🎸 Dit zijn de mooistetweedehands muziekinstrumenten van deze maand

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Tweedehands muziekinstrumenten van december 2023

  • 5 min leestijd

De feestmaand is aangebroken. Tijd voor gezelligheid, lekker eten en....samen muziek maken natuurlijk! Zoals iedere maand zetten wij een paar van onze gaafste tweedehands muziekinstrumenten in de etalage. Misschien is één van deze prachtige instrumenten wel het perfecte cadeau voor bij jou onder de kerstboom! 

 

Line 6 JTV-89 Black Variax - (verkocht)

Tegenwoordig kan werkelijk alles, de techniek staat voor niks en de digitale revolutie is haast niet bij te houden. Maar de meeste gitaren zijn, als we heel eerlijk zijn, nog hopeloos ouderwets. ‘Never change a winning team’ zullen ze wel denken bij de meeste gitaarbouwers, maar niet bij Line 6 toen ze deze Line 6 JTV-89 Black Variax met humbuckers ontwierpen.

Line 6 JTV-89 Black Variax - (Humbucker versie) Occasion

De JTV-89 Black Variax is namelijk een supermoderne, zeg maar gerust futuristische gitaar. Door de Modeling Technology heb je eigenlijk meerdere instrumenten in één gitaar, wel 28 om precies te zijn. Van nylon strings tot high gain gitaren, alle sounds kun je binnen enkele seconden uit de Line 6 JTV-89 Black Variax toveren.

Wat ook geniaal is, is de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende (alternatieve) stemmingen zonder daarvoor aan de stemknoppen te hoeven draaien. Stel je voor, in één druk op de knop van E-A-D-G-B-E naar bijvoorbeeld D-G-D-G-B-D. Zo hoef je ook niet meer te slepen met meerdere gitaren naar je gig, en heb je aan je JTV-89 genoeg.

De Line 6 JTV-89 is een gitaar die je eigenlijk gewoon even zou moeten proberen. De mogelijkheden zijn namelijk echt eindeloos. Met de controls en keuzeschakelaar kies je voor een ongekend scala aan mogelijkheden qua modellering en toon.

Klik op de link voor meer foto’s en informatie over deze tweedehands Line 6 JTV-89 Black Variax (humbucker versie).

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates; nieuw en occasion. Bekijk hier detweedehands gitaren die nu beschikbaar zijn!

 

Yamaha SV200 Viool (verkocht)

Ook de Yamaha SV200 viool is een modern instrument. Violen zie je over het algemeen toch meer akoestisch, terwijl een elektrische viool erg veel voordelen heeft. Repeteren bijvoorbeeld, doe je met een elektrische viool en hoofdtelefoon dag en nacht, zonder dat er ook maar iemand last van je heeft.

Yamaha SV200 Viool Occassion

Ook heb je de mogelijkheid om naar hartenlust te experimenteren met verschillende sounds en effecten, net zoals bij bijvoorbeeld een elektrische gitaar. Resonantie en galm zijn handmatig in te stellen dus de klank van de viool is helemaal aan te passen aan je voorkeuren of naar wat de situatie vraagt.

Uiteraard is de Yamaha SV200 elektrische viool, net zoals alle instrumenten van dit gerenommeerde merk, zeer duurzaam en solide gebouwd. Samen met de moderne technologieën is de SV200 een zeer veelzijdige viool die in de smaak zal vallen bij violisten die zoeken naar akoestische en elektrische mogelijkheden en de mogelijkheid om te repeteren op elk moment van de dag, waar dan ook.

Klik op de link voor meer foto’s en informatie over deze tweedehands Yamaha SV-200 viool.

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates; nieuw en occasion. Bekijk hier de tweedehands strijkinstrumenten die nu beschikbaar zijn!

 

Korg Z1 Synthesizer (verkocht)

De Korg Z1 synthesizer is een waanzinnige digitale modelleringssynthesizer en maakt gebruik van MOSS dat staat voor Multi Oscillator Synthesis System. Het systeem heeft virtuele analoge oscillatoren, modulatiebronnen en filters en hiermee kan de Korg Z1 zeer gecompliceerde en organische klanken produceren.

