🎸 In de spotlight: Tim Henson Signature gitaren van Ibanez. Meer lezen

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

Gratis verzending vanaf € 49,95

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Nieuwe instrumenten van de maand april!

  • 3 min leestijd

We hebben weer veel te gekke instrumenten binnen gekregen deze maand en we zetten er graag een paar voor je in de etalage. Kom eens langs in onze winkel voor het volledige aanbod en probeer de nieuwste instrumenten zelf uit!

De Ortega OUBJ100-SBK banjo-ukelele of 'banjolele'

Speel je ukelele maar vind je de banjosound ook helemaal geweldig? Of heb je gewoon eens de behoefte aan een nieuw instrument die nog niet iedereen heeft? Misschien is de ‘banjolele’ dan wel wat voor jou! Als je al ukelele speelt hoef je in ieder geval niet helemaal opnieuw te leren spelen zoals bij de banjo het geval zou zijn. De noten en akkoorden zijn al bekend, alleen de sound is compleet anders! Iets minder diep dan een echte banjo vanwege zijn kleine formaat maar toch staat deze banjolele zijn mannetje wat sound betreft!

Ortega OUBJ100-SBK 4-string Banjo-Ukelele Black

Als je nog geen ‘uke’ speelt is het spelen op de banjo-ukelele ook heel goed en snel aan te leren, aangezien het net zo speelt als en ukelele en deze bekend staan om hun laagdrempeligheid. Ook voor elke singer-songwriter is de banjolele een hele leuke aanvulling op het assortiment. Een uniek instrument met een kleine prijs en een verfrissend nieuw geluid!

Klik op de link voor meer foto's en info over de Ortega OUBJ100-SBK banjolele; de perfecte combinatie van een banjo en een ukelele!

Ibanez RGT1270PB-DTF Deep Twilight Flat elektrische gitaar

Of je nu voor het uiterlijk of het innerlijk van deze Ibanez gaat, in beide gevallen zit je goed! Deze RGT1270PB-DTF is ‘the beauty’ en ‘the beast’ in één gitaar. Met een Ibanez uit de premium-serie weet je dat je een gitaar van uitmuntende kwaliteit in huis haalt.

Vanwege de Air Norton, True Velvet en Tone Zone pick-ups kun je echt alle kanten op omdat de agressieve humbuckers in positie twee en vier in single coils veranderen voor een helder en clean geluid. Zodoende speelt je gemakkelijk de zwaarste metal tot de cleanste jazz.

Ibanez RGT1270PB-DTF Deep Twilight Flat Elektrische Gitaar

Door de premium hardware en afwerking blijft de gitaar perfect op stemming en heeft hij een uitstekend speelcomfort. Echt een topinstrument! Bestel deze elektrische gitaar direct online dan heb je hem de volgende werkdag al in huis!

 

RØDE M2 live microfoon

Met een RØDE microfoon zit je altijd goed! Ook bij een liveoptreden dus! De M2 is een robuuste condensatormicrofoon voor op het podium. Een interne schokbestendige 1/2" condensatorcapsule zorgt ervoor dat deze condensatormicrofoon tegen een stootje kan en zo dus de dynamische microfoon kan vervangen bij een optreden.

RØDE M2 Live Microfoon

Het supercardioïde polair patroon is speciaal voor het podium afgestemd en de aan-/uitschakelaar geeft artiesten zelf de controle. De RØDE M2 live-microfoon is speciaal voor het livecircuit ontworpen maar kan tevens prima dienstdoen bij studio-opnames.

Klik snel voor meer informatie over de RØDE M2 of bestel hem direct!

 

Ibanez SR4CMLTD-CIL SR Premium Basgitaar

Als je deze Ibanez SR4CMLTD-CIL in je handen hebt weet je meteen dat je met een kwaliteitsinstrument van doen hebt dat gebouwd is met aandacht tot in het kleinste detail. De afwerking is tot in de puntjes verzorgt en de Caribbean Islet Low Gloss geeft de basgitaar een waanzinnige uitstraling. En ook bij deze Ibanez zit het zeker niet alleen qua looks goed. Voor deze bas uit de premium lijn zijn uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt.

Ibanez SR4CMLTD-CIL SR Premium Basgitaar

De body bestaat uit essenhout en gevlamd esdoornhout. De vijfdelige Atlas 4 hals is gemaakt van panga-panga- en purpleheart-hout en geeft deze basgitaar een heel smooth speelcomfort. Twee big single single pick-ups van Nordstrand helpen dit instrument aan een perfecte ronde maar heldere bassound.

Met de slimme actieve 3-band equalizer met semi-parametrische middenband en bypass-switch heb je een eindeloos palet aan klankmogelijkheden en is de SR4CMLTD-CIL een echte allrounder die elke muziekstijl aankan.

Volg de link voor meer informatie over de Ibanez SR4CMLTD-CIL basgitaar

 

Boss Katana 110 Bass basgitaarversterker

Wij zijn al jaren fan van de Boss Katana gitaarversterker en zijn dan ook zeer verheugd dat de Boss Katana 110 Bass basgitaarversterker uitgebracht is. Deze versterker is met dezelfde filosofie ontwikkeld: een eersteklas geluid met geavanceerde functies die perfect zijn afgestemd op de behoeftes van bassisten. En dat in een zeer compacte behuizing.

Boss Katana 110 Bass basgitaarversterker

Of je de Katana nu op het podium gebruikt, in de studio of in de slaapkamer; je kan er altijd een geschikt geluid uithalen. Met ook nog eens meer dan 60 geluidseffecten aan boord heb je echt niks anders meer nodig dan een basgitaar en deze basversterker. Nou okay…een snoer dan.

Klik snel op de link voor meer foto’s en om alle details van de Katana 110 Bass te weten te komen! Een keertje proberen kan natuurlijk ook altijd bij ons in de winkel in Noordwijk. Ons ervaren personeel staat van maandag tot en met zaterdag voor je klaar. Tot ziens?!

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken