z

Wij kopen jouw gebruikte instrument. Alle info op inkoop gebruikte instrumenten

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Bestel alle keyboards direct online

NORD: de populairste piano on stage

Prachtige collectie van meer dan 60 piano's en 25 vleugels

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

De 'nieuwe' tweedehands instrumenten van de maand mei

  • 3 min leestijd

Er zijn de afgelopen maand weer enkele te gekke (vintage) occasions aan onze collectie toegevoegd! In deze blog lichten we er een paar voor je uit. Kijk voor alle occasions op onze pagina voor tweedehands muziekinstrumenten.

Selmer Mark VI bassaxofoon

Wat een uniek instrument! Een Selmer Mark VI bassaxofoon komen we niet vaak tegen, en zeker niet in deze geweldige conditie. Zowel de sound als het instrument zelf zijn echt indrukwekkend. De saxofoon is in Bb gestemd en een octaaf lager dan een tenorsax. Hij is gebouwd aan het begin van de jaren ’80 van de vorige eeuw maar ziet er op twee minuscule krasjes uit als nieuw!

Selmer Mark VI bassaxofoon

Uiteraard is deze Selmer bassaxofoon online te bestellen maar we kunnen ons goed voorstellen dat je deze sax eens in het echt wilt bekijken en proberen. Dit kan uiteraard van maandag t/m zaterdag in onze winkel in Noordwijk. Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen of om meer te vertellen over dit sensationele instrument!

Klik op de link voor meer foto's en informatie over de Selmer Mark VI bassaxofoon.

 

Marshall Origin 20C Comboversterker

De Marshall Origin 20C is een buizenversterker met een prachtige vintage uitstraling maar met een modern gebruikersgemak. Het klassieke Britse Marshall geluid wordt veroorzaakt door de EL-34 eindversterkerbuizen en de 10 inch Celestion V speaker.

Marshall Origin 20C gitaarversterker

De versterker heeft één kanaal maar met de tilt- en boostregelaar kun je je sound perfect afstellen. Echt ideaal is de powerstem-knop. Hiermee kun je het uitgangsvermogen van de Origin 20C op drie verschillende niveaus afstellen. Zo heb je perfecte geluid in bijvoorbeeld de oefenruimte maar ook op je slaapkamer zonder burenruzie!

Klik op de link voor meer foto's en informatie over de Marshall Origin 20C buizencombo.

 

Roland TR-707 Rhythm Composer Drum Machine (1985)

De Roland TR-707 is zeer bepalend geweest voor de housemuziek uit de jaren ’80. Ontelbaar veel songs zijn er gemaakt met deze TR-707 in de hoofdrol. Check deze playlist maar eens om hem in actie te horen!

Roland TR-707 Rhythm Composer Drum Machine (1985)

Vandaag de dag is het steeds moelijker om een exemplaar te vinden die in goede staat verkeerd. Wij hebben er eentje kunnen bemachtigen! Zelfs de originele voeding en handleidingen zitten er nog bij. De TR-707 werkt nog helemaal perfect en is met zijn volledig uitgeruste interface supermakkelijk in gebruik.

Klik op de link voor meer foto's en informatie over de Roland TR-707 Rhythm Composer Drum Machine.

 

Fender Stratocaster American Standard

Een Amerikaanse Stratocaster is ongeacht uit welk jaar hij komt altijd een topklasse kwaliteitsinstrument. Deze zwarte strat is twaalf jaar oud maar heeft alleen een paar kleine plekjes op de slagplaat en nekpocket cutaway.

Fender Stratocaster American Standard Zwart

De conditie van de fretten is nog perfect dus zowel technisch als optisch helemaal in orde. Hij is voorzien van een set geweldig klinkende Alnico 5 pickups, is perfect afgesteld door één van onze gitaarspecialisten en wordt uiteraard geleverd met een Fender USA hardcase.

Klik op de link voor meer foto's en informatie over de Fender Stratocaster American Standard.

Gretsch G5622 Bristol Fog semi-hollowbody elektrische gitaar

Altijd al een echte Gretsch willen hebben? Dit is je kans! Deze Gretsch G5622 Electromatic is supercool en nog zo goed als nieuw! De G5622 is ontworpen om je ook op hoog volume dat echte Gretsch geluid te geven. Door het sparren middenblok geeft de gitaar je een hollow-body sound met de voordelen van een solid-body waardoor je niet snel last zult hebben van vervelende feedback op het moment dat je daar niet op zit te wachten.

Gretsch G5622 Bristol Fog Semi-Hollowbody Elektrische Gitaar

De Dual Black Top Broad'Tron™ humbucking-pickups leveren heldere hoge tonen met een dynamische en duidelijke klank. Andere dingen die in het oog schieten zijn de Adjusto-Matic™-brug, Graph Tech® NuBone®-topkam en de ‘G-arrow’ -knoppen.

De geweldige Bristol Fog afwerking, nikkelen hardware en verouderde witte bodybinding maken deze Gretsch G5622 ook nog eens een lust voor het oog!

Klik op de link voor meer informatie en foto's van de Gretsch G5622 Electromatic.

 

In onze winkel in Noordwijk zijn alle (tweedehands) instrumenten te zien en te bespelen! Kom dus snel eens langs of bestel makkelijk online!

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z