Korg Z1 Synthesizer Occassion

De volledig polyfone en programmeerbare arpeggiator voegt prachtige ritmische en melodische patronen toe waar jij dat wilt, de mogelijkheden hierbij zijn echt eindeloos. Samen met alle sterke filters en effecten zoals reverb en chorus, is deze Korg Z1 synthesizer al jarenlang een favoriet onder sounddesigners en producers.

Deze Korg Z1 gaat al heel wat jaartjes mee en heeft daarom wel wat kleine gebruikerssporen, maar technisch is de Korg Z1 helemaal in orde! Uiteraard geven wij op al onze tweedehands muziekinstrumenten gewoon garantie!

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates; nieuw en occasion. Bekijk hier de tweedehands toetseninstrumenten die nu beschikbaar zijn!

 

 

Gibson ES-165 Herb Ellis (verkocht)

Oeh…wat een schoonheid deze Gibson ES-165 Herb Ellis. Deze Gibson ES-165 hollowbody is samen met de legendarische jazzgitarist Herb Ellis ontworpen en heeft een schitterend warme en diepe klank. Het ES-165 model heeft een single-cutaway zodat de hogere fretten makkelijk bereikbaar zijn en een korte mensuur (24.75 inch) voor een zeer comfortabel speelgevoel.

Gibson ES-165 Herb Ellis Occassion

Deze prachtige, helemaal in de jazztraditie gebouwde ES-165 gitaar, is een lust voor het oog en de populairste jazzgitaar die Gibson ooit bouwde. Hij kwam in 1990 op de markt en dit is een vroeg exemplaar uit 1991, gebouwd in de Gibson fabriek in Nashville, Tennessee.

Met een maple body, afwerkt in traditioneel sunburst, een rosewood toets, klassieke vorm met f-gaten en voorzien van de Gibson 490R Humbucker neck-pickup is deze Gibson ES-165 Herb Ellis het ultieme jazzmonster zowel optisch als qua klank.

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates; nieuw en occasion. Bekijk hier detweedehands gitaren die nu beschikbaar zijn!

 

Fender American Vintage ‘75 Jazz Bass (verkocht)

De Fender American Vintage serie is al jarenlang zeer populair en dat is niet voor niks; alle gitaren en basgitaren uit deze lijn zijn van de hoogste kwaliteit en meten zich gemakkelijk met de geliefde custom shops. De elektrische gitaren en basgitaren worden gebouwd met de specificaties van een bepaald bouwjaar, en zijn in veel gevallen nog beter dan het origineel.

Fender American Vintage 75' Jazz Bass Occassion

Zo ook deze Fender American Vintage ’75 Jazz Bass. Met een geluid van wereldklasse en ook nog eens schitterende looks. De hoge bouwkwaliteit is aan alles af te zien en ook zeker te voelen. Vanaf de eerste noten die je erop speelt weet je dat alles aan deze Jazz Bass klopt. Je vingers glijden met het grootste gemak over de soepele smalle hals en het wordt je erg lastig gemaakt om hem uiteindelijk weer weg te zetten!

Uiteraard is deze Fender American Vintage ’75 Jazz Bass online te bestellen, maar je kunt hem natuurlijk ook naar hartenlust komen uitproberen in onze winkel. Wees wel gewaarschuwd: niet kopen zal daarna waarschijnlijk geen optie meer zijn ;) Wacht in ieder geval niet te lang, want onze ervaring is dat basgitaren uit de American Vintage serie nooit lang bij ons blijven…

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates; nieuw en occasion. Bekijk hier de tweedehands muziekinstrumenten die nu beschikbaar zijn!

 

Zit jouw tweedehands muziekinstrument er niet bij? Neem dan eens een kijkje op detweedehands muziekinstrumenten-pagina of in de showroom van onzemuziekwinkel in Noordwijk, daar vind je nog veel meer tweedehands muziekinstrumenten en accessoires! 

 

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z