Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Bestel alle keyboards direct online

NORD: de populairste piano on stage

Prachtige collectie van meer dan 60 piano's en 25 vleugels

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

De Top 5 beginners ukulele's van 2021

  • 2 min leestijd

Dit zijn de beste beginners ukulele's van 2021

De ukulele is al jaren een van de populairste instrumenten in onze winkel. En dat is niet zo gek. De ukulele is een vrolijk klinkend instrument en zeer toegankelijk. Het is een instrument dat je relatief snel leert bespelen. Speciaal voor alle beginners daarom hier de top 3 beste ukulele's voor starters van 2021.  

 

keiki ukulele
Nr. 5 Keiki Sopranino Ukulele

De Keiki ukulele is een sopranino model. Dat zijn de kleinste maat ukulele's. Extra geschikt voor de allerkleinste dus. De Keiki ukulele's zijn verkrijgbaar in 6 vrolijke kleuren. Deze ukulele's hebben een laser gegraveerde schildpad rond het klankgat. De klank is uitstekend en de ukelele speelt erg licht. Model is echter wel gericht op kinderen.

 

 


Nr. 4 Stagg US-TIKI AH Tiki Serie

De Tiki Serie van Stagg zijn ukulele's vallen op dankzij hun gave design. Alle modellen hebben een Samoaans design op het bovenblad. Op klank verliest 'ie het net van de top 3 wat ons betreft, maar vind je looks ook belangrijk dan is dit een hele gave ukulele om mee te starten.

Prijs € 69,00

 

 

Ortega Pineapple ukulele

Nr. 3 Ortega RUPA5 Pineapple Style

De Ortega RUPA5 Pineapple Ukulele is een concert ukulele. De zij- en achterkant is van sapele hout gemaakt en het bovenblad van sparrenhout. De decoraties op het bovenblad zijn er met laser in gebrand. Wat ons betreft een winnaar. De ukulele speelt en klinkt goed en de "ananas" vorm makt hem extra opvallend.

Prijs € 79,00

 

 

Ortega bonfire ukulele

Nr. 2 Ortega RU5-SO Bonfire Serie

De Ortega Bonfire RU5-SO is een supergave starters sopraan ukulele. De Bonfire is de meest betaalbare ukulele van Ortega en ideaal voor iedereen die op zoek is naar een beginners ukulele. Klank is top, de mechanieken werken goed waardoor hij goed gestemd blijft. De prijs van € 69  is heel netjes voor een ukulele van deze kwaliteit. Ook verkrijgbaar in een concert en een tenor maat. 

Prijs € 69,00

 

 

leho sopraan ukulele

Nr. 1 Leho LHUS-MM Sopraan Ukulele

De winnaar van 2020 is de Leho LHUS Sopraan. Deze ukulele is van mooi donker mahonie hout en is prachtig afgewerkt met een parelmoeren binding rondom de body en het klankgat. De klank is warm en zuiver en de ukelele speelt licht. Naast dat alles krijg je er ook nog een zeer stevige gratis draagtas bij. En dat voor € 99,-. Wat ons betreft de beste ukelele voor starters van 2020!

Prijs € 99,00 

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z