🎵Wij kopen jouw tweedehands instrument... Meer informatie

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

De mooiste nieuwe instrumenten van de maand november

  • 4 min leestijd

We hebben weer waanzinnig mooie nieuwe 2022 instrumenten bij Music All-in en graag lichten we de meest te gekke nieuwkomers voor je uit.

 

Gretsch G5420T Electromatic Orange Stain 2022

De Gretsch G5420T Electromatic Orange Stain is een gitaar die er zo waanzinnig mooi uitziet dat je hem al zou kunnen kopen om alleen maar aan de muur te hangen. Maar dat zou natuurlijk eeuwig zonde zijn! De Electromatic is namelijk veel meer dan alleen maar mooi. Hij klinkt en speelt ook fantastisch. Door de speciale hollowbody en de Filter ‘Tron pickups krijgt de gitaar zijn unieke en onmiskenbare Gretsch geluid. Werkelijk alles klopt aan deze gitaar qua afwerking en dat voor slechts 869 euro.

Gretsch G5422T Electromatic Orange Stain

Natuurlijk kan je altijd een veilige keuze maken door een bekende solidbody gitaar aan te schaffen maar als je echt iets bijzonders wilt ga je voor deze Gretsch G5420T. Deze Electromatic is 100% onvervalste rock & roll! De prachtige grote F-gaten, de verouderde meerlaagse binding en de late 50’s G6120 headstock maken deze gitaar uniek en een lust voor het oog. Oh en vergeet natuurlijk de B60 Bigsby vibrato niet. Speel prachtige vibrato’s terwijl je gitaar perfect in tune blijft! De Gretsch G5420 T is er niet alleen in het schitterende Orange Stain maar ook in twee andere waanzinnig mooie kleuren: Fairlane Blue en Aspen Green.

Klik hier voor alle specificaties en meer foto's.

 

VHT AV-RL-20R Gitaarversterker 2022

VHT AV-RL-20R Gitaarversterker

Over een rock en roll uitstraling gesproken! Ook deze VHT AV-RL-20R gitaarversterker is een lust voor het oog! Deze zeer betaalbare VHT amp biedt je een breed scala aan sounds. Naast het cleane kanaal heeft hij een drive kanaal waarbij je kunt schakelen tussen de vier modussen: overdrive, distortion, metal en de extreme high gain redline mode. Zo is hij inzetbaar voor zo’n beetje elke muziekstijl. Ook heeft hij een echte spring-reverb aan boord waarmee hij een extra dimensie geeft aan de toch al zo rijke sound. Twintig Watt niet genoeg? Hij heeft ook nog een grote broer...

Klik hier voor alle specificaties en meer foto's.

 

 

Stagg EVN X-4/4 WH Elektrische Viool Wit 2022

De Stagg EVN X-4/4 WH elektrische viool is ideaal als je gaat beginnen met vioolspelen. Hij is namelijk betaalbaar, je kunt er stil mee oefenen en alle accessoires die je nodig hebt (strijkstok, hars, luxe koffer en zelf een hoofdtelefoon) worden gewoon meegeleverd!

Stagg EVN X-4/4 WH Elektrische Viool Wit

Ook als je al wat langer speelt kan de EVN X-4/4 WH interessant zijn. Een elektrische viool naast je hoofdinstrument is heel handig als je wilt oefenen op plaatsen of tijden dat het harde geluid van een akoestische viool niet gewenst is. Een 9 volt batterij erin, de meegeleverde hoofdtelefoon aansluiten en je kunt beginnen. Deze Stagg elektrische viool is ook in een zwarte uitvoering verkrijgbaar en uiteraard uit te proberen bij ons in de winkel in Noordwijk. 

Klik hier voor alle specificaties en meer foto's.

 

Roland TD-07DMK V-Drums 2022 Bundle

Als je niet veel ruimte ter beschikking hebt maar wel graag altijd een drumstel bij de hand wilt hebben is deze TD-07DMK echt ideaal.  De TD-07DMK kun je namelijk kwijt in elke huis- of slaapkamer en toch heb je een compleet drumstel tot je beschikking! De kleinere pads geven door de bekende dubbellaags mesh heads vellen toch een groots gevoel en ook de CY-5 crash- en ride-bekkens spelen fantastisch terwijl je ze met beperkte ruimte gewoon kwijt kunt.

Roland TD-07DMK V-Drums

De TD-07 heeft een hoogwaardige sound en professionele feel en is tevens jouw persoonlijke drumcoach met functies om een betere drummer van je te maken. De TD-07MK is het instapmodel van de TD-07 serie en zeer scherp geprijsd. Een perfect drumstel om thuis te oefenen waarbij je niemand tot last zult zijn omdat hij zo compact en stil is. Omdat de enkele onmisbare accessoires niet worden meegeleverd hebben wij er met deze bundel een compleet pakket voor je van gemaakt. De drumkit is dan inclusief hoofdtelefoon, drumkruk, bassdrumpedaal, en drumstokken zodat je meteen aan de slag kunt!

Bekijk hier het pakket of bestel direct.

 

Fender Player Stratocaster Buttercream MN

Eigenlijk is de Fender Stratocaster al redelijk volmaakt sinds zijn lancering in 1954 maar uiteraard zijn er altijd kleine verbeterpuntjes. De nieuwe player serie van Fender geeft een moderne tweak aan de klassieke Stratocaster sound zonder dat deze verloren gaat. Zodra je een akkoord aanslaat hoor je het namelijk meteen. Die heerlijke onmiskenbare bell-tone waar de Stratocaster wereldwijd bekend om staat.

Fender Player Stratocaster Buttercream MN

Als extra is er een speciale toonregeling voor de brug-pickup toegevoegd. Zo kun je je geluid van de eerste twee pickup standjes nog beter naar smaak inregelen. Ook heeft deze Strat een fret meer dan dat je van een Stratocaster gewend bent. Zo is ook het bereik in het hoog wat groter en kun je net wel die ene noot van die ene solo meespelen. Verder heeft de Player een moderne tweepunts tremelobrug en een heel fijn C-vormig halsprofiel waardoor hij heerlijk licht speelt. Kortom een echte stratocaster van deze tijd.

Klik hier voor alle specificaties en meer foto's.

 

Wil je bijblijven van de nieuwe instrumenten die uitkomen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief en kom weer gezellig naar de winkel. Wist je trouwens dat we naast nieuwe instrumenten een groot aanbod tweedehands muziekinstrumenten hebben. Daarnaast kopen we ook gebruikte instrumenten in van particulieren Benieuwd naar de mogelijkheden. Bekijk onze pagina inkoop gebruikte instrumenten.

 

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z