Inruilweken🎺 Geef je vakantiegeld de beste bestemming! Meer informatie

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Bol Piano's & Music All In
De mooiste piano showroom van Zuid-Holland

Bol piano’s en Music All In is een unieke samenwerking tussen Music All In Noordwijk en Bol Piano’s & Vleugels uit Veenendaal. Europa’s grootste piano winkel. Net als Music All In is Bol Piano’s een familie bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring als fabrikant, importeur en detailhandel van piano’s en vleugels. Samen bieden we iedere pianoliefhebber een geweldig assortiment akoestische piano’s en vleugels.

Van beginners piano’s en silent piano’s tot de mooiste concertvleugels van merken als C. Bechstein, Bösendorfer en Steinway & Sons. In onze showroom in Noordwijk helpen we u graag met het uitzoeken van de perfecte piano voor u. In onze showroom in Noordwijk hebben een ruime collectie nieuwe piano’s. Perfect gestemd en speelklaar opgesteld in onze winkel.

Daarnaast vindt u in Bol Piano’s & Music All In Noordwijk een groot aanbod aan gereviseerde Yamaha U1 en U3 piano’s, plus tientallen mooie occasions van bekende merken zoals, Kawai, Petrov, Schimmel, August Förster en Gotrian Steinberg.

U vind ons door het hele land en in België en bent u van harte welkom in een van onze andere pianoshowrooms in Veenendaal, Amsterdam, Krimpen aan de IJssel, Bussum en Antwerpen

De collectie in Noordwijk

In Noordwijk vind je nieuwe piano's n vleugels van o.a. C. Bechstein, Bösendorfer, Estonia, W. Hoffmann, Perzina, Steingraeber & Söhne, G. Steinberg en Zimmermann. Ook vind je in onze vestiging in Noordwijk een uitgebreid aanbod van gereviseerde Yamaha PIano's van het model U1, U3 en UX. Dit zijn originele Japanse piano's volledig gereviseerd door onze eigenspecialisten.

Naast de nieuwe collectie kunt u ook kiezen tussen tientallen occasion piano's. Van jong gebruikte piano's, tot oude klassiek modellen met een grote klankkast en prachtige designs. Daarnaast maken we in Noordwijk gebruik van het volledige aanbod van Bol Piano's en Vleugels. Heeft u een piano in een andere vestiging gezien., Dan halen we deze graag naar Noordwijk voor u.

Over Bol Piano's & Vleugels

Bol Piano's & Vleugel Veenendaal

In onze showroom in Veenendaal staan honderden instrumenten opgesteld, die onder gelijke akoestische omstandigheden met elkaar kunnen worden vergeleken. Ieder instrument is uniek en wordt gekenmerkt door een eigen speelaard en klankkarakter.

Aangezien u bij ons binnen een loopafstand van minder dan 8 seconden deze verschillen kunt ervaren, is het vrijwel zeker dat u een aantal instrumenten vindt die bij uw smaak en budget passen.

Europa's Grootste Piano & Vleugel Showroom in het Hart van Nederland

De centraal in Nederland en vlakbij de A12 gelegen winkel is 7 dagen per week geopend en makkelijk bereikbaar. U kunt kosteloos op ons eigen terrein parkeren en wanneer u met de trein komt, dan verzorgen wij graag voor u het vervoer van en naar station Veenendaal Centraal of Veenendaal de Klomp.

U bent van harte welkom in Europa’s grootste piano en vleugelwinkel!

Extra diensten voor uw Piano

Bij Bol Piano’s kunt u, naast het aanschaffen van een piano of vleugel, ook terecht voor een aantal aanvullende diensten zoals de inkoop en taxatievan piano's en vleugels, reparaties en restauraties, het stemmen van piano's en vleugels, transport en het huren van instrumenten.

Klik op een van de bovenstaande links voor meer informatie over het onderwerp.

Overige vestigingen

Zoeken

z