Inruilweken🎺 Geef je vakantiegeld de beste bestemming! Meer informatie

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

De gaafste occasions van september

  • 2 min leestijd

Fender Player Stratocaster MN HSS

Deze prachtige Stratocaster is eigenlijk gewoon nieuw maar je hebt hem wel voor een tweedehands prijs! Dit Player model met HSS configuratie is zo vers dat zelfs het plastic nog op de covers zit.

Fender Player Stratocaster MN HSS tweedehands occasion

HSS staat voor Humbucker/Single Coil/Single Coil wat inhoudt dat deze ‘strat’ de bekende enkelspoelselementen heeft voor de karakteristieke Stratocaster-sound maar dat je ook een dubbelspoelselement hebt voor het typische Humbucker-geluid. Een zeer breed inzetbare gitaar dus die door de moderne specificaties ook superlicht bespeelbaar is. 

Klik hier voor alle specificaties en meer info.

 

Ibanez (Soundgear) SR306EB-WK

Ben je snel uitgekeken op maar vier snaren? Dan is deze zesjarige Ibanez basgitaar wat voor jou! Deze bas heeft een waanzinnig diep geluid maar voelt dankzij de mahonie houten body toch lekker licht aan.

Ibanez SR306EB-WK Basgitaar Soundgear tweedehands

De ronde contouren van deze gitaar maken hem sowieso tot één van de meest comfortabele basgitaren. Door de Power Span Dual Coil pick-ups kun je schakelen naar single coil of power tapped elementen dus je kan qua sound echt alle kanten op! 

Voor alle specificaties klik je hier.

 

Ibanez EHB1005MS BKF Basgitaar

We hebben nog een te gekke basgitaar binnengekregen deze maand! Deze Ibanez is voorzien van allerlei modere technieken die zorgen voor de meest zuivere tonen en superieur comfortabele bespeelbaarheid. Aan alles lijkt gedacht en is tot in de kleinste details uitgebalanceerd.

Ibanez EHB1005MS BKF Basgitaar

 

De fretten zijn schuin geplaatst en zorgen samen met de MR5HS brug voor een perfecte intonatie. De chambered body ligt perfect tegen het lichaam van zijn bespeler en is zo uitgesneden dat je perfect bij de allerhoogste noten op het fretboard kan komen, en de vari-mid 3-band EQ en de mid-boost/cut zorgen voor een eindeloos scala aan sounds. Een basgitaar waar je dus alle kanten mee op kan en die tot het kleinste detail in de perfectie is uitgewerkt.

Alles over deze te gekke basgitaar vind je hier.

 

Martin Committee II altsaxofoon

Martin staat bekend als één van de beste saxofoonbouwers van de Verenigde Staten. Het merk staat bekend om het heerlijke warme geluid dat de saxofoons voortbrengen.

Martin Altsax Comm. II Gereviseerd occasion tweedehands

Deze Martin Committee II altsaxofoon komt uit de jaren ’40 van de vorige eeuw en was destijds het model uit het hoogste segment. Hij kan zich vandaag de dag nog steeds meten met de allerbeste professionele exemplaren. De sax is volledig gereviseerd dus in perfecte staat! 

De Martin Committee II is in het echt te bewonderen en uiteraard te proberen in onze winkel in Noordwijk. Of bestel hem hier direct!

 

Zoek je een ander gebuikt instrument? Check dan onze aanbod tweedehands muziekinstrumenten. En vergeet niet dat je ook je oude instrument kunt inruilen wanneer je iets anders wilt kopen. Naast inruilen kopen we ook gebruikte instrumenten in van particulieren. Benieuwd naar de mogelijkheden. Bekijk onze pagina over inkoop gebruikte muziekinstrumenten

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z