🎵Wij kopen jouw tweedehands instrument... Meer informatie

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Tweedehands instrumenten van juli

  • 3 min leestijd

Recording King RK-ELITE-76 banjo (verkocht)

De Recording King RK-ELITE-76 is een banjo die helemaal is nagebouwd naar de originele Master Tone serie uit de jaren 1930; het gouden tijdperk van banjo’s en mandolines. Niet alleen het met het prachtige uiterlijk, maar ook met het geluid en de kwaliteit brengt hij de tijd van de klassieke folkmuziek weer tot leven. De RK-ELITE-76 banjo maakt gebruik van de allerbeste componenten zoals een klassieke Master Tone-stijl toonring en een stoomgebogen 3-laags esdoornrand.

Recording King RK-ELITE-76 Banjo Occasion

Deze Recording King banjo is ook nog eens helemaal met de hand vervaardigd en dus echt een banjo uit een aparte klasse. De ELITE banjo komt uit de B-stock wat betekent dat hij niet tweedehands, maar eigenlijk gloednieuw is. Deze banjo kwam in de B-stock terecht vanwege een kleine beschadiging op de binnenring van de resonator, en hoewel dat nauwelijks te zien is gaat deze weg voor een tweedehands prijs!

Deze banjo is inmiddels verkocht. Klik op de link voor het actuele aanbod aan tweedehands muziekinstrumenten

 

Recording King RAM-3-TS mandoline (verkocht)

Deze ‘Dirty 30s’ RAM-TS mandoline is er een die in kwaliteit ver boven zijn soortgenoten in deze prijsklasse uitstijgt. Een perfect muziekinstrument voor troubadours, singer-songwriters en multi-instrumentalisten die opzoek zijn naar een klassieke sound en look zonder de prijs te hoeven betalen die tegenwoordig voor echte vintage instrumenten wordt gevraagd.

Recording King RAM-3-TS Mandoline Occasion

Details als speciaal gesneden f-gaten en 1-3/4 bodydiepte en zijn gehele schitterende afwerking maken deze Recording King RAM-3-TS mandoline echt uniek voor een instrument uit deze categorie. De mandoline verkeert in een uitstekende staat en heeft alleen wat kleine optische schade die zich voornamelijk op de achterzijde bevindt.

Deze mandoline is inmiddels verkocht. Klik op de link voor het actuele aanbod aantweedehands muziekinstrumenten

 

Fender Champion 40W gitaarversterker (verkocht)

De Fender Champion 40 watt is een perfecte oefenversterker die door zijn flinke vermogen zelfs bij kleine opreden zijn mannetje wel zal staan. Deze Champ beschikt over twee kanalen: een prachtige clean en een goede overdrive. Daarnaast zijn er ook nog zeven effecten ingebouwd zodat je verder eigenlijk niks meer nodig hebt om de meest voorkomende gitaarsounds te kunnen namaken.

Fender Champion 40 Gitaarversterker

De aux-ingang maakt het makkelijk om een muziekspeler aan te sluiten zodat je meteen mee kunt jammen met je favoriete tracks. De koptelefoon-ingang ontbreekt uiteraard ook niet, zodat