🎸 Dit zijn de mooistetweedehands muziekinstrumenten van deze maand

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

De 'nieuwe' tweedehands instrumenten van de maand mei 2022

  • 3 min leestijd

Er zijn de afgelopen maand weer enkele te gekke (vintage) occasions aan onze collectie toegevoegd! In deze blog lichten we er een paar voor je uit. Kijk voor alle occasions op onze pagina voor tweedehands muziekinstrumenten.

Selmer Mark VI bassaxofoon (verkocht)

Wat een uniek instrument! Een Selmer Mark VI bassaxofoon komen we niet vaak tegen, en zeker niet in deze geweldige conditie. Zowel de sound als het instrument zelf zijn echt indrukwekkend. De saxofoon is in Bb gestemd en een octaaf lager dan een tenorsax. Hij is gebouwd aan het begin van de jaren ’80 van de vorige eeuw maar ziet er op twee minuscule krasjes uit als nieuw!

Selmer Mark VI bassaxofoon

Uiteraard is deze Selmer bassaxofoon online te bestellen maar we kunnen ons goed voorstellen dat je deze sax eens in het echt wilt bekijken en proberen. Dit kan uiteraard van maandag t/m zaterdag in onze winkel in Noordwijk. Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen of om meer te vertellen over dit sensationele instrument!

Update: De saxofoon is inmiddels verkocht. Klik op de link voor het actuele aanbod en jouw nieuwe tweedehands saxofoon.

 

Marshall Origin 20C Comboversterker (verkocht)

De Marshall Origin 20C is een buizenversterker met een prachtige vintage uitstraling maar met een modern gebruikersgemak. Het klassieke Britse Marshall geluid wordt veroorzaakt door de EL-34 eindversterkerbuizen en de 10 inch Celestion V speaker.

Marshall Origin 20C gitaarversterker

De versterker heeft één kanaal maar met de tilt- en boostregelaar kun je je sound perfect afstellen. Echt ideaal is de powerstem-knop. Hiermee kun je het uitgangsvermogen van de Origin 20C op drie verschillende niveaus afstellen. Zo heb je perfecte geluid in bijvoorbeeld de oefenruimte maar ook op je slaapkamer zonder burenruzie!

Update: De gitaarversterker heeft ondertussen een nieuwe eigenaar gevonden. Klik op de link voor het actuele aanbod aantweedehands gitaren en accessoires.

 

Roland TR-707 Rhythm Composer Drum Machine (verkocht)

De Roland TR-707 is zeer bepalend geweest voor de housemuziek uit de jaren ’80. Ontelbaar veel songs zijn er gemaakt met deze TR-707 in de hoofdrol. Check deze playlist maar eens om hem in actie te horen!

Roland TR-707 Rhythm Composer Drum Machine (1985)

Vandaag de dag is het steeds moelijker om een exemplaar te vinden die in goede staat verkeerd. Wij hebben er eentje kunnen bemachtigen! Zelfs de originele voeding en handleidingen zitten er nog bij. De TR-707 werkt nog helemaal perfect en is met zijn volledig uitgeruste interface supermakkelijk in gebruik.

Update: De saxofoon is inmiddels verkocht. Klik op de link voor het actuele aanbod aantweedehands muziekinstrumenten en accessoires.

 

Fender Stratocaster American Standard (verkocht)

Een Amerikaanse Stratocaster is ongeacht uit welk jaar hij komt altijd een topklasse kwaliteitsinstrument. Deze zwarte strat is twaalf jaar oud maar heeft alleen een paar kleine plekjes op de slagplaat en nekpocket cutaway.

Fender Stratocaster American Standard Zwart

De conditie van de fretten is nog perfect dus zowel technisch als optisch helemaal in orde. Hij is voorzien van een set geweldig klinkende Alnico 5 pickups, is perfect afgesteld door één van onze gitaarspecialisten en wordt uiteraard geleverd met een Fender USA hardcase.

Update: De gitaar is inmiddels verkocht. Klik op de link voor het actuele aanbod aantweedehands gitaren en accessoires. Meld je ook aan op de nieuwsbrief en onze social media, voor de laatste updates.

Gretsch G5622 Bristol Fog semi-hollowbody (verkocht)

Altijd al een echte Gretsch willen hebben? Dit is je kans! Deze Gretsch G5622 Electromatic is supercool en nog zo goed als nieuw! De G5622 is ontworpen om je ook op hoog volume dat echte Gretsch geluid te geven. Door het sparren middenblok geeft de gitaar je een hollow-body sound met de voordelen van een solid-body waardoor je niet snel last zult hebben van vervelende feedback op het moment dat je daar niet op zit te wachten.

Gretsch G5622 Bristol Fog Semi-Hollowbody Elektrische Gitaar

De Dual Black Top Broad'Tron™ humbucking-pickups leveren heldere hoge tonen met een dynamische en duidelijke klank. Andere dingen die in het oog schieten zijn de Adjusto-Matic™-brug, Graph Tech® NuBone®-topkam en de ‘G-arrow’ -knoppen.

De geweldige Bristol Fog afwerking, nikkelen hardware en verouderde witte bodybinding maken deze Gretsch G5622 ook nog eens een lust voor het oog!

Update: De gitaar is inmiddels verkocht. Klik op de link voor het actuele aanbod aantweedehands gitaren en accessoires.

Meer tweedehands muziekinstrumenten in de winkel 

In onze muziekwinkel in Noordwijk zijn alle (tweedehands) instrumenten te zien en te bespelen! Kom dus snel eens langs of bestel makkelijk online!

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z