z

COVID-19 Update: Wij staan nog steeds voor je klaar! Bekijk alles wat we voor je kunnen betekenen. Lees meer...

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Bestel alle keyboards direct online

NORD: de populairste piano on stage

Prachtige collectie van meer dan 60 piano's en 25 vleugels

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Music All In Blog

Een stemapparaat is een superhandige, bijna onmisbare accessoire als je gitaar speelt. Maar hoe werkt zo'n apparaat nu? Wij leggen je uit hoe je een gitaar, bas of ukulele stemt met behulp van een tuner. 
  • 5 min leestijd
We hebben een mooie aanbieding op een complete Ukulele beginnersset! Een vrolijk en toegankelijk instrument, waar je dit jaar met veel plezier aan kunt beginnen. Ontvang er nu een gratis cursusboek bij t.w.v. 24,95! 
  • 3 min leestijd
Je gaat gitaar spelen! Maar waar moet je nu op letten wanneer je een akoestische gitaar gaat kopen. Wat zijn de verschillen, en wat zijn de belangrijke eigenschappen. Music All In legt het je uit.
  • 6 min leestijd
Wil jij ook graag muziek maken, maar weet je nog niet welk muziekinstrument voor jou de beste keuze is? Of zou je graag willen dat je kinderen muziek maken, maar twijfel je of ze de goede leeftijd hebben en of je een muziekinstrument kiest wat geschikt is voor een kind?
  • 5 min leestijd
Het is erg leuk om te zien dat er steeds meer thuisstudio’s ontstaan. Muzikanten die een of meerdere instrumenten spelen gaan steeds meer experimenteren met hun eigen studio. De ene pakt dit rustig aan en houd het klein. De ander bouwt in het verloop van de tijd een professionele studio in elkaar. Alles kan en alles is mogelijk. 
  • 3 min leestijd
De ukulele is al jaren een van de populairste instrumenten in onze winkel. Speciaal voor alle beginners daarom hier de top 5 beste ukulele's voor starters van 2020.  
  • 2 min leestijd

Zoeken

z