🎵Wij kopen jouw tweedehands instrument... Meer informatie

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Top 5 beste elektrisch drumstel voor beginners van 2023

Dit zijn de beste elektrische drumstellen voor beginners

Er zijn heel veel elektrische drumstellen op de markt. Veel goede, maar ook een hoop mindere. Als je al jaren drumt zie je snel het verschil in kwaliteit, maar als je beginner bent is het een stuk lastiger. Daarom hieronder de top 5 elektrische drumstellen van 2023. Allemaal van een betrouwbaar merk met garantie en service, die je als beginner goed kunt gebruiken.

  

Roland TD-02K

Roland TD-02K Elektrisch Drumstel

De TD-02K is het beste en best betaalbare instapmodel elektronisch drumstel wat er te krijgen is. Ondersteund door de jarenlange V-drum innovatie heb je een elektrische kit met sounds van wereldklasse en ultra-responsieve pads, ingebouwde oefenondersteuning, en robuuste hardware. De TD-02K is de meest compacte kit van Roland maar is wel zeer compleet met een snare pad, drie tom pads, een stil klopperloos kick-pedaal, drie cimbaalpads (hi-hat, crash, en ride). De unieke in hoogte verstelbare standaard is perfect voor kids en ook is de set nog uit te breiden met upgradebare pads of bijvoorbeeld Bluetooth®-connectiviteit voor mobiele toestellen. 

Hier vind je alles over de: Roland TD-02K

 

 

Roland TD-07DMK V-Drums

 

Roland TD-07DMK V-Drums

De Roland TD-07DMK V-Drums is het instapmodel van de V-Drum familie van Roland maar vergis je niet: deze compacte en scherp geprijsde kit heeft de professionele sound, feel en functies om snel en beter te leren drummen. De pads zijn ietsje kleiner dan die van de duurdere serie maar de PDX-8 snare en drie PDX-6A toms hebben allemaal Rolands ultrastille, dubbellaagse mesh heads en geven een perfecte feel. Door de compacte afmetingen is de Roland 07DMK V-Drums de ideale kit voor thuis. Hij zit boordevol authentieke drumkits voor uiteenlopende stijlen en genres, plus een geavanceerde toonbewerking zodat je je eigen perfecte kit kunt samenstellen!

Bekijk hier de Roland TD-07DMK V-Drums.

 

carlsbro csd131m

Carlsbro CSD131M

De Carslbro CSD131M is een van de meest betaalbare elektrische drumstellen op de markt. Maar ondanks zijn lage prijs is het een prima set om mee te starten. De CSD131M is een 5-delig drumstel met 3 toms, 2 bekkens en een snaredrum me meshhead. De set is extra compact en past in vrijwel iedere slaapkamer. De set wordt het meest gebruikt door kinderen. Volwassenen kiezen vaker voor een model dat iets groter is.

Bekijk de Carlsbro CSD131M

 

 

carlsbro csd401

Carlsbro CSD401

De CSD401 van Carlsbro is een perfecte starterset. De set heeft veel professionele opties voor een zeer voordelige prijs. Zo heeft de set allemaal mesh head drumpads. Een groot frame en een uitgebreide module. Kortom een elektrisch drumstel waar je niet alleen al beginner, maar ook de komende jaren met veel plezier op zult spelen.

Bekijk alle specificaties van de Carlsbro CSD401

 

Carlsbro Rock 50 Junior Elektrisch Drumstel

Carlsbro Rock 50 Junior Elektrisch Drumstel

Voor de allerkleinste beginners (vanaf 4 jaar) is er de Carlsbro Rock 50 Junior! Een vereenvoudigde set met een snare pad, een tom pad, een cymbal pad en een bassdrum pedaal zodat het drummen al op zeer jonge leeftijd bereikbaar wordt. De Rock 50 module die bij de set geleverd wordt heeft 108 verschillende drumgeluiden, 10 voorgeprogrammeerde drumkits, 2 user drumkits om je eigen drumset mee samen te stellen en 50 voorgeprogrammeerde songs om te oefenen.

De module beschikt ook over een opname- en playbackfunctie en heeft een aux-ingang waardoor je makkelijk een smartphone of tablet aansluit om met muziek mee te spelen. De Carlsbro Rock 50 Junior neem zeer weinig ruimte in beslag en past zo vrijwel in iedere slaapkamer.

Bekijk hier de Carlsbro Rock 50 Junior 

 

Elektrische drumstellen, je vind ze in Noordwijk

Bovenstaande elektrische drumstellen zijn allemaal volwaardige drumkits, waar je uitstekend les op kunt krijgen. De sets zijn stevig, eenvoudige te bedienen en de merken bieden garantie wanneer er iets mis gaat. Alle modellen kun je met een gerust hart online op onze website bestellen. Wij versturen iedere week drumstellen door de hele Benelux. Maar je kunt ook langskomen in de mooiste muziekwinkel in de bollenstreek :) Hier je alle sets uitproberen en terecht voor deskundig advies. 

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z