🎸 Dit zijn de mooistetweedehands muziekinstrumenten van deze maand

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

De mooiste nieuwe producten van de maand september

Deze maand hebben we weer enkele waanzinnige nieuwe items binnen gekregen! Hieronder lichten we graag enkele pronkstukken voor je uit. Allemaal natuurlijk ook te zien of te proberen in de winkel!

 

Martin DX-CASH - Johnny Cash Signature Semi Akoestische gitaar

Holy shit hoe cool kan een gitaar zijn?! Een Johnny Cash signature model van Martin lijkt ons toch qua ‘coolness’ wel zo’n beetje het hoogst haalbare! De DX-CASH is uiteraard in Johnny Cash style helemaal in het zwart uitgevoerd. Alleen het rozet en de ingelegde sterren en ‘CASH’ logo in de hals zijn wit. 

Martin DX-Cash

De gitaar heeft en rijke, volle klank en is uiteraard perfect voor het spelen van country en americana en dankzij de Fishman MX electronica is de gitaar ook perfect uit te versterken. Zodoende kan je met de DX-CASH niet alleen thuis, maar ook op het podium de show stelen. 

Voor alle informatie en specificaties van deze prachtige gitaar klik je hier. 

 

P.Maurit Altsax XA-67RX CL

Als je een P.Mauriat saxofoon in je handen hebt weet je meteen dat het een geweldig instrument is. Als je de sound van een P.Mauriat hoort dan ben je sowieso verkocht. Deze Altsax XA-67RX CL is daar dan ook zeker geen uitzondering op. 

P.Mauriat Altsax XA-67RX CL

Zoals bij alle Rolled Tone Hole modellen wordt er ook bij de XA-67RX CL geen gebruikt gemaakt de gebruikelijke methode van solderen maar worden de toongaten uit de body gesneden en gewalst. Dit zorgt voor een superieure resonantie.

Het Influence-model is uitgerust met iets grotere nikkelzilveren toetsaanslagen die zorgen voor een moeiteloos gevoel en natuurlijke vibratie door de hele hoorn. De vergrote beker geeft een nog diepere warme klank.

 Vind meer informatie en alle specificaties hier:

 

P.Mauriat Tenorsax XT-66R CL

P.Mauriat Tenorsax XT-66R CL

Nog zo’n prachtige saxofoon van P.Mauriat! Net zoals de hierboven omschreven Altsax is de XT-66R CL tenorsax ook een Rolled Hole model. Ook bij deze saxofoon dus een prachtige diepe resonantie, die nog eens wordt versterkt door de afwezige laklagen van deze RUL uitvoering. Bovendien verkleurt het ongelakte messing mettertijd zodat er een prachtige vintage look ontstaat!

Voor meer informatie en alle specificaties van deze sax klik je hier.

 

Fender Rodondo Player

Wat krijg je ontzettend veel voor de slechts 370 euro die deze gitaar kost! Het is bijna teveel om op te noemen maar het begint al met een volledig massief bovenblad waardoor de gitaar meteen vele malen beter klinkt dan de gelamineerde exemplaren. De gitaar heeft een GraphTech NuBone zadel en topkam die meer harmonics, toon en volume uit de gitaar halen dan de plastic varianten. 

Fender Redondo Player

Qua bespeelbaarheid is de Rodondo met zijn slank toelopende C-hals ook een allemansvriend. Het voelt meteen goed. Net zoals de hals is ook de headstock afgeleid van de elektrische modellen. Zodoende bevinden de stemknoppen zich ook allemaal aan de bovenzijde wat het stemmen van de gitaar een stuk makkelijker maakt. 

De gitaar is uiteraard semi-akoestisch dankzij het Fishman CD-1 voorversterker systeem en is verkrijgbaar in drie prachtige kleuren: Slate Satin, Jetty Black en Belmont Blue!

Kom deze gitaar eens uitproberen in onze winkel in Noordwijk of bestel hem meteen online.

 

Algam Lighting STAGE-BAR - LED projectoren op Standaard met Footswitch

Het geheim van een goede sfeer zit hem in de verlichting. Omdat er veel locaties zijn waar de verlichting niet voor elkaar is wordt de sfeer dus ook nooit optimaal. Gelukkig is dit heel makkelijk op te lossen met de Algam Lighting STAGE-BAR. Deze neem je makkelijk mee in zijn compacte draagtas zodat je altijd voorzien bent van goede verlichting. 

Algam Lighting STAGE-BAR - LED projectoren op Standaard met Footswitch

De set is gemonteerd op een telescopisch statief dus supersnel te installeren. Hij heeft verschillende bedieningsmodi, strobe-effect en ook geluidsherkenning om zo te kunnen reageren op de muziek. Bedienen gaat bovendien super makkelijk met je voeten dankzij het draadloze pedaal. 

Voor meer informatie of om direct te bestellen klik je hier.

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z