Inruilweken🎺 Geef je vakantiegeld de beste bestemming! Meer informatie

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

De mooiste nieuwe instrumenten van de maand december

  • 4 min leestijd

Grassi SAL700 Altsaxofoon Gelakt

Italiaans design staat bekend om zijn super strakke doch eenvoudige en altijd functionele vormgeving. Dit geldt ook voor de Grassi SAL700 saxofoon. Het merk Grassi staat dan ook voor hoogwaardige kwaliteit blaasinstrumenten met een gedistingeerde Italiaanse stijl.

Grassi SAL700 Altsaxofoon Gelakt

De SAL700 gelakt is waanzinnig mooi om te zien maar klinkt ook geweldig en heeft een heel karakteristiek geluid. Dit geluid wordt mede gevormd door de polsters met metalen resonatoren die zorgen voor een hardere en rijkere toon.

De Grassi SAL700 altsaxofoon is een uitstekende keuze voor de startende saxofonist omdat hij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft. Zo heb je voor een lage prijs een hoogwaardig instrument waar je lang mee vooruit kunt. Je krijgt er ook meteen een bijpassende tas met accessoires bij zodat je hem makkelijk mee kunt nemen naar de les of repetitie.

Klik op deze link als je meer wilt weten over de Grassi SAL700 altsaxofoon gelakt.

 

Røde Lavalier II Black

Een lavelier is een kleine microfoon die je onopvallend kunt gebruiken door hem op je kleding te bevestigen. Superhandig omdat je je handen vrij hebt bij het maken van bijvoorbeeld een livestream of podcast. De Røde Lavelier 2 heeft een revolutionair low-profile ontwerp, een ultra platte bevestigingsclip en een superplatte kabel waardoor je hem heel discreet kunt wegwerken en hij niet zal opvallen. De nieuwe verbeterde geluidskwaliteit is subliem.

Røde Lavalier II Black
Door de professionele functies is hij perfect te combineren met een breed scala aan audioapparaten, waaronder de RØDE Wireless Go II en AI-Micro. De Røde Lavelier II wordt ook geleverd met een uitgebreide accessoire-collectie waaronder een popfilter en een miniwindscherm voor buitenopnames.

 

Klik op deze link als je meer wilt weten over de Røde Lavelier II Black.

 

Ibanez PIA3761-SLW Steve Vai Signature Elektrische Gitaar

De Ibanez PIA3761 is dé ultieme Steve Vai gitaar. Beter dan dit wordt het niet! Alles op deze elektrische gitaar is tot in het kleinste detail ontworpen, uitgedacht en samengesteld naar de meest recente voorkeuren van de meester zelf.

Ibanez PIA3761-SLW Steve Vai Signature Elektrische Gitaar

De PIA heeft DiMarzio UtoPIA pickups, een Edge tremolobrug en de baanbrekende Lion’s Claw tremoloholte voor supersnelle vibraties. De elzenhoutenbody heeft een waanzinnige sustain en de neck met het unieke Steve Vai halsprofiel heeft RVS fretten die zijn behandeld met de Prestige Fret Edge-kuur. De hals is supersnel, comfortabel en de RVS fretten gaan veel langer mee.

Opvallend is natuurlijk ook de Petal Grip die exclusief voor deze gitaar is ontworpen en de de bekende Monkey Grip vervangt. Het design van de PIA3761 is sowieso waanzinnig met de goudkleurige hardware en de prachtige nieuwe PIA blossom inleg die zelfs op de pickups is doorgetrokken.

Klik op deze link als je meer wilt weten over de Ibanez PIA3761-SLW Steve Vai Signature.

 

Ibanez AZS2209H-PBM Elektrische Gitaar

Het is niet moeilijk om te zien waar de inspiratie voor deze prachtige Ibanez AZS2209H-PBM vandaan komt. Zeker de vorm en de brug verraden dat niet de Stratocaster, maar de Telecaster model heeft gestaan voor dit Ibanez model. Eigenijk is het een soort supertelecaster met de innovaties van vandaag de dag met het karakteristieke Telecastergeluid.

Alleen is het klankspectrum bij deze AZS2209H veel groter door de slim gekozen combinatie van pickups en de vele mogelijkheden van het dyna-MIX5 systeem waarmee je de Alter Switch bestuurd. De gitaar heeft zo enorm veel klankvariaties en is voor elke muziekstijl inzetbaar.

Ibanez AZS2209H-PBM Elektrische Gitaar

De gitaar is waanzinnig afgewerkt en er is overal aan gedacht om het de bespeler zo comfortabel mogelijk te maken. Neem bijvoorbeeld de Super All Acces Neck Joint die helemaal glad overloopt in de glad gecurvde neck. Zo ervaar je een ultiem speelgenot op de hoge fretten.

Ook zal deze elektrische gitaar nauwelijks ontstemt raken door de combinatie van de geoliede benen topkam en de Gotoh Magnum Lock stemmechanieken. Kom eens naar onze winkel in Noordwijk en ontdek welke innovatieve snufjes de Ibanez AZS2209H-PBM nog meer te bieden heeft. En hoe heerlijk hij speelt natuurlijk!

Klik op deze link als je meer wilt weten over de Ibanez AZS2209H-PBM elektrische gitaar.

 

Markbass GV4 Gloxy Basgitaar Val Surf Green CR MP

Wauw wat een schitterende basgitaar heeft Markbass weer op de markt gebracht! Deze Markbass GV4 Gloxy basgitaar, in haar prachtige surfgroene uitvoering, behoort tot een nieuwe lijn betaalbare basgitaren. Ondanks de betaalbaarheid is de kwaliteit zeer goed want kwaliteit en de controle daarop vinden ze bij Markbass uiterst belangrijk.

Markbass GV4 Gloxy Basgitaar Val Surf Green CR MP

Zodoende krijgen de Gloxy’s dezelfde standaard van zorg en aandacht als de basgitaren uit het hogere segment. De hals van de GV4 heeft dezelfde kenmerken als de instrumenten uit de JP serie en is heel soepel bespeelbaar. Ook de voorversterker is geleend van het hogere segment en bij het overschakelen van het actieve naar het passieve element kun je, door een perfecte afstelling, geen volumeverschil waarnemen.

Echt een mooie basgitaar met een heel goede prijs- kwaliteitverhouding. Hij is bij ons ook in het zwart verkrijgbaar maar wij zij gevallen voor deze schitterende surf green versie!

Klik op deze link als je meer wilt weten over de Markbass GV4 Gloxy Basgitaar Val Surf Green CR MP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z