🎸 Dit zijn de mooistetweedehands muziekinstrumenten van deze maand

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Tweedehands muziekinstrumenten van november 2023

  • 4 min leestijd

Het jaar vliegt voorbij en voordat je het weet is het alweer november! De maand van de intocht van Sinterklaas, Black Friday en niet te vergeten St. Pannenkoek... Ook deze maand staat onze winkel weer bomvol met de prachtigste occasions dus wie weet kun je nu al je slag slaan voor de aankomende feestmaand. We showen je er vast een paar in de blog, en kijk voor het volledige aanbod natuurlijk op onze tweedehands muziekinstrumenten-pagina!

 

Epiphone Riviera Red Hollow Body (verkocht)

Het is altijd fijn al een gitaar moderne verbeteringen krijgt maar dat dat niet ten kosten gaat van de vertrouwde klank en speelgevoel. De Epiphone Riviera semi-akoestische thinline  elektrische gitaaris zo’n gitaar die nog steeds al het goede heeft van het ontwerp uit de jaren ’60, maar wel gebruikt van hedendaagse technieken.

De Epihone heeft namelijk 2 PRO Mini Humbuckers, een C-hals met NuBone topkam en een stabiele LockTone Tune-O-Matic brug die ervoor zorgt dat deze elektrische gitaar een goede intonatie en stemming behoudt.

Epiphone Riviera Red Hollow Body Elektrische Gitaar

De herkenbare vintage stemmechanieken, slagplaat met Epiphone logo en Frequensator staartstuk zijn uiteraard gewoon nog aanwezig. Deze tweedehands Epiphone Riviera in Sprarkling Burgundy Red verkeert technisch en optisch in topconditie!

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates; nieuw en occasion. Bekijk hier de tweedehands gitaren die nu beschikbaar zijn!

 

 

 

Fender Jazz Bass Mexico (verkocht)

Wat valt er nog te zeggen over de Fender Jazz Bass? Dit model basgitaar, die qua vorm ooit werd geïnspireerd op de Fender Jazzmaster, is één van de meest beroemde, langslopende en beste ter wereld. Door menig merk gekopieerd, maar met deze Mexicaanse Jazz Bass ga je voor de real deal!

Fender Jazz Bass tweedehands Mexico vintage white

Dit exemplaar heeft ook nog eens zijn prachtige vintage white/yellow finish mee. Echt een prachtexemplaar, die zowel optisch als technisch in een uitstekende conditie verkeerd. Wat moeten we er nog meer over zeggen? Kom hem snel uitproberen of bestel hem direct online!

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates; nieuw en occasion. Bekijk hier detweedehands basgitaren die nu beschikbaar zijn!

 

 

Korg Triton Extreme (verkocht)

De Korg Triton heeft geschiedenis geschreven en er zijn ontelbaar veel muziekproducties van eind jaren ’90 en begin ’00 die gebruik hebben gemaakt van één van de eerste volledige workstations en is daarom een collecters item geworden. Luister maar eens naar de geplukte gitaar van Jay-Z’s ‘I Just Wanna Love You’ of Justin Timberlakes ‘Rock Your Body’. Songs die, in ieder geval niet in deze vorm, niet hadden bestaan zonder de Korg Triton.

Korg Triton Extreme

Met zijn enorme hoeveelheid mogelijkheden qua opnemen, sampling, krachtige effecten, arpeggiator, en grote bibliotheek aan klanken en ritmeboxen was de Korg Triton een enorme hit onder producers en wordt ook vandaag de dag nog zeer gewaardeerd.

Deze tweedehands Triton Extreme werd in 2004 uitgebracht als uitbreiding op de eerdere Triton-series en was nog krachtiger en veelzijdiger dan de eerdere versies. Het is een echte klassieker en is voor zijn leeftijd in een hele goede staat. Uiteraard zijn er wat gebruikerssporen maar technisch nog helemaal perfect!

Nieuwsgierig naar zijn mogelijkheden? Kom hem dan snel eens proberen in onze muziekwinkel in Noordwijk!

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates; nieuw en occasion. Bekijk hier de tweedehands toetseninstrumenten die nu beschikbaar zijn!

  

Roland HPD-20 Handsonic Digital Percussion (verkocht)

De Roland HPD-20 is een compleet elektronisch drumstel op zakformaat! Ideaal voor liveoptredens of voor in de muziekstudio voor iedere drummer, percussonist, (dance)producer of componist. Door de legendarische SuperNATURAL-klankbron, krachtige multi-effecten, 850 Roland-kwaliteit klanken en de mogelijkheid van het toevoegen van 500 eigen sounds zijn de mogelijkheden eindeloos.

Roland HPD-20 Handsonic Digital Percussion Occassion

De eigen geluiden zijn trouwens heel gemakkelijk te importeren via een USB-stick. De 13 pads reageren uiterst gevoelig en zijn te gebruiken voor alle interne geluiden maar kunnen ook externe MIDI-modules aansturen. Dit kan erg handig zijn omdat je dan niet bent aangewezen om gebruik te maken van de klaviertoetsen voor het inspelen van drum- of percussiepartijen, en ze veel natuurlijker zullen klinken.

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates; nieuw en occasion. Bekijk hier de tweedehands drums en percussieinstrumenten die nu beschikbaar zijn!

 

Gibson SJ-200 Standard Natural (verkocht)

Menig gitarist droomt ervan om een echte Gibson SJ-200 aka ‘King Of The Flat Tops’ te bezitten. Misschien is dit wel het moment voor jou om die droom waar te maken. Wij hebben nu namelijk een tweedehands exemplaar van de iconische Gibson SJ-200 in de showroom staan! Dit exemplaar van zo’n beetje de beroemdste akoestische gitaar ter wereld, heeft een prachtige natural finish, zij- en achterkanten van triple A gevlamd maple en een Indian Rosewood toets. Uiteraard ontbreken een prachtig gebloemde slagplaat en de beroemde ‘moustache bridge’ niet.

Gibson SJ-200 akoestische gitaar tweedehands

De Gibson SJ-200 is niet voor niks zo’n ontzettend populaire en gewaardeerde akoestische gitaar. Hij heeft een onvoorstelbare geluidskwaliteit en staat ook bekend om het vakmanschap en opvallende uiterlijk.

Het valt meteen op dat deze gitaar een grote body heeft; SJ staat dan ook voor Super Jumbo en de gitaar kan door deze grote bodyvorm ook veel volume en een rijke klank produceren!

Klik op de link voor meer informatie en foto's van de Gibson SJ-200 Standard Natural.

Update: Deze toffe occasion heeft al weer een nieuwe eigenaar gevonden. Meld je aan op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates; nieuw en occasion. Bekijk hier de de tweedehands gitaren en versterkers die nu beschikbaar zijn!

 

 

Dit waren ze alweer. Vijf zeer verschillende maar ontzettend toffe tweedehands muziekinstrumenten!  Zit er niet bij wat je zoekt? Neem dan eens een kijkje op de tweedehands muziekinstrumenten-pagina of in de showroom van onze muziekwinkel in Noordwijk! 

Nieuw en (nog) niet tweedehands, de Yamaha Genos 2

Zo'n belangrijke productintroductie komen we niet vaak tegen, dus in deze november occassion update, besteden we toch graag even aandacht aan het top of the range keyboard, de nieuwe Yamaha Genos 2.

Als toetsenist wil je die echt even komen bekijken en bespelen. En misschien ruil je je huidige keyboard er wel op in. Als we er iemand anders weer blij mee kunnen maken, geven we je graag een mooi inruil aanbod!

 

 

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z