Inruilweken🎺 Geef je vakantiegeld de beste bestemming! Meer informatie

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Tweedehands muziekinstrumenten van mei 2023

  • 4 min leestijd

De meivakantie is alweer afgelopen en dus is het ook de hoogste tijd om weer eens wat prachtige tweedehands muziekinstrumenten in het zonnetje te zetten! Wij hebben weer een flink aantal mooie en bijzondere instrumenten binnen gekregen dus bekijk naast de occasions in deze blog ook eens op het volledige aanbod op onze tweedehands muziekinstrumenten-pagina

 

Roland JUNO-60 in perfecte staat (verkocht)

roand juno 60

Een iconische synthesizer uit 1983. Deze Juno-60 heeft maar eigenaar gehad en is in perfecte staat. Het is een complete set inclusief een Roland JSQ-60, MD-8 interface en een originele Roland HK-2 Keyboard amplifier set. Een unieke set in perfecte staat. 

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates, nieuw en occasion. En houd de tweedehands keyboards & synthesizers pagina in de gaten!

Fender 1979 USA Stratocaster Natural 

Een 70’s Stratocaster herken je meteen aan zijn grote headstock. Hoewel Fender al vanaf 1965, na de overname door CBS, Stratocasters produceerde met een grotere headstock, staat dit model vooral model voor de jaren ’70 van de vorige eeuw. Deze prachtige elektrische gitaar uit 1979, en is met zijn blank gelakte body, zwarte slagplaat en zwarte volume- en toonknoppen een plaatje om te zien.

Fender stratocaster 1979

Echt en te gekke vintage Amerikaanse Stratocaster: the real deal zullen we maar zeggen! Klik op de link als je het leuk vindt om meer te weten te komen over de verschillende maten headstocks die Fender heeft geproduceerd. Of ga naar de website voor meer informatie en foto’s van deze Fender 1979 USA Stratocaster Natural.

 

 

VOX TB35C2 TONY BRUNO (verkocht)

Deze TB35C2 volledig buizenversterker van Vox is ontworpen in samenwerking met de legendarische boutique-versterkerbouwer Tony Bruno. Met 35 Watt buizen en twee 12-inch Celestion G12-65 speakers is hij geschikt voor elk denkbare situatie.

VOX TB35C2 TONY BRUNO

Door gebruik te maken van vier 6V6 eindversterkerbuizen in plaats van de EL84’s heeft deze Vox TB35C2 een meer Amerikaans geluid dan de meeste traditionele Vox gitaarversterkers. Van een schitterend clean geluid via de ‘low’ ingang, tot een prachtige oversturing op een hoger volume via de ‘high’ ingang, deze buizenversterker heeft het allemaal in huis.

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates, nieuw en occasion. En houd de tweedehands gitaarpagina in de gaten!

 

Roland F 140R- wit mat incl. bank (verkocht)

De Roland F 140R is een moderne digitale piano met topprestaties! Deze piano is erg compact waardoor je hem ook in kleine huis- of slaapkamers kwijt kunt. En ondanks dat hij zo compact is geeft hij een groots geluid. Roland digitale piano’s staan bekend om de geweldige expressieve en authentieke pianoklank en ook bij deze F 140R klinkt het pianogeluid fantastisch uit de ingebouwde speakers.

Roland F 140R- wit mat incl. bank

Als je met een hoofdtelefoon oefent word je door het Headphones 3D ambience-effect volledig ondergedompeld in je eigen pianomuziek. Heerlijk repeteren dus, zonder iemand tot last te zijn. Handig ook zijn de extra technische snufjes als ritmische achtergrondbegeleiding, de ingebouwde opnamefunctie,Bluetooth®-verbinding voor muziekapps en USB-poort om hem makkelijk op de computer te kunnen aansluiten. Deze in zeer goede staat verkerende Roland F 140R komt met bijpassende pianokruk.

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates, nieuw en occasion. En houd de tweedehands keyboards & synthesizers pagina in de gaten!

 

Yamaha YFL371 dwarsfluit (verkocht)

Ben jij op zoek naar een tweedehands dwarsfluit? Wij hebben nu de Yamaha YFL371 in zeer goede staat voor je klaarliggen! Enkel wat lichte gebruikssporen doen niks af aan de kwaliteit van deze YFL371 dwarsfluit. De 300 serie van Yamaha is er speciaal voor beginners en meer gevorderden. Een groot deel van de techniek van de 300 serie wordt gedeeld met de professionele lijn van Yamaha maar door enkele slimme aanpassingen is de deze serie dwarsfluiten prijstechnisch een stuk toegankelijker.

Yamaha YFL371 dwarsfluit

De Yamaha YFL371 heeft net als alle andere fluiten uit de 300-serie een sterling zilveren kopstuk die een krachtige en warme klank produceert. De corpus en het voetstuk zijn gemaakt van nikkelzilver om de prijs te drukken tegen minimale concessies in het geluid.

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates, nieuw en occasion. En houd de tweedehands blaasinstrumentenpagina in de gaten!

 

Pedaltrain NOVO 24 Pedalboard inclusief MXR DC Brick M237FR (verkocht)

Ben je gitarist en treed je veel op? Dan kan je natuurlijk niet zonder pedalboard. Een van de allerbeste, of laten we maar gewoon zeggen de beste, pedalboardbouwers is het merk Pedaltrain. Deze NOVO 24 van Pedaltrain is een versie met hardcase zodat je effectpedalen de ultieme bescherming hebben tijdens het vervoer. Zelfs als je pedalcase helemaal onderop ligt in de bus, of als er mee gegooid en gesmeten wordt door minder vriendelijke stagehands, dan nog zal er niks met je pedalen gebeuren.

Pedaltrain NOVO 24 Pedalboard

Open de Pedaltrain en til gemakkelijk jouw custom made ‘pedalentrein’ tevoorschijn. Je maakt zelf je ideale loop van effectpedalen en zet alles makkelijk met klittenband op je board vast. Bij deze Pedaltrain NOVO 24 zit ook nog een MXR DC Brick M237FR voeding zodat je geen batterijen meer nodig hebt. Met zijn formaat van 71,0 x 46,0 x 24,0 cm kan je op deze Pedaltrain wel zo’n tien pedalen kwijt!

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates, nieuw en occasion. En houd de tweedehands gitaarpagina in de gaten!

 

Op onze tweedehands muziekinstrumentenpagina vind je nog veel meer tweedehands muziekinstrumenten. Uiteraard kun je ze ook allemaal zien en proberen in onze muziekwinkel in Noordwijk!

 

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z