Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Bestel alle keyboards direct online

NORD: de populairste piano on stage

Prachtige collectie van meer dan 60 piano's en 25 vleugels

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Top 5 beste elektrisch drumstel voor beginners van 2021

Dit zijn de beste elektrische drumstellen voor beginners

Er zijn heel veel elektrische drumstellen op de markt. Veel goede, maar ook een hoop troep. Als je al jaren drumt zie je snel het verschil in kwaliteit, maar als je beginner bent is het een stuk lastiger. Daarom hieronder de top 5 elektrische drumstellen van 2021. Allemaal van een betrouwbaar merk met garantie en service, die je als beginner goed kunt gebruiken.

 

roland td-1dmk

Roland TD-1DMK

De Roland TD-1DMK is het meest betaalbare drumstel van Roland voor volwassenen. De set is het eerste model in de beroemde V-Drum serie en heeft dan ook de specificaties die daarbij horen. Een ruim frame voor een goede drumhouding, mesh head pads voor een perfect speelgevoel en een eenvoudig te bedienen module met aux-in. Prik je telefoon in en oefen mee op je favoriete muziek.

Bekijk de Roland TD-1DMK hier

 

roland td-1k

Roland TD-1K

De TD-1K is de meest betaalbare drumset van Roland. Deze kit is extra compact gemaakt en past op iedere slaapkamer. De TD-1K is ideaal voor kinderen die willen drummen. De set heeft rubberen pads en een eenvoudig te bedienen module, zodat zelfs de jongste onder ons er goed mee uit de voeten kunnen. De TD-1K is een perfecte set voor kids. Zoek je een elektrisch drumstel voor volwassenen kijk dan naar de TD-1DM

Hier vind je alles over de Roland TD-1K

 

carlsbro csd131m

Carlsbro CSD131M

De Carslbro CSD131M is een van de meest betaalbare elektrische drumstellen op de markt. Maar ondanks zijn lage prijs is het een prima set om mee te starten. De CSD131M is een 5-delig drumstel met 3 toms, 2 bekkens en een snaredrum me meshhead. De set is extra compact en past in vrijwel iedere slaapkamer. De set wordt het meest gebruikt door kinderen. Volwassenen kiezen vaker voor een model dat iets groter is.

Bekijk de Carlsbro CSD131M hier

 

roland td-07dmk

Roland TD-07DMK

De TD-07 is de nieuwste serie van Roland. Deze laatste versie van de befaamde V-Drums serie is een te gek drumstel. De specificaties van de TD-07DMK zijn dan ook perfect voor iedere starter. Het is uiteraard een 5-delige set, volledig mesh head en met het belangrijkste, de nieuwe TD-07 module. Deze heeft de nieuwste sounds en songs van Roland plus uitgebreide editing opties. Als dit drumstel binnen je budget valt is het veruit de beste starters set op de markt.

Bekijk de Roland TD-07DMK hier

 

carlsbro csd401

Carlsbro CSD401

De CSD401 van Carlsbro is een perfecte starterset. De set heeft veel professionele opties voor een zeer voordelige prijs. Zo heeft de set allemaal mesh head drumpads. Een groot frame en een uitgebreide module. Kortom een elektrisch drumstel waar je niet alleen al beginner, maar ook de komende jaren met veel plezier op zult spelen.

Bekijk alle specificaties van de Carlsbro CSD401 hier

 

Elektrische drumstellen winkel in Noordwijk

Bovenstaande elektrische drumstellen zijn allemaal volwaardige drumkits, waar je uitstekend les op kunt krijgen. De sets zijn stevig, eenvoudige te bedienen en de merken bieden garantie wanneer er iets mis gaat. Alle modellen kun je met een gerust hart online op onze website bestellen. Wij versturen iedere week drumstellen door de hele Benelux. Maar je kunt ook langskomen in onze muziekwinkel in Noordwijk. Hier je alle sets uitproberen en terecht voor deskundig advies. 

Bekijk alle elektrische drumstellen hier

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z