🎸 Dit zijn de mooistetweedehands muziekinstrumenten van deze maand

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Tweedehands muziekinstrumenten maart 2023

  • 4 min leestijd

Het wordt steeds drukker op onze tweedehandsafdeling. Zowel mensen die hun instrument willen verkopen als mensen die opzoek zijn naar een mooi tweedehands muziekinstrument weten hun weg te vinden naar Music All In. Heel leuk want zo is het aanbod erg groot en wisselt het aanbod ook in een hoog tempo. Goed om in de gaten te houden dus als je naar iets specifieks op zoek bent! In deze blog lichten we weer een paar mooi exemplaren uit, waaronder een echte Hofner H500/1 Violin Beatles Bass!


 

Hofner H500/1 - 1984 German Vintage Violin Beatles Bass

Komt deze Hofner H500/1 basgitaar je bekend voor? Dat kan kloppen! De H500/1 werd namelijk wereldberoemd toen Paul McCartney er op speelde met de Beatles in de jaren ’60. Niet alleen Paul McCartney maakte hem zo beroemd, maar ook zijn unieke sound die hem onderscheidt van alle andere basgitaren en merken.

Hofner H500/1 - 1984 German Vintage Violin Beatles Bass occasion

De sound van de Hofner H500/1 komt aardig in de buurt van het diepe geluid van de contrabas, zeker in combinatie met flatwound snaren. Perfect om bijvoorbeeld het geluid van de popmuziek van de jaren ’60 na te bootsen maar ook wordt deze kleine krachtpatser veel ingezet in reggaebands of om baslijnen te produceren voor dancemuziek. Een opmerkelijk veelzijdige en unieke basgitaar!

Klik op de link voor meer informatie en foto's van de Hofner H500/1 - 1984 German Vintage Violin Beatles Bass

 

Yamaha FG-140 Red Label Nippon Gakki 1970s Japan akoestische gitaar (verkocht)

Deze mooie Yamaha FG (Folk Guitar) 140 Red Label Nippon Gakki is gebouwd in de jaren ’70 in Japan. De vintage akoestische gitaar is, zeker in verhouding tot andere akoestische gitaren uit deze prijsklasse, van een waanzinnig goede kwaliteit! De Yamaha FG-140 is dan ook een zeer gewilde en veel gezochte gitaar, zeker de Red Label varianten uit de eerste jaren die in Japan vervaardigd zijn.

Yamaha FG-140 Red Label Nippon Gakki 1970s Japan akoestische gitaar Occasion

De FG-140 heeft een massieve spruce top en de achterkant en zijkanten zijn van mahoniehout. De gitaar is goed gebruikt en dat kun je zien maar is technisch helemaal in orde. Een Japanse vintage gitaar die zich kan meten met Amerikaanse topmerken maar voor een veel lagere prijs!

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates, nieuw en occasion. En houd de tweedehands gitaren pagina in de gaten!


Samick Resonator Gitaar Chrome Dobro Style met Dolphin Inlays (verkocht)

Als je blues, bluegrass, folk of country speelt dan is je gitaarverzameling eigenlijk niet compleet als je geen resonatorgitaar bezit. De traditionele, luide sound wordt veroorzaakt omdat deze type gitaren gebruik maken van een resonatorkegel in plaats van de traditionele klankkast. De trillingen van de snaren worden via de brug overgebracht op de metalen kegel en zo ontstaat de typische heldere klank. Vaak wordt de resonator ook gebruikt in combinatie met een slide voor de meest traditionele slidesound.

Samick Resonator Gitaar Chrome Dobro Style met Dolphin Inlays

De Samick resonatorgitaar is een heeft een hele mooie, heldere sound en ziet er ook nog eens fantastisch uit met zijn op de Dobro geïnspireerde uiterlijk en prachtige bloemenversiering op de body. Ook de dolfijnen inlays op de hals maken deze resonator gitaar een uniek exemplaar. Kom hem eens proberen en laat je verassen door de typisch traditionele sound van Samick resonatorgitaar!

UpdateDe Samick resonatorgitaar is inmiddels verkocht. Kijk voor het actuele aanbod op onze tweedehands muziekinstrumentenpagina

 

Sonor Force 2000 (verkocht)

Duitse degelijkheid. Een betere zin om Sonor te omschrijven is er niet. Sonor levert altijd kwaliteit en ook deze betaalbare set uit de jaren '90 is een te gekke set. De set heeft mooie kleine maten. Een 20" bassdrum en een Tama snaredrum. 

De set heeft natuurlijk wel gebruiksporen, maar is technisch is uitstekende staat. 

Update: De Sonor Force 2000 is inmiddels verkocht. Kijk voor het actuele aanbod op het tweedehands drumstellen overzicht

 

Korg PA1 X PRO Professional Arranger Workstation Keyboard (verkocht)

De Korg PA1 X PRO is een zeer krachtig en veelzijdig keyboard met een tal van mogelijkheden voor schrijven, opnemen en liveoptreden. De PA1 X PRO was toen hij werd uitgebracht het vlaggenschip van Korg’s bekende PA serie.

De PA1 beschikt over een groot aantal sound, waaronder piano, orgel, strijkers, blazers, gitaren, drums, percussie, en nog veel meer. De geluiden zijn van zeer hoge kwaliteit en kunnen worden aangepast aan de voorkeur van de gebruiker.

Korg PA1 X PRO Professional Arranger Workstation Keyboard

Uiteraard beschikt de Korg PA1 X PRO ook over talloze geluidseffecten als reverb, chorus, delay en verschillende modulatie-effecten. Door een samenwerking met TC Electronic heeft de PA1 ook de beroemde TC Helicon Voice Processor aan boord. Dus ook voor je vocalen heb je met dit keyboard talloze mogelijkheden; microfoon inprikken en beginnen maar!

Update: De Korg PA 1 X PRO is inmiddels verkocht. Kijk voor het actuele aanbod op onzetweedehands keyboards en meld je aan op de nieuwsbrief voor de laatste updates.

 

Nog veel meer tweedehands muziekinstrumenten

Neem ook eens een kijkje op onze tweedehands pagina voor nog veel meer tweedehands muziekinstrumenten. Wilt u juist van een muziekinstrument af? Kijk dan even op de pagina inkoop gebruikte muziekinstrumenten. Uiteraard ben je ook altijd welkom in onze muziekwinkel in Noordwijk!

 

 

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z