🎸 Dit zijn de mooistetweedehands muziekinstrumenten van deze maand

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Top 5 akoestische gitaren 2023

  • 3 min leestijd

A&L Americana Faded Black CW Presys II 

A&L Americana Faded Black CW Presys II (IV)

Het Canadese gitaarmerk Art & Lutherie staat bekend om zijn goede kwaliteit en vakmanschap. De prachtige vintage uitstraling gecombineerd met moderne bespeelbaarheid en functionaliteit maakt het dat dit dreadnought-model akoestische gitaar niet alleen heerlijk licht speelt, maar ook een lust voor het oog is.

A&L beschrijft de gitaar zelf als een deel werkpaard vanwege zijn duurzaamheid, en twee delen volbloed vanwege de prachtige toon en definitie. Nou, wij vinden dat ze daar de spijker mee op de kop slaan. Handig is natuurlijk ook de ingebouwde Godintuner zodat je altijd je stemapparaat bij de hand hebt!

Druk op de link voor meer informatie en foto's van de 
A&L Americana Faded Black CW Presys II

  

 

Martin 000JR-10E Shawn Mendes Limited Edition

Martin staat hoog bovenaan het lijstje van de allerbeste akoestische gitaarmerken ter wereld. Zoals alle Martin gitaren is ook deze Martin 000JR-10E Shawn Mendes Limited Edition een uniek staaltje vakwerk. Okay, deze Shawn Mendes versie is natuurlijk wel bedoeld voor de echte Shawn Mendes fan, maar naast het thematische uiterlijk, blijft de Martin 000JR-10E een geweldige parlor gitaar.

Dankzij de kleine body is hij super comfortabel om op te spelen. Toch geeft hij een groots geluid dankzij de door Martin ontwikkelde scalloped X-bracing. Het sparrenhouten bovenblad zorgt voor een warme klank en projectie. De sapele achter- en zijkanten voegen daar een sterke midrange respons aan toe. De Fishman elektronica, die subtiel in het klankgat weggewerkt zijn, vertalen deze klank natuurgetrouw naar een versterkbaar signaal.

Bekijk de Martin 000JR-10E Shawn Mendes Limited Edition

 

Anchor London TABAC AE Semi-Akoestische gitaar

Anchor London TABAC AE Semi-Akoestische gitaar

Een prachtige handgemaakte akoestische gitaar voor nog net geen 300 euro? Dat kan toch bijna niet zou je zeggen. Toch slaagt Anchor Guitars er wel in! Deze prachtige parlor gitaar heeft het uiterlijk en sound van een echte folk-troubadour gitaar. Een kleine compacte body die erg comfortabel is bij het spelen geeft kenmerkende middenfrequenties op zichzelf erg fijn klinken maar ook goed door de mix prikken als je met andere (instrumenten) samenspeelt.

De Anchar London TABAC AE semi-akoestische gitaar dankt zijn warme toon vooral aan het massieve bovenblad van sparrenhout en mahonie body. Het ingebouwde Fischman Presys II voorverterkersysteem is erg makkelijk bij het uitversterken van deze akoestische gitaar.

Klik op de link om mee te weten te komen over de Anchor London TABAC AESemi-Akoestische gitaar

 

Ibanez AW1040CE-OPN Semi-Akoestische Gitaar

Ibanez AW1040CE-OPN Semi-Akoestische Gitaar

Ibanez levert een volledig massieve akoestische gitaar onder de 800 euro! De gitaar is vervaardigd uit okoume-hout en klinkt erg warm en vol. Het klassieke dreadnought model is voorzien van en cutaway zodat het makkelijker is om ook de hoge frets van deze akoestische gitaar te bespelen.

Handig zijn ook de Ibanez Advantagne brugpennen die veel eenvoudiger te verwijderen en terug te plaatsen zijn dan de traditionele brugpennen. Ook deze Ibanez is voorzien van een voorversterker met volume- en toonregeling zodat je hem makkelijk kunt uitversterken en afstellen. Een prachtige en moderne akoestische gitaar.

Klik op de link voor meer informatie over de Ibanez AW1040CE-OPN Semi-Akoestische Gitaar. 

 

Ibanez AW54JR-OPN Open Pore Natural

Ibanez AW54JR-OPN Open Pore Natural

Op nummer vijf vinden we nog een Ibanez akoestische gitaar. De Ibanez AW54JR Open Pore Natural is een zeer goed betaalbaar model met een rijk geluid. Ook deze Ibanez is grotendeels vervaardigd uit Okoume-hout en heeft een massief bovenblad waardoor hij mede zo prachtig warm klinkt.

Een andere rede hiervoor is de Laurel brug die de snaartrillingen rechtstreeks overbrengt op de body. Een uiterst comortabel speelgevoel krijg je van de compacte body met ‘armrest’. De ‘open pore’ lak zorgt ervoor dat het hout kan ademen zodat de gitaar mooi open klinkt en blijft klinken.

Bekijk de Ibanez AW54JR-OPNOpen Pore Natural op onze website! 

 

Kijk ook eens naar onze grote collectie tweedehands akoestische gitaren. Je vindt ze op onze pagina voor tweedehands gitaren.

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z