z

Wij kopen jouw gebruikte instrument. Meer info op inkoop gebruikte instrumenten

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Alles over Bol PIano's & Music All In

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

De Top 5 beginners ukulele's van 2023

  • 3 min leestijd

Dit zijn de beste ukulele's voor nieuwkomers van 2023

De ukulele is al jaren een van de populairste instrumenten in onze winkel. En dat is niet zo gek. De ukulele is een vrolijk klinkend instrument en zeer toegankelijk. Het is een instrument dat je relatief snel leert bespelen. Speciaal voor alle beginners daarom hier de top 5 beste ukulele's voor kinderen, starters en nieuwkomers voor 2023.  

Nr. 5 - Beginners Ukulele 2023 - Keiki Sopranini

keiki ukulele

De Keiki Sopranino ukulele ukulele is een sopranino model. Dat zijn de kleinste maat ukulele's. Extra geschikt voor de allerkleinste dus. De Keiki ukulele's zijn verkrijgbaar in 6 vrolijke kleuren. Deze ukulele's hebben een laser gegraveerde schildpad rond het klankgat. De klank is uitstekend en de ukelele speelt erg licht. Model is echter wel gericht op kinderen. 

 

Nr. 4 - Beginners Ukulele 2023 - Stagg Tiki 

De Tiki ukulele's van Stagg zijn ukulele's vallen op dankzij hun gave design. Alle modellen hebben een Samoaans design op het bovenblad. Op klank verliest 'ie het net van de top 3 wat ons betreft, maar vind je looks ook belangrijk dan is dit een hele gave ukulele om mee te starten.

Prijs € 69,00 

 

Nr. 3 - Beginners Ukulele 2023 - Ortega RUPA5

Ortega Pineapple ukulele

De Ortega RUPA5 Pineapple Ukulele is een concert ukulele. De zij- en achterkant is van sapele hout gemaakt en het bovenblad van sparrenhout. De decoraties op het bovenblad zijn er met laser in gebrand. Wat ons betreft een winnaar.

De ukulele speelt en klinkt goed en de "ananas" vorm makt hem extra opvallend.

Prijs € 79,00

 

 

Nr. 2 - Beginners Ukulele 2023 - Ortega RU5-SO

Ortega bonfire ukulele

De Ortega Bonfire ukulele RU5-SO is een supergave starters sopraan ukulele. De Bonfire is de meest betaalbare ukulele van Ortega en ideaal voor iedereen die op zoek is naar een beginners ukulele. Klank is top, de mechanieken werken goed waardoor hij goed gestemd blijft. De prijs van € 69  is heel netjes voor een ukulele van deze kwaliteit. Ook verkrijgbaar in een concert en een tenor maat. 

Prijs € 69,00 

 

Nr. 1 - Beginners Ukulele 2023 - Leho LHUS-MM

leho sopraan ukulele

De winnaar voor 2023; de beste beginners ukulele voor komend jaar is de Leho LHUS Sopraan ukulele. Deze ukulele is van mooi donker mahonie hout en is prachtig afgewerkt met een parelmoeren binding rondom de body en het klankgat. De klank is warm en zuiver en de ukelele speelt licht. Naast dat alles krijg je er ook nog een zeer stevige gratis draagtas bij. En dat voor € 99,-. Wat ons betreft de beste ukelele voor starters van 2023!

Prijs € 99,00 

Beginnen? Overweeg een complete starterset!

De mooiste beginners Ukulele vind je hierboven in het overzicht. Mooie instrumenten, die zeer betaalbaar zijn. Ga je je eerste Ukulele kopen, overweeg dan ook een stemapparaat, zodat jouw Ukulele altijd zuiver klinkt. Een standaard, een tas, een koord en een muziekboek zul je ook nodig hebben. Gelukkig leveren we ook een complete ukulele beginnersset met alles erop en er aan. En wil je die set toch wat aanpassen met jouw favoriet van hierboven. Kom dan even naar de winkel, er is altijd wat mogelijk.

Van beginner tot liefhebber, voor ukulele's ga je naar Music All in

Zit hier wat voor je bij? Of zoek je wat anders? Wil je de voor jou perfecte ukulele kopen? Bekijk dan het ons complete overzicht met ukelele. We verkopen van instap model, tot collectors ukulele. Van mooie merken als Islander, Martin, Leho, Ortega en nog veel meer. Van onverwoestbaar kunststof tot volhouten meesterstuk. En zoek je iets dat niet in de collectie online staat? Kom dan even langs in de muziekwinkel in Noordwijk, we kijken graag of we jouw nieuwe ukulele liefde kunnen leveren.

We wensen je heel veel plezier als je met dit fijne instrument gaat beginnen!

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z