🎵Wij kopen jouw tweedehands instrument... Meer informatie

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Tweedehands muziekinstrumenten van november

  • 3 min leestijd

Het is weer volop herfst dus dat betekent tussen de buien door lekker naar het bos, maar ook veel binnenzitten en lekker muziek maken! Misschien is het ook wel weer eens tijd voor iets nieuws? Of beter gezegd: iets tweedehands? Tweedehands is een slimme keuze en wij hebben weer erg veel prachtige tweedehands instrumenten binnengekregen. Hieronder een kleine selectie.

 

Viool 4/4 A. Stradivarius Siegfried's Special Copy 

Helaas is een echte Stradivarius voor maar een enkeling te betalen. Gelukkig zijn er ook erg goede handgemaakte kopieën te vinden die fantastisch klinken. Deze 4/4 A. Stradivarius Siegfried’s Special copy bijvoorbeeld, is echt en geweldige klinkende viool uit Duitsland.

Viool 4/4 A. Stradivarius Siegfried's Special Copy Occasion

Het is aan de viool goed te zien dat hij al op leeftijd is; meerdere krassen en deukjes verraden zijn leeftijd. Maar ook het geluid is met de jaren steeds mooier geworden. Technisch is de viool helemaal in orde en hij kan dan ook nog tientallen jaren mee. Kortom een viool met karakter en een groots en uitgebalanceerd geluid dat je niet snel bij een nieuw exemplaar zult vinden.

Klik op de link voor meer informatie en foto's van de Viool 4/4 A. Stradivarius Siegfried's Special Copy

 

Boss FV-100 Volume Effect Pedaal - Vintage Occasion (verkocht)

Vintage pedalen van Boss zijn zowel voor de verzamelaar als voor de player interessant. Dit Boss FV-100 volumepedaal uit de jaren ’80 is de belichaming van het woord cool, en is ook erg handig om zeer dynamisch in een band te functioneren.

Boss FV-100 Volume Effect Pedaal - Vintage Occasion

Maak te gekke fade-ins en fade-outs waarbij je je handen vrijhoudt voor je licks. Je vindt ze niet veel meer in deze goede staat en zeker niet met het originele bijbehorende tasje!

 

Helaas is de Boss FV-100 al verkocht. Hou onze pagina voor tweedehands muziekinstrumenten in de gaten want we krijgen geregeld te gekke tweedehands (vintage) effectpedalen binnen.

 

Conga Set SWAD Blue sparkle (3 pcs SET) (verkocht)

Wat een werkelijk schitterende blue sparkle conga-set! Deze professionele conga-set is een lust voor het oog maar klinkt ook super.

conga set blue sprarkle

We kunnen ons ook goed voorstellen dat deze uitgesproken blue sparkle kleur niet helemaal jouw ding is, maar we hebben nog veel meer tweedehands conga’s en andere percussie-instrumenten binnengekregen. Diverse conga’s bongo’s, djembés en meer vind je terug op onze tweedehands instrumentenpagina.

De prachtige Blue Sparkle SWAD conga's zijn helaas al verkocht. Klik op de link voor het actuele aanbod van tweedehands muziekinstrumenten

 

Gitane DG-255 Gypsy gitaar (verkocht)

Deze Gitane DG-255 is een professionele Gypsy Jazz gitaar. Met een massief sparren bovenblad en een klein ovaal klankgat creëer je met deze gitaar het kenmerkende Gypsy Jazz-geluid. De body is gemaakt van Santos palissander, wat zorgt voor een gegarandeerde diepe bas in je gitaarspel. 

gitane gipsy gitaar

Dit exemplaar heeft slechts wat optische beschadigingen maar is technisch in superconditie! 

De Gitane DG-255 is verkocht. Klik op de link voor het actuele aanbod van tweedehands gitaren en accessoires. 

 

Carvin V3 3 Kanaals 100 watt 2x12 Gitaarversterker Combo (verkocht)

Ben je opzoek naar een veelzijdige buizenversterker? Deze Carvin V3 levert een vermogen van maar liefs 100 watt en heeft 3 kanalen. Samen met twee 12 inch speakers is het een versterker die overal inzetbaar is en de grootste podia met gemak aankan, maar ook heel handig schakelbaar is naar half vermogen voor als het minder hard hoeft te zijn.

Carvin V3 3 Kanaals 100 watt 2x12 Gitaarversterker Combo Occasion

De talloze schakelopties en in- en uitgangen maken het een versterker waar je alle kanten mee op kan. Kom hem gewoon eens rustig uitproberen bij ons in de winkel in Noordwijk en ontdek zelf de veelzijdigheid van deze super gitaar amp.

Al onze tweedehands instrumenten zijn rechtstreeks online te bestellen maar ook altijd te bekijken en uit te proberen in onze showroom. Uiteraard krijg je ook op al onze tweedehands instrumenten gewoon minimaal drie maanden garantie. 

De 2x12 buizencombo is verkocht. Klik op de link voor het actuele aanbod van tweedehands gitaarversterkers.

 

 

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z