z

Jouw tweedehandsmuziekinstrumentverkopen? Meer info op onze inkooppagina

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Alles over Bol PIano's & Music All In

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Music All In Blog

Als je wilt starten met gitaarspelen heb je natuurlijk een gitaar nodig. En je wilt waarschijnlijk niet meteen een hele prijzige gitaar, maar natuurlijk wel een gitaar die lekker speelt, goed klinkt en goed op stemming blijft. Wij helpen je op weg met deze top 5 gitaren voor de beginnende gitarist!
Het Fender Stratocaster model is waarschijnlijk het bekendste elektrische gitaarmodel ter wereld. De gitaar is honderden, zo niet duizenden keren door andere merken gekopieerd en het diende als inspiratie voor zoveel andere gitaarmodellen. Het is tevens het meest verkochte model ooit...

Het ‘oermodel’ elektrische solidbody gitaar is de Fender Telecaster. Nieuwe vindingrijke instrumenten hebben altijd gezorgd voor nieuwe bewegingen in de popmuziek. Maar er zijn maar weinig instrumenten die voor zo’n lange tijd, zo’n grote invloed hebben op zo’n beetje alle muziekstijlen uit de westerste muziek als de Telecaster.

Het leuke aan de elektrische gitaar is natuurlijk dat je eindeloos veel verschillende soundjes kunt maken. Maar waar moet je beginnen als je nog geen effectpedalen in je bezit hebt? Om je op weg te helpen maakten wij een top 5 effectpedalen voor de elektrische gitaar!
Ook in september staat de winkel weer vol met prachtige tweedehands muziekinstrumenten. Deze maand in de etalage o.a. een echte Brian Setzer Hot Rod signature Gretsch!
Wil je graag trompet leren spelen maar heb je geen zin om meteen een vermogen uit te geven aan een trompet? Wij maakten een lijst met de vijf best betaalbare trompetten die allemaal zeer geschikt zijn voor starters!
Wat doet een Equalizer en hoe kan je deze het beste gebruiken om je geluid te perfectioneren?
Wat zijn de fijnste of opvallendste akoestische gitaren van dit moment? Wij hebben er vijf op een rijtje gezet. Lees snel meer over de eigenschappen en prijzen van deze vijf knappe gitaren!
Typisch Hollands zomerweer is het de laatste weken als je de meteorologen mag geloven. In de praktijk dus ook veel regen en weinig strandweer. Gelukkig hoeft de zon niet te schijnen om muziek te maken en op een druilerige dag lekker struinen tussen de tweedehands muziekinstrumenten als altijd een aangenaam tijdverdrijf...
Wauw wat staat onze winkel weer vol met waanzinnige tweedehands muziekinstrumenten, waaronder ook enkele veel gezochte vintage gitaren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een echte Fender Telecaster uit 1978 of een prachtige Gibson Les Paul Cherry Sunburst uit 1974...
De jaloersmakend volle en warme sound van Pino Palladino is te horen op al zijn opnames met verschillende muzikanten.  Hij krijgt hij dat voor elkaar? Wat is het geheim van zijn spel en welke gear gebruikt hij? In deze blog zoomen we daar verder op in en misschien helpt het jou bij het vinden van jouw perfecte bassound.
Het is weer tijd voor onze jaarlijkse boeken- & bladmuziekmarkt. van maandag 19 juni t/m zaterdag 1 juli vind je door de hele winkel, stapels bladmuziek voor ieder instrument.

Zoeken

z