🎵Wij kopen jouw tweedehands instrument... Meer informatie

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Tweedehands muziekinstrumenten februari 2023

  • 4 min leestijd

De feestdagen hebben we achter de rug en het normale leven is weer begonnen. Dit is natuurlijk ook de tijd om de goede voornemens waar te maken, en misschien is dit voor jou dus wel het moment om eindelijk eens echt dat instrument te gaan leren spelen dat al zo lang op je 'to do list' staat.

Als je je favoriete muziekinstrument nog moet aanschaffen, dan is het misschien wel een goed idee om eens op onze tweedehands muziekinstrumentenpagina te kijken. We hebben namelijk een grote collectie tweedehands muziekinstrumenten bij Music All In, en de collectie wordt ook dagelijks aangevuld.

Op deze manier scoor je een prachtig instrument, uiteraard helemaal door onze experts in topconditie gebracht, voor een tweedehands prijs! Zoals bijna elke maand zetten we een paar aanwinsten in het zonnetje:
 

TC Electronic Ditto X4 Looper Pedaal (verkocht)

Een van de meest geniale uitvingen voor de gitarist is toch wel de looper. Een fantastisch hulpmiddel om te oefenen en een nog genialer apparaat om live te gebruiken. Zet in je eentje een volledige band neer door zeer eenvoudig meerdere sporen op te nemen en af te laten spelen. Zou bouw je laag voor laag een heel muziekstuk in elkaar. 

Ditto X4

De Ditto X4 van het Deense merk TC Electronic heeft twee loops die je tegelijkertijd of los van elkaar kunt gebruiken. Sluit je elektrische gitaar aan, leg snel wat akkoorden neer en kunt er meteen overheen soleren! Het is supersimpel en de Ditto X4 heeft een bediening die heel instinctief te gebruiken is.
 
Volumes harder of zachter zetten, partijen snel weer wissen, alles kun je doen in een handomdraai. Beide sporen kun je via de midi sync gelijk laten open en de Ditto X4 beschikt nog eens over zeven verschillende looper-effecten. Modulatie, reverb- en delayeffecten kun je gewoon voor de looper plaatsten vanwege de stereo in en out.

UpdateDe Ditto X4 is inmiddels verkocht. Kijk voor het actuele aanbod op onze pagina voor tweedehands muziekinstrumenten.
  

Fulltune ’69 MKII (verkocht)

Een van de allermooiste fuzzpedalen die wij ooit hebben gehoord is deze Fulltone ’69. Sowieso klinken alle effectpedalen van Fulltone prachtig, maar dit is toch wel één van hun uitblinkers. De Fulltone ’69 MKII is iets kleiner dan de eerste versie en dat is handig want zo passen er meer pedalen in je pedalcase! De sound is er niet minder om, sterker nog: die is alleen maar beter geworden.

Fulltone '69 fuzz MKII

De Fulltone ’69 MKII heeft een echte ouderwetse fuzzsound en is gebaseerd op de beroemde Arbiter FuzzFace uit 1969. Door de twee Germanium transistoren ontstaat er een megavette sound.

Let op: dit pedaal heeft een center positive plug i.p.v. een center negative plug zoals bij de meeste effectpedalen. Hiervoor heb je dus een klein snoertje nodig die de plus en min omdraait.

Update: De Fulltone '69 MkII is inmiddels verkocht. Kijk voor het actuele aanbod op onze pagina voortweedehands muziekinstrumenten.

 
 

Yamaha YAS875EX Custom Altsaxofoon (verkocht)

Yamaha heeft tientallen jaren aan de customseries gewerkt en zo is ook deze Yamaha YAS875EX een pareltje van een saxofoon. Met zijn warme, diepe en fluweelzachte geluid en zijn groot dynamisch geluid is dit echt en saxofoon van topkwaliteit.

Yamaha YAS875EX Custom Altsaxofoon

De allerbeste saxofonisten hebben jaren meegewerkt bij de ontwikkeling van deze prachtige YAS875EX Custom en zodoende zijn er dan ook vele verbeteringen aangebracht. Door de tweepunts bekerbevesiging reageert de saxofoon sneller en geeft hij een duidelijke klankprojectie. De bespeelbaarheid is verbeterd door de Bb-klep in een scherpere hoek te plaatsen. Het octaafmechaniek bevat een kogelscharnier waardoor het sneller en efficiënter werkt. Ook is de klepvorm verbeterd en is de duimsteun aanpasbaar.
 
Deze YAS875EX heeft wel wat kleine krasjes maar is perfect afgesteld door onze specialist en speelt en klinkt fantastisch!

Update: De Yamaha YAS875EX is inmiddels verkocht. Kijk voor het actuele aanbod op onze pagina voor  tweedehands saxofoons en blaasinstrumenten.

Fender American Original '60s Jazz Bass Candy Apple Red basgitaar (verkocht)

Wat een beauty is deze Fender American Original ‘60s Jazz Bass in Candy Apple Red! Als je de ‘real deal’ zoekt hoef je toch niet meer verder te zoeken? Ja, deze basgitaar is gebruikt en heeft daardoor wat krassen en butsen, maar zeg nu zelf: daar wordt zo’n gitaar toch alleen maar mooier van? Sterker nog, voor een nieuw ‘gerelict’ exemplaar betaal je stukken meer.

Fender American Original '60s Jazz Bass Candy Apple Red Basgitaar

Deze Fender Jazz Bass in het prachtige klassieke ‘Candy Apple Red’ is buiten de beschadigingen van de lak nog in een perfecte staat en speelt en klinkt helemaal geweldig. Deze original ’60s Jazz Bass heeft 100% de toon en stijl van de vroege Jazz Bass exemplaren maar met een moderner en fijner speelgevoel o.a. door de iets vlakkere neckradius van 9,5” en de soepele slim 60s C-shaped neck.

Update: De Fender Jazzbass is inmiddels verkocht. Kijk voor het actuele aanbod voor een andere tweedehands gitaar. Meld je aan op de nieuwsbrief voor de laatste updates!
 

Uebel Classic L met linker Eb 2022 klarinet (verkocht)

Dit keer sluiten we af met een Uebel Classic L met linker Eb 2022 klarinet. Deze van grenadillehout gemaakte klarinet is werkelijk in sublieme staat, wij konden geen krasje ontdekken. De Uebel Classic L heeft 18 kleppen, 6 ringen, een Eb hendel en komt inclusief Uebel tas. Echt een mooie kans om een echte houten klarinet te kopen, tweedehands maar werkelijk als nieuw!

De Uebel Classic L is inmiddels verkocht. Kijk voor het actuele aanbod op het overzicht van blaasinstrumenten voor een andere tweedehands klarinet

Uebel Classic L met linker Eb 2022 Klarinet

 
Kijk op het tweedehands muziekinstrumenten overzicht voor nog veel meer te gekke tweedehands muziekinstrumenten en accessoires. Of kom gewoon gezellig langs in onze Noordwijkse muziekwinkel!
 

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z