🎵Wij kopen jouw tweedehands instrument... Meer informatie

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

De vijf beste akoestische piano's voor beginners

  • 3 min leestijd

Denk je dat je klaar bent om de stap te doen van een digitaal instrument naar een akoestische piano? Qua vaardigheden eist het niet per se veel, die komen met genoeg oefenen vanzelf. Wel kan deze stap snel een hoop geld kosten. Maar als je goed zoekt kan je toch betaalbare instapmodellen vinden van een verassend hoge kwaliteit. Dit zijn, volgens ons, de beste akoestische piano’s voor beginners: De Yamaha U1, de Yamaha U3, de Rippen E-123, de Zimmermann S2 en de W. Hoffmann V-112.

 

Yamaha U1

Yamaha U1

De Yamaha U1 is de bekendste en meest verkochte akoestische piano ter wereld. Terwijl de productie van andere modellen na een aantal jaar stop werd gezet, om plaats te maken voor nieuwe modellen, bleef de U1 constant volop in productie. Never change a winning team, moet Yamaha gedacht hebben. Deze 100% Japanse upright is de meest allround piano op de markt. Of je nu gaat starten of al heel wat jaren speelt. De Yamaha U1 is altijd de juiste, betrouwbare keuze!

Zijn prijs-kwaliteitverhouding maakt het een ideaal instapmodel. Zijn robuustheid, duurzaamheid en zeer constante bouwkwaliteit is ongeëvenaard. Elk model sinds de jaren 1960 heeft een volle klank en prettig toucher. Na een kleine revisie zijn ze allemaal weer in staat om jaren mee te gaan. 

 

Yamaha U3

Yamaha U3

Ook de Yamaha U3 is een fantastische upright piano voor beginners, maar ook voor gevorderden. Hij heeft veel overeenkomsten met de U1. Ook deze is nog steeds in productie sinds zijn introductie. Dit maakt de U-serie de langst geproduceerde serie van Yamaha. En dit is niet voor niets! De U3 heeft met zijn grotere zangbodem en langere snaarlengte een nog vollere klank en nog mooier sprankelende boventonen.

De 100% Japanse constructie is gegarandeerd van een uitzonderlijk goede kwaliteit. De Yamaha U3 is een zeer robuuste en duurzame akoestische piano, die jaren lang je woonkamer blijft versieren. Je hoeft geen moment te twijfelen bij de aankoop van een piano uit de U-serie. Je bent altijd verzekerd van topkwaliteit!

 

Rippen E-123

Rippen E-123

Rippen piano’s zijn dankzij allerlei innovaties ook betaalbaar en van hoge kwaliteit. Johan Jacob Rippen kwam met een eigenzinnig design met een lichtmetalen zelfdragende frame. Ook introduceerde hij een permanente zangbodem van drie lagen sparrenhout. Deze kan jaren lang een prachtig geluid genereren met nauwelijks risico op scheurvorming. De afwerking maakte het duurzame ontwerp helemaal af met een extra sterke lak, waar je volgens oude reclame folders gerust een sigaret op kon uitdrukken.

De huidige Rippen UP-123 is dankzij modernere productietechnieken nog betaalbaarder geworden. Desondanks blijft het een piano die voldoet aan de eisen van professionele pianisten. Met een hoogte van 123cm en een chique hoogglans zwart afwerking is het niet alleen een geweldig studiemodel, maar ook een prachtig centerstuk van iedere huiskamer.

 

Zimmermann S2

Zimmermann S2

De Zimmermann S2 heeft dezelfde uitzonderlijke genen als hoogwaardige C. Bechstein piano’s. Het zijn betaalbare instrumenten van een schitterende kwaliteit, zeker op cruciale aspecten als klank en toucher. Zijn precieze en gelijkmatige aanslag is precies wat je nodig hebt om je techniek en speelgevoel te trainen. De afstellingen van het mechaniek en klavier helpt beginners om op een gecontroleerde manier noten te vormen en de klankkleur te veranderen.

De Zimmermann S2 is ook aangenaam compact. Zijn tijdloze design ziet er prachtig uit en geeft elke woon- of studeerkamer een extra stijlvolle uitstraling.  Maar het belangrijkste blijft natuurlijke de heerlijke klank. Zeker bij beginnende spelers helpt dit om het oefenen te stimuleren en de creativiteit te bevorderen.

 

W. Hoffmann

Hoffmann V-112

De Hoffmann V-112 is een kleine piano met een groots geluid! Hij is ontworpen in het Duitse Bechstein Piano Manufacturing Competence Centre. Zij weten als geen ander ze jouw creativiteit moeten stimuleren. Namelijk met een goed gebalanceerd geluid, harmonieus met kleurrijke boventonen. Om dit te realiseren wordt hij vervaardigd in het hart van Europa met uitsluitend de allerbeste materialen. Maar dankzij de efficiënte productie blijft het een betaalbaar model.

De resulterende prijs-kwaliteitverhouding maakt het een ideale piano voor beginnende pianisten die verder denken dan alleen oefenen. Zijn hoogwaardige klank maakt het ook een instrument voor gevorderde muzikanten. En laat ook het formaat je niet van de wijs brengen. De Vision V-112 produceert een volle klank van de eerste tot de laatste toets.

 

Een tweedehands piano kopen

Als een nieuw model je alsnog een te dure stap lijkt, is een piano occasion ook altijd een goede optie. Zo hebben we bij Music All In hele goede tweedehands piano’s van gerenommeerde tot minder bekende merken. Ze worden door vakbekwame professionals nagekeken, gestemd en soms gereviseerd, zodat je zonder zorgen kan genieten van je aankoop. Maar natuurlijk heb je ook altijd garantie op je tweedehands muziekinstrument. Bekijk ons aanbod van tweedehands akoestische piano's of kom naar onze pianoshowroom in Noordwijk voor deskundig advies!

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z