🎵Wij kopen jouw tweedehands instrument... Meer informatie

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

De mooiste occasions van de maand november

  • 4 min leestijd

 

Taylor 314 Linkshandig met Fishman Ellipse blend pick up systeem upgrade

Opgelet voor de linkshandige gitaristen onder ons! Als linkshandige gitarist krijg je namelijk net wat minder vaak de kans om zo’n mooie tweedehands Taylor te scoren! De Taylor 314 die wij nu voor je in de winkel hebben hangen is in een uitstekende staat en speelt superlicht. Je hoeft maar een paar akkoorden aan te slaan en je weet dat je met een hele goede gitaar te maken hebt.

Taylor 314

De body van de gitaar is gemaakt van Sapele. Dit is een houtsoort die je kunt vergelijken met mahonie maar klinkt net ietsje helderder. Net als bij mahonie geeft het een heel uitgebalanceerd geluid en is zo ook inzetbaar bij een heel divers scala aan speelstijlen. Het bovenblad is gemaakt van Sitka sparrenhout, Taylors favoriete houtsoort voor die toepassing. De combinatie van de twee houtsoorten geven de gitaar die typische heldere maar warme Taylor sound. Deze Taylor 314 is ook nog eens uitgerust met een Fishman Ellipse blend pick up systeem. Dit systeem combineert het geluid van een microfoon in de klankkast met en onderzadel-element. Hierdoor blijft de gitaar, ook als je hem versterkt, zijn akoestische sound behouden. Ook een ideale gitaar voor optredens dus!

Klik hier voor alles specificaties en meer foto's!

 

Cremona Cello 4/4 Massief

Een echt goede cello heeft een massief boven- en onderblad. Deze Cremona cello is zo’n exemplaar en heeft daarom ook een heel rijk en volwassen geluid. Het bovenblad is gemaakt van maple (esdoornhout) en het achterblad van sparrenhout. De combinatie van die twee geeft een mooi uitgebalanceerd geluid.

Cremona Cello 4/4 Massief

Verder heeft de cello een palissander staartstuk en stemsleutels en een ebbenhouten toets. Er zit wel een kleine beschadiging op de bovenrand van het achterblad. Dit doet uiteraard niks af aan de sound maar met de prijs hebben we er natuurlijk wel rekening mee gehouden. Onze gediplomeerde vioolbouwer heeft de cello uiteraard al perfect afgesteld dus kom hem snel eens proberen in de winkel als je geïnteresseerd bent! De strijkstok en koffer zijn optioneel.

Klik hier voor alles specificaties en meer foto's!

 

Fender LTD HM Strat MN Flash Pink

Dit is toch wel één van de coolste gitaren die we de afgelopen Jaren binnen hebben gekregen! Het moet natuurlijk wel je ding zijn maar als je van de 80’s en van heftige gitaarmuziek houdt is dit toch wel het summum. De superstrat der superstrats zullen we maar zeggen omdat dit natuurlijk ook een echte Fender Stratocaster is. Dit model was namelijk het antwoord van Fender op de toenemende populariteit van de ‘superstrats’ van o.a. Ibanez in de jaren 80. Deze Fender LTD HM (Heavy Metal) MN Flash Pink is een limited edition reissue (en dus zeldzaam) van het model dat tussen de jaren ’88 en ’92 van de vorige eeuw werd gemaakt.

Fender LTD HM Strat MN Flash Pink

Ook dit model komt uit Japan wat betekent dat er alleen maar gebruik gemaakt wordt van de allerbeste materialen. Hij is voorzien van een super stabiel Floyd Rose locking tremolo systeem zodat je het optimale uit de gitaar kunt halen zonder dat deze ontstemd raakt. De dunne C-shaped neck maakt hem supersnel en met 24 fretten kun je de allerhoogste noten raken. Door de H-S-S (humbucker-single coil-single coil) configuratie speel je de prachtigste cleane tonen tot het diepe scheurende rockwerk. De gitaar is op een piepklein plekje op de backplate na in een uitmuntende staat dus hou je van de jaren ’80 en het zwaardere gitaarwerk? Sla dan nu je slag!

Klik hier voor alles specificaties en meer foto's!

 

Ibanez FR1620-BK Elektrische Gitaar

In 2008 introduceerde Ibanez de FR (Free Style Rock) serie. Samen met de FR2620 werd de FR1620 gemaakt in de Fujigen fabriek in Japan en ze waren beide onderdeel van de luxe ‘Prestige-line’. De Fujigen fabriek staat hoog in aanzien en levert alleen maar eersteklas kwaliteitsgitaren. De bodyvorm was nieuw voor Ibanez en doet denken aan het bekende Telecaster model.

Ibanez FR1620-BK Elektrische Gitaar

Wat ook op een Telecaster lijkt is de Tight-end vaste brug van de gitaar. Hierdoor staan de snaren perfect in verbinding met de body wat resulteert in een mooie resonantie en sustain. Verder is de gitaar een ware eye-cathcer met zijn diepe hoogglans zwarte afwerking met witte binding. En natuurlijk zijn parelmoeren positiemarkeringen en  de chromen pickup-hulzen om de Ibanez Calm Crusher humbuckers. De maple en walnoten Wizard HP hals heeft een mooie palissander toets en 24 fretten zodat ook de hoogste noten te spelen zijn. 

Klik hier voor alles specificaties en meer foto's!

 

Marshall AVT 275 Valvestate 2000 

Opzoek naar een veelzijdige versterker voor een kleine prijs? De Marshall AVT 275 Valvestate biedt je alles wat je nodig hebt. De naam Valvestate is een samenvoeging van ‘valve-amp’ (buizenversterker) en ‘solid state (transistor). Het is namelijk een transistor versterker met een buizenvoorversterker. De gitaarversterker heeft een clean kanaal, twee overdrive kanalen en een akoestisch simulatie kanaal. Ook is hij uitgeruste met een groot aantal effecten zoals verschillende reverbs, flanger en chorus.

Marshall AVT 275 Valvestate 2000 Occasion

Het cleane kanaal van de versterker klinkt werkelijk fantastisch en is breed inzetbaar van cleane funky slagjes tot twangy blues. Het eerste overdrive kanaal geeft die echte klassieke Marshall crunch sound en het tweede kanaal is nog een stuk heftiger voor heavy metal of gierende solo’s. De versterker heeft ook handige uitgangen voor bijvoorbeeld extra speakers of om een hoofdtelefoon aan te sluiten om niemand lastig te hoeven vallen tijdens het oefenen. Een zeer veelzijdige gitaarversterker dus zowel voor thuis, in de studio of op het podium.

Klik hier voor alle specificaties en meer foto's! 

 

Wil je nog veel meer occasions zien. Check dan onze aanbod tweedehands muziekinstrumenten. En vergeet niet dat je ook je oude instrument kunt inruilen wanneer je iets anders wilt kopen. Naast inruilen kopen we ook gebruikte instrumenten in van particulieren. Benieuwd naar de mogelijkheden. Bekijk onze pagina over inkoop gebruikte muziekinstrumenten

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z