🎸 Dit zijn de mooistetweedehands muziekinstrumenten van deze maand

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Tweedehands muziekinstrumenten van april 2023

  • 4 min leestijd

Op het moment van schrijven wil het nog niet helemaal lukken met het voorjaarsweer, maar soms als het zonnetje doorkomt, voel je toch dat het voorjaar in aantocht is. En het voorjaar is zo’n moment dat je weer zin hebt om dingen te ondernemen. Lekker muziek maken bijvoorbeeld. En misschien is het ook wel tijd voor een nieuw muziekinstrument.

Een nieuw instrument hoeft bij ons trouwens helemaal niet gloednieuw te zijn. Wij hebben namelijk altijd een grote collectie met hoogwaardige tweedehands muziekinstrumenten. Elke maand lichten we een paar mooie exemplaren uit, maar we krijgen dagelijks te gekke tweedehands instrumenten binnen. Kijk dus regelmatig op onze tweedehands muziekinstrumentenpagina en scoor als eerste de mooiste tweedehands instrumenten en accessoires!

 

Yamaha SHS-10 R Keytar Red Occasion (verkocht)

Deze origineel in Japan gefabriceerde SHS-10R keytar maakte furore in de jaren ’80 van de vorige eeuw. Een keytar is een keyboard of synthesizer die gedragen kan worden als een gitaar en je daardoor bewegingsvrijheid geeft op een podium. Doordat je synthpop en alle sounds uit de jaren ’80 weer helemaal hip zijn is de Yamaha SHS-10 een collecters item en weer een veel gezocht instrument.

Yamaha keytar

De Yamaha SHS-10R heeft een klein toetsenbord met 32 ​​minikeys en een pitch-bend wiel, vibrato en sustainknoppen, een interne frequentiemodulatie synthesizer met 25 verschillende stemmen met 6-noten polyfonie, twee operators en een basic akkoorden sequencer. De SHS-10R heeft ook een luidspreker en een MIDI-out connector waardoor je het ook als MIDI-board kan gebruiken.

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates, nieuw en occasion. En houd de tweedehands keyboards & synthesizers pagina in de gaten!

 

Engl Rockmaster E312 Combo versterker (verkocht)

De Engl Rockmaster is de perfecte versterker als je een gitaarversterker zoekt die keihard kan rocken maar ook de perfecte cleane sounds geeft. Met 2 kanalen 40 Watt buizen is hij hard genoeg om clubgigs mee te doen maar deze amp heeft ook de eigenschap om op een laag volume goed te presteren zodat je hem thuis ook kunt gebruiken om te repeteren of om opnames te maken.

Engl Rockmaster E312 Combo versterker

Zijn handzame formaat, warme buizensound, twee kanalen en dynamische prestaties maken het een ideale multifunctionele gitaarversterker waar je echt alle muziekstijlen mee kunt spelen, zowel thuis als op het podium of in de studio.

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates, nieuw en occasion. En houd de tweedehands gitaarpagina in de gaten!

 

Tanglewood TW1000 H SRCE Heritage Semi-Akoestische gitaar (verkocht)

De Tanglewood TW1000 H SRCE Heritage is een schitterende semi-akoestische gitaar die geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Het sparrenhouten massieve bovenblad en de mahoniehouten zij- en achterkant geven deze TW1000 een prachtige volle en warme klank. Hij is zeer geschikt voor optredens vanwege de Fishman Presys pickup en de ingebouwde EQ-regeling.

 

Tanglewood TW1000 H SRCE Heritage Semi-Akoestische gitaar

Handig is ook de ingebouwde tuner zodat je die altijd bij de hand hebt. De Tanglewood TW1000 H SRCW Heritage is ook nog eens een plaatje om te zien met zijn prachtige afwerking. Buiten wat kleine gebruikerssporen is deze TW1000 H in een perfecte staat en uiteraard door onze professionals helemaal netjes nagelopen en afgesteld.

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates, nieuw en occasion. En houd de tweedehands gitaar pagina in de gaten!

 

Roland RD-88 Stagepiano (verkocht)

De Roland RD-88 is een krachtige, compacte en ook zeer lichte (13,5 kilo) stagepiano met vele functies. Doordat de piano gebruik maakt van een soort psysical modelling i.p.v. het gebruik van samples geeft hij een zeer realistische en natuurlijke pianoklank. Uiteraard biedt deze stagepiano buiten het fantastische akoestische pianogeluid ook een verscheidenheid aan andere geluiden als elektrische piano’s, orgels en strijkers.

Roland RD-88 Stagepiano

Buiten de zeer realistische geluiden is ook het speelgevoel door de gewogen ‘hammer-action’ toetsen gelijkwaardig aan een akoestische piano. De settings zijn op de piano zeer makkelijk in te stellen met het Lcd-scherm en het eenvoudige bedieningspaneel. Een hoogwaardige en veelzijdige stagepiano!

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates, nieuw en occasion. En houd de tweedehands keyboards pagina in de gaten!

 

Roland JD-Xi Synthesizer (verkocht)

De Roland JD-Xi is een compacte synthesizer met grote specificaties en combineert zowel analoge als digitale sounds. Naast de enorme verscheidenheid aan synth-geluiden bevat hij ook een ingebouwde drumcomputer met de bekende 808, 909 en TR-8 sounds voor vette beats.

Roland JD-Xi Synthesizer

Natuurlijk ontbreken ook de geluidseffecten als reverb, delay en overdrive niet. Ook heel tof is de ingebouwde vocoder om met je stem de synthsounds te moduleren en vervormen. Echt een kleine krachtpatser met ontzettend veel mogelijkheden om naar hartenlust te experimenteren, zowel live als thuis!

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates, nieuw en occasion. En houd de tweedehands keyboards pagina in de gaten!

 

Natuurlijk hebben wij nog veel meer prachtige occasions. Je vindt ze allemaal op onze tweedehands muziekinstrumenten overzicht. Uiteraard zijn alle tweedehands instrumenten ook te zien en proberen in onze muziekwinkel in Noordwijk!

 

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z