z

Jouw tweedehands muziekinstrumentverkopen? Meer info

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Alles over Bol PIano's & Music All In

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Bol Piano's & Music All In
De mooiste piano showroom van Zuid-Holland

Bol piano’s en Music All In is een unieke samenwerking tussen Music All In Noordwijk en Bol Piano’s & Vleugels uit Veenendaal. Europa’s grootste piano winkel. Net als Music All In is Bol Piano’s een familie bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring als fabrikant, importeur en detailhandel van piano’s en vleugels. Van de beginnende tot en met de ervaren pianist, van de eerste kennismaking tot spelen in een volle concertzalen. Bol piano's Music All In heeft de piano of vleugel voor jou. Merken als C. Bechstein, Blüthner, Steinway & Sons en Bösendorfer zijn slechts een kleine greep uit onze prachtige, ruime collectie nieuwe en occasion piano's en vleugels. Daarnaast is Bol piano's de grootste dealer van refurbished Yamaha piano's en vleugels van Europa. Wij geven 10 jaar garantie op deze, zo goed als nieuwe, modellen en hebben er meer dan 500 op voorraad. Zo heb je de meest verkochte akoestische piano ter wereld, de Yamaha U1, al bij jou thuis staanvoor onder de € 4000,-

Bezoek één van onze zes winkels. Of je nu in Amsterdam, Rotterdam of Antwerpen woont, er is altijd een Bol Piano's & Vleugels bij jou in de buurt!

De collectie in Noordwijk

In Noordwijk vind je nieuwe piano's en vleugels van o.a. C. Bechstein, W. Hoffmann, Perzina, G. Steinberg en Zimmermann. Ook vind je in onze vestiging in Noordwijk een uitgebreid aanbod aan occasion piano's en vleugels. Merken als Steinway & Sons, Blüthner en Kawai zijn bij ons in de showroom te bewonderen en uiteraard te bespelen. Onze collectie refurbished Yamaha piano's en vleugels is de ruimste van Zuid-Holland. Tot zo goed als nieuw gereviseerd door onze eigen vakmensen. Origineel uit Japan. 's Werelds meest verkochte modellen als de U1, U3, UX, C2, en C3 staan bij ons in de showroom. Je krijgt op alle refurbished Yamaha piano's en vleugels 10 jaar garantie.
Je koopt bij Music All In al een nieuwe piano voor onder de € 3000,- of een prachtige occasion voor onder de € 2000,- Wij hebben voor iedereen een passende piano! Van de beginnende tot en met de professionele pianist
Daarnaast maken we in Noordwijk gebruik van het volledige aanbod van Bol Piano's en Vleugels. Zo kan je kiezen uit meer dan 2200 piano's en vleugels. Heb je een piano of vleugel gezien die in een ander filiaal staat? Wij halen hem naar Noordwijk voor jou!

Over Bol Piano's & Vleugels

Bol Piano's & Vleugel Veenendaal

In onze showroom in Veenendaal staan honderden instrumenten opgesteld, die onder gelijke akoestische omstandigheden met elkaar kunnen worden vergeleken. Ieder instrument is uniek en wordt gekenmerkt door een eigen speelaard en klankkarakter.

Aangezien u bij ons binnen een loopafstand van minder dan 8 seconden deze verschillen kunt ervaren, is het vrijwel zeker dat u een aantal instrumenten vindt die bij uw smaak en budget passen.

Europa's Grootste Piano & Vleugel Showroom in het Hart van Nederland

De centraal in Nederland en vlakbij de A12 gelegen winkel is 7 dagen per week geopend en makkelijk bereikbaar. U kunt kosteloos op ons eigen terrein parkeren en wanneer u met de trein komt, dan verzorgen wij graag voor u het vervoer van en naar station Veenendaal Centraal of Veenendaal de Klomp.

U bent van harte welkom in Europa’s grootste piano en vleugelwinkel!

Extra diensten voor uw Piano

Bij Bol Piano’s kunt u, naast het aanschaffen van een piano of vleugel, ook terecht voor een aantal aanvullende diensten zoals de inkoop en taxatievan piano's en vleugels, reparaties en restauraties, het stemmen van piano's en vleugels, transport en het huren van instrumenten.

Klik op een van de bovenstaande links voor meer informatie over het onderwerp.

Overige vestigingen

Zoeken

z