🎸 Dit zijn de mooistetweedehands muziekinstrumenten van deze maand

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Een goed voornemen voor 2021? Leer de Ukulele bespelen!

  • 3 min leestijd
ga ukulele spelen

Ga ook ukulele spelen!

2021 is hier en wat is een beter voornemen dan dit jaar starten met het spelen van een leuk muziekinstrument! Ook dit jaar starten we wat meer aan huis gebonden en wat kun je thuis prima doen? Inderdaad een muziekinstrument leren spelen. Een digitale piano met een koptelefoon? Of wat dacht je van een meer toegankelijke, waar je snel leuk op kunt spelen, dan wil je wellicht een Ukulele kopen?

De Ukulele is een van de meest toegankelijke instrumenten die er is. De Ukulele klinkt lekker vrolijk en je leert er snel op spelen. Het instrument is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Leuk om bijvoorbeeld samen met de kinderen te doen.

Over de ukulele

Ukulele's komen in verschillende maten en houtsoorten. Het hout bepaalt de klank en de kwaliteit van het instrument. Hoger geprijsde versies worden veelal gemaakt van massief klankhout. Voordeliger ukulele's zijn vaak gelamineerd en hebben alleen een massief bovenblad. Daarnaast zijn ze in verschillende maten te verkrijgen. De meest voorkomende formaten, van klein naar groot zijn:

  • Sopranino ukulele (voor de allerkleinste t/m 6 jaar)
  • Sopraan ukulele (geschikt voor kinderen en volwassenen)
  • Concert ukulele (meest gebruikt door volwassenen)
  • Tenor ukulele (grootste gangbare maat)

Benieuwd naar de klank van een ukulele? Bekijk het filmpje gemaakt in onze winkel:

 

Aanbieding! Gratis Ukulele cursusboek

Om het nieuwe jaar goed op starten, helpen we je graag een handje met een mooie Ukulele aktie waarbij je een gratis cursusboek krijgt bij de aankoop van geselecteerde Ukulele. Jazeker;

Koop deze maand een Ukulele en ontvang er gratis een cursusboek ter waarde van 24,95 bij!

Hardcover en helemaal Nederlandstalig. Met dit superleuke boek leer je jezelf binnen no-time Ukulele spelen.

Speciaal voor alle starters hebben we daarnaast 4 complete startpakketten samengesteld. Alles wat je nodig hebt, van instrument, tot digitaal stemapparaat en van hoes tot standaard (in deluxe set), plectrum, draagband, alles wat je nodig hebt en dat deze maand extra voordelig! Kijk eens naar de volgende sets, of ga rechtstreeks naar het overzicht met alle Ukulele!

 

Sopraan ukulele starterset

Ukulele sopraan starter set van 124,95 voor € 109,-

Deze Ortega sopraan ukulele is een perfecte ukulele voor beginners. De maat is zeer geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De set wordt geleverd inclusief alle essentiële accessoires, stemmer, tas, plectrum, om goed te starten en inclusief een Nederlandstalig cursusboek. Bekijk de Ortega Ukulele Sopraan starter set.

 

 

sopraan ukulele set deluxe

Ukulele sopraan complete set deluxe van 174,95 voor € 149,-

De meest complete set voor sopraan ukulele. Naast de Ortega sopraan ukulele, welke zeer geschikt is voor kinderen vanaf 6 jaar, zitten er in dit pakket ook alle accessoires die je nodig hebt. Een draagtas, standaard, stemapparaat, capo, draagband, plectra en Nederlandstalig Cursusboek. Bekijk de Ortega Ukulele Sopraan Deluxe set.

 

 

aleho concert ukulele pakket deluxe

Aleho concert ukulele complete set deluxe van 179,95 nu voor € 159,-

Deze set heeft een Aleho concert Ukulele. De concert maar is een zeer geschikte maat voor volwassenen. In het pakket zit een Aleho concert Ukulele van mahonie hout. Verder heeft het pakket alle accessoires die je nodig hebt om goed Ukelele te leren spelen en een Nederlandstalig cursusboek, waarmee je binnen no-time je eerste nummers speelt. Bekijk hier de Aleho Concert Ukulele deluxe set

Meer keuze nodig? Op onze ukulele pagina vind je vele soorten, of neem contact op, we helpen je graag een ukelele kopen die perfect bij jou past. We verkopen tegenwoordig ook Islander Ukulele! Of bekijk onze blog over de Top 5 Ukulele's van 2021 voor beginners.

Op naar een voorspoedig en muzikaal 2021! Namens het hele team van Music All In; de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.

 

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z