z

Jij bepaalt, wat jij betaalt! Biedt nu op jouw favoriete instrument tijden de "Name Your Price Sale"

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Bestel alle keyboards direct online

NORD: de populairste piano on stage

Prachtige collectie van meer dan 60 piano's en 25 vleugels

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

De ‘nieuwe’ tweedehands instrumenten van april

  • 3 min leestijd
Ook deze maand zetten we weer een paar te gekke tweedehands instrumenten in de schijnwerpers die onlangs bij ons zijn binnengekomen. Doe je voordeel met een tweedehands instrument dat door ons helemaal in nagelopen, afgesteld en opgepoetst. Lees hieronder snel om welke instrumenten het gaat of kom eens langs in onze winkel om het hele aanbod te bekijken!

Yamaha YAS-275 saxofoon

Over het algemeen wordt de klank van een saxofoon met de jaren alleen maar mooier of blijft in ieder geval net zo mooi. Dus hoe fijn is het om een tweedehands exemplaar aan te schaffen: je bent een stuk goedkoper uit voor een topinstrument wat tientallen jaren mee kan. DeYamaha YAS-275 is een van de meest populaire en meest verkochte saxofoons vanwege zijn uitmuntende kwaliteit, klank en soepele bespeelbaarheid.

Yamaha YAS-275 Tweedehands Saxofoon

Ook de prijs-kwaliteitverhouding is erg goed, zeker bij dit tweedehands exemplaar! De YAS-275 saxofoon heeft enkel wat lichte gebruikssporen maar dat heeft uiteraard geen enkele invloed op de klank. Het instrument heeft goed sluitende polsters en wordt geleverd inclusief mondstuk en stevige koffer! Hij is direct online te bestellen dan heb je hem de eerstvolgende werkdag al in huis, of kom hem eerst rustig uitproberen in onze winkel in Noordwijk.

Klik op de link voor meer foto's en meer informatie over de Yamaha YAS-275.

 

Ibanez QX54QM-BSM B-Stock elektrische gitaar

Deze Ibanez is helemaal niet tweedehands maar valt in de categorie B-stock. Vanwege een paar kleine lakfoutjes voldoet deze gitaar niet aan de hoge kwaliteitseisen van Ibanez, terwijl het natuurlijk een fantastische gitaar is en technisch 100 procent in orde. Alleen optisch valt er eventueel iets op aan te merken. Je moet daar trouwens wel goed voor kijken; de foutjes zijn klein en de meeste bevinden zich aan de achterkant van de QX54QM.

Ibanez QX54QM-BSM B-Stock

De prijs van deze elektrische gitaar is uiteraard op een ‘B-stock’ model aangepast en daar kan jij nu je voordeel mee doen! Voor slechts 949 euro heb je een gloednieuwe Ibanez QX54QM-BSM te pakken. Wil je hem eens in het echt zien of lekker uitproberen? Kom dan naar onze grote gitaarafdeling van Music All In Noordwijk. Direct online bestellen kan natuurlijk ook! 

Klik op de link voor meer foto's en meer informatie over de Ibanez QX54QM-BSM.

 

De Yamaha CLP-535 digitale piano

Wauw wat een prachtige piano is deze Yamaha CLP-535! Met zijn ‘white ash’ kleur is hij echt helemaal ‘chique de lala’ en daarom een pronkstuk in elke huiskamer. Deze digitale piano is in een uitstekende conditie en vertoont geen gebreken. De piano reageert buitengewoon goed om de aanslag van de pianist zodat je geweldig veel dynamiek in je spel kwijt kan.

Yamaha CLP-535 White Ash Digitale Piano

Een uitstekend speelgevoel, eindeloze mogelijkheden, een schitterend geluid en ook nog eens een geweldige uitstraling. De CLP-535 van Yamaha heeft werkelijk alles mee. Uiteraard is hij uitgebreid te testen bij ons in de winkel. Weet je al genoeg? Bestel hem dan direct online dan komt hij zo snel mogelijk naar je toe!

Klik op de link voor meer foto's en meer informatie over de Yamaha CLP-535

Crafter D8/N akoestische westerngitaar

Op zoek naar een betaalbare maar goede akoestische gitaar? Zoek dan niet verder! De Crafter D8/N is een schitterende western met een massief bovenblad dat zorgt voor een volle ronde toon.

Crafter D8/N akoestische gitaar

Niet alleen de klank is mooi, de gitaar zelf is ook heel mooi afgewerkt. Met parelmoeren halsinleg en parelmoeren rosette rond het klankgat heeft hij een hele knappe uitstraling. Hij speelt lekker ligt dus ook zeker een zeer geschikte akoestische gitaar voor beginners. Uiteraard kun je hem uitproberen en vergelijken met andere modellen in onze gitaarshowroom in Noordwijk!

Klik op de link voor meer foto's en meer informatie over de Crafter D8/N.

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z