🇳🇱 27% korting tijdens Recording Kingsdayop Recording king, The, VHT en meer...🇳🇱

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

De mooiste tweedehands muziekinstrumenten van april 2024

  • 4 min leestijd

April doet wat hij wil, maar wij hebben wat jij wilt: ...de mooiste tweedehands muziekinstrumenten uiteraard! Ook deze maand weer enkele occasions om je vingers bij af te likken.

Wat dacht je van een echte Gibson Howard Roberts Fusion II semi-hollowbody gitaar bijvoorbeeld? Of de legendarische Martin D-28? Ook blazers kunnen hun lol op met een hele chique en unieke MAIN antique white tenorsaxofoon of een Holton ST 555 trompet. Kijk hierondersnel verder of struin lekker door onze tweedehands muziekinstrumenten pagina!

 

MAIN Tenorsaxofoon Antique White 

De Main tenorsaxofoon antique white is met zijn chique verschijning een saxofoon waar je mee voor de dag kunt komen! Ook is het een uniek muziekinstrument omdat het een prototype betreft die nooit op de markt verschenen is. De witte tenorsax met zijn goudkleurige kleppen speelt zeer soepel vanwege zijn goed afgestelde mechaniek en polsters van hoge kwaliteit.

MAIN tenorsaxofoon antique white

Een Main saxofoon is een goede keuze voor zowel beginnende als gevorderde saxofonisten omdat het merk bekend staat om het produceren van hoogwaardige saxofoons voor betaalbare prijzen.

De Main tenorsaxofoons worden geprezen om de zuivere warme klank en goede bespeelbaarheid. Deze antique white versie maakt deze reputatie waar en heeft ook nog eens een schitterend en uniek uiterlijk. Nu tweedehands voor de wel heel aantrekkelijke prijs van slechts 950 euro!

Klik op de link voor meer informatie en foto’s van de Main tenorsaxofoon Antique White.

  

Zo goed als nieuwe Martin D-28 Re Imagined uit 2020

De Martin D-28 is één van de meest bekende en meest legendarische akoestische gitaren ter wereld. Deze tweedehands Martin is echt nog zo goed als nieuw en dus jouw kans om een echte Marting D-28 te scoren voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Martin D-28

De Re-imagined Series van Martin zijn een eerbetoon aan de meest iconische modellen. De Re-imagined modellen hebben enkele moderne verbeteringen maar blijven verder trouw aan de essentie en het gevoel van het origineel.

De kleine updates vind je onder meer in het brugontwerp, dat een betere overdracht van de snaartrillingen naar het bovenblad bewerkstelligd. De bespeelbaarheid is verbeterd door kleine aanpassingen in het hals-profiel en de radius van de toets. Ook de afwerking is verfijnder door het gebruik van verbeterde technieken en materialen.

Verder heeft de Martin D-28 gewoon alle eigenschappen waar de D-28 bekend om staat: en zeer professionele akoestische gitaar met een werelds geluid!

 

Klik op de link voor meer informatie en foto’s van de Martin D-28 Reiomagined.

 

Holton ST555 Trompet

Frank Holton was een Amerikaanse trombonespeler die zelf ooit begon met een winkel in tweedehands muziekinstrumenten in Chicago. Het bedrijf begon zelf koperblaasinstrumenten te produceren en door de jaren heen is Holton uitgegroeid tot een gerenommeerd merk in de wereld van de koperblaasinstrumenten, dat inmiddels als meer dan honderd jaar bestaat.

Holton ST555 Trompet

Door de lange geschiedenis van innovatie en vakmanschap staat het merk bekend als zeer betrouwbaar en worden Holton koperblazers gewaardeerd door zowel professionele muzikanten als beginners wereldwijd.

De Holton ST 555 is een trompet met een uitstekende klank en responsiviteit, nauwkeurige intonatie en fijne bespeelbaarheid. Ook staan Holton trompetten bekend om hun duurzaamheid. Deze Holton ST 555 is dan ook nog in een mooie staat en klaar voor een nieuwe gebruiker die er nog jarenlang plezier aan kan beleven.

