🎵Wij kopen jouw tweedehands instrument... Meer informatie

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

De mooiste occasions van de maand december

  • 4 min leestijd

Cort GB74 Natural Satin

De Cort GB74 heeft waanzinnig mooie traditionele looks maar is stiekem toch een basgitaar waar de moderne speler goed mee uit de voeten kan. De sound van de GB74 wordt enerzijds bepaald door de essenhouten body en esdoornhouten hals en toets, wat een veelvoorkomende succesformule is het gaat om houtsoortcombinaties voor basgitaren.

Anderzijds wordt het geluid gevormd door het warme maar toch heldere geluid van het Jazz-MM humbucker element wat met een coil-tap schakelaar ook om te zetten is naar een singele-coil pickup. Zodoende heb je een zeer grote tonale verscheidenheid en is deze Cort basgitaar ook zeer breed inzetbaar.

Cort GB74 Natural Satin

Fijne extra’s zijn o.a. de Hipshot Ultralight tuners. Deze zijn deels vervaardigd van aluminium zodat ze dertig procent lichter zijn dan reguliere tuners. De vergrendelde jackinput zorgt ervoor dat je de gitaarkabel er niet per ongeluk uit kunt trekken als je er bijvoorbeeld op gaat staan. Door op de rode knop te drukken is de kabel weer simpel te verwijderen.

Een mooie basgitaar in perfecte conditie, en omdat het een occasion is nu wel voor een erg aantrekkelijke prijs. Kom hem gerust proberen in onze gitaarafdeling in Noordwijk!

Klik op de link voor meer informatie en foto’s van de Cort GB74 Natural Satin.

 

Schecter Omen Extreme Elektrische Gitaar

Ben je opzoek naar een gitaar om echt lekker te rocken? Zoek dan niet verder! Deze Schecter Omen Extreme is een echt scheurijzer waarmee je de moeiteloos de meest brute metal- en rocksounds tevoorschijn kunt toveren.

De slanke hals en fijne contouren helpen jou het makkelijker te maken om die supersnelle licks te spelen en de Schecter humbuckers geven die warme volle sound. De humbuckers  zijn ook nog eens om te schakelen naar single coils voor het wat meer rustige werk.

Schecter Omen Extreme Elektrische Gitaar

De Schecter heeft een tune-o-matic brug die veel sustain geeft en zorgt voor een altijd perfecte intonatie van de gitaar. De prachtige looks spreken voor zich…

Uiteraard is de gitaar in de winkel uitgebreid te testen. Bij direct online bestellen heb je hem de volgende werkdag in huis!*

Klik op de link voor meer informatie en foto’s van de Schecter Omen Extreme.

 

Cort Artisan B5 FL Fretloze Vijf-snarige Basgitaar

De fretloze bas is volgens velen eigenlijk hoe een basgitaar hoort te klinken. Door het ontbreken van de fretten wordt het geluid van de voorloper van de basgitaar, de contrabas, veel meer benaderd. Zo kun je op deze Cort Artisan B5 FL fantastische vibrato’s maken en glij je prachtig van de ene naar de andere toon.

Cort Artisan B5 FL Fretloze Vijf-snarige Basgitaar

De Bartolini MK-1 pickups zorgen voor een combinatie van warme middentonen met briljante hoge tonen zodat er een perfect uitgebalanceerde sound ontstaat. De Markbass MB-1 EQ zorgt voor een enorme verscheidenheid aan equalize-mogelijkheden waardoor je nog meer kunt variëren in klankkleur.

Misschien heb je nog nooit op een fretloze bas gespeeld? Kom het dan eens uitproberen in onze winkel en vergelijk hem met andere gefrette of fretloze basgitaren uit ons ruime assortiment.

Klik op de link voor meer informatie en foto’s van de Cort Artisan B5 FL

 

Viool 4/4 "Frantisek Kolar 1925"

Deze schitterende viool komt van de hand van Frantisek Kolar.  Deze gerenommeerde vioolbouwer kwam uit het Tsjechische gedeelte van wat in 1925 nog Tsjechoslowakije heette. De viool is intussen bijna antiek en omdat violen vaak steeds mooier gaan klinken naarmate ze ouder worden is de klank ook niet te vergelijken met een modern exemplaar. De karakteristieke, rijke en doorleefde klank van deze viool is werkelijk prachtig.

Viool 4/4 "Frantisek Kolar 1925"

Deze Frantisek Kolar verkeert ondanks zijn hoge leeftijd in topconditie doordat hij in zijn geheel is nagelopen en afgesteld door onze in Cremona afgestuurde vioolbouwer. Wil je hem eens uitproberen? Maak dan een afspraak en kom langs in onze muziekwinkel in Noordwijk.

Klik op de link om meer afbeeldingen van de 4/4 Frantisek Kolar 1925 te bekijken.

 

Ibanez SR505E-BM basgitaar 

Deze vijfsnarige Ibanez SR505E-BM is werkelijk als nieuw! Met zijn opvallende design is het ook een echte eye-catcher. De schitterende donkerbruine mahony body valt meteen op en enkele unieke details maakt deze basgitaar echt bijzonder.

Zo zijn bijvoorbeeld de markeringen, i.p.v. ronde stippen, ingelegde ovalen van schitterend Abalone-parelmoer. En de halsverbinding loopt verder door dan normaal wat ook voor een uniek uiterlijk zorgt en de bespeelbaarheid van de hoogste fretten bevorderd.

Ibanez SR505E-BM Basgitaar Occasion

De SR505E heeft naast zijn unieke uiterlijk ook zeer veelzijdige elektronica en uitgebreide EQ-mogelijkheden aan boord en is hij ook zeer precies af te stellen. Zo kunnen de brugzadels met een precisie van 1,5 mm worden afgesteld en is de nek zeer eenvoudig af te stellen zonder dat de hals daarvoor verwijderd hoeft te worden.

Kortom: deze veelzijdige basgitaar is naar ieders zeer specifieke behoeftes af te stellen en voor werkelijk alle speelstijlen te gebruiken.

Klik op de link voor meer informatie en afbeeldingen van de Ibanez SR505E-BM.

 

* Dit geldt voor bestellingen die voor 17:00 geplaatst worden.

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z