekinstrumenten van April 2021.
Het laatste nieuws van het Zweedse merk Nord is de Nord Piano 5. Niet alleen in een 88 maar ook in een 73 toetsen versie. Lees hier alles over het nieuwste toetsenbord van Nord

Ben je van plan een instrument te gaan spelen? Dan is nu het ideale moment om er een aan te schaffen. Je krijgt deze Pasen namelijk 25% korting op alle accessoires bij aankoop van een instrument.

  • 1 min leestijd
Wat zijn de duurste muziekinstrumenten ooit verkocht? Wij zichten het voor je uit! Bekijk de top 8 van de meest exclusieve en duurste instrumenten.
  • 4 min leestijd

Zoeken

z