 

Klik op de link voor meer informatie en foto’s van de Holton ST555 trompet.

 

  

Gibson Howard Roberts Fusion II

Howard Roberts was een zeer getalenteerde Amerikaanse gitarist die virtuoos en veelzijdig speelde, en ook een belangrijke rol speelde in de ontwikkeling van jazzgitaren. Zelf had hij dan ook een voorliefde voor jazz maar navigeerde moeiteloos door muziekstijlen als jazz, pop, rock, blues, soul en bossa nova.

Gibson Howard Roberts Fusion II

Door zijn diversiteit werd Howard een veelgevraagd studiomuzikant en speelde mee op honderden opnames van o.a. Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, The Beach Boys en The Monkeys om maar wat te noemen.

De Gibson Fusion II komt uit de Howard Robert signature series van Gibson en is een ode aan de vloeiende en virtuoze speelstijl van deze Amerikaanse jazz- en sessiegitarist. De Fusion II is een zeer fijn bespeelbare elektrische gitaar die perfect geschikt is voor gitaristen met een breed georiënteerde stijl.

Deze Gibson Fusion II semi-hollowbody komt uit 1994 en heeft daarom wel wat playwear maar is technisch in een uitstekende staat! Echt een gitaar waar je gewoon een keer op moet spelen, en dan weet je het!

 

Klik op de link voor meer informatie en foto’s van de Gibson Howard Roberts Fusion II.

 

Zildjian K Custom 20" Dry ride

Zildjian K Custom 20" Dry ride

Deze prachtige hand gehamerde K Custom Dry ride van Zildjian is een geliefd exemplaar onder professionele drummers wereldwijd. Zijn droge klank en korte sustain is ideaal om overeind te blijven staan in elke mix en geeft een heel duidelijke articulatie.

Zeker in muziekstijlen als jazz, funk en fusion komt dit responsieve bekken met zijn gecontroleerde geluid uitstekend tot zijn recht. Toch zijn er genoeg drummers die allerlei andere stijlen spelen en ook zweren bij hun K Custom Dry ride, mede dankzij de uitstekende stokdefinitie en het karakteristieke geluid.

Klik op de link voor meer informatie en foto’s van de Zildjian K Custom 20” Dry Ride.

 

AER Compact 60/3 versterker

De AER Compact 60/3 versterker is een geweldige versterker om akoestische gitaren of/en zang te versterken. Hij is zeer compact maar met zijn 60 Watt heeft hij voldoende power voor optredens in bijvoorbeeld kroegen of kleine zalen. Hij versterkt het geluid van akoestische instrumenten zeer nauwkeurig en natuurgetrouw.

AER Compact 60/3 versterker

Dankzij de uitstekende geluidskwaliteit, draagbaarheid en betrouwbaarheid is de AER Compact 60/3 akoestische versterker zeer geliefd bij singer-songwriters en akoestische gitaristen. Het akoestische geluid wordt in ere gehouden terwijl je toch genoeg volume hebt voor kleine en middelgrote optredens.

De twee kanalen van de AER Compact maakt het mogelijk om met twee gitaren tegelijk te spelen, of om met het grootste gemak je gitaar en zangmicrofoon tegelijk aan te sluiten. Uiteraard bedien je de kanalen onafhankelijk van elkaar voor de perfecte afstelling. 

Klik op de link voor meer foto’s en informatie over de AER Compact 60/3 versterker.

 

 

Dit was een kleine selectie van onze tweedehands muziekinstrumenten, maar we hebben er uiteraard nog veel meer! Als je jouw ideale muziekinstrument niet in deze blog tegenkwam, neem dan eens een kijkje op onze tweedehands muziekinstrumenten-pagina of in de showroom van onzemuziekwinkel in Noordwijk!

 

 

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z