z

Wij kopen jouw gebruikte instrument. Meer info op inkoop gebruikte instrumenten

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Alles over Bol PIano's & Music All In

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Music All In Blog

De feestdagen hebben we achter de rug en het normale leven is weer begonnen. Dit is natuurlijk ook de tijd om de goede voornemens waar te maken, en misschien is dit voor jou dus wel het moment om eindelijk eens echt dat instrument te gaan leren spelen dat al zo lang op je 'to do list' staat.
De bekendste basgitaren ter wereld zijn de Fender Jazz Bass en de Fender Precision Bass. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen deze twee basgitaren? Is de ene beter dan de andere? Welke is het meest geschikt voor jou?
Als je nog maar net bent begonnen met drummen, en je wilt je eerste drumstel aanschaffen, dan kan het behoorlijk lastig zijn om de juiste keuze te maken. ‘Wat is een goed drumstel voor beginners?
Alle medewerkers van Music All In wensen je een gelukkig nieuwjaar! Ook dit jaar doen we er weer alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Volg ons en blijf op de hoogte het komende jaar!
Als je een instrument leert bespelen komt er vast een moment dat je behoefte krijgt om je eigen muziek te gaan schrijven. Maar hoe moet dat eigenlijk? In deze blog gaan we je proberen een beetje op weg te helpen.
En dan is het opeens alweer feestmaand december en is 2022 bijna voorbij... Natuurlijk wel de perfecte tijd om nog eens iemand blij te maken met een mooi cadeau. Een muziekinstrument is één van de meest inspirerende cadeaus...
Een gitaar is een gitaar, of toch niet? Gitaren hebben in de basis allemaal zo’n beetje dezelfde kenmerken: een body, een nek, zes snaren en stemschroeven…En toch is de ene gitaar de andere niet...
Het is weer volop herfst dus dat betekent tussen de buien door lekker naar het bos, maar ook veel binnenzitten en lekker muziek maken! Misschien is het ook wel weer eens tijd voor iets nieuws? Of beter gezegd: iets tweedehands?
Het is weer tijd voor een leuke actie! Daarom zijn het 3 t/m 22 oktober de Inkoop & Inruil Weken bij Music All In. De komende drie weken krijg je 10% korting op je nieuwe instrument als je iets inruilt.
Ook deze maand hebben we weer hele gave tweedehands muziekinstrumenten binnengekregen. In deze blog lichten we er weer een paar voor je uit. Op onze tweedehands muziekinstrumentenpagina vind je er nog veel meer!
Stel, je hebt een geweldige akoestische gitaar, maar deze is niet uitgerust met een element (pickup). Je zou dan kunnen overwegen om een pickup in je gitaar te zetten, of laten zetten. Maar welke?
Reizen en muziek maken zijn twee hele fijne dingen om te doen, en de combinatie van deze twee is voor velen van ons het summum. Wat is er nou heerlijker dan over de wereld zwerven, de mooiste plekken te ontdekken en overal waar je komt leuke mensen ontmoeten om samen mee te jammen?

Zoeken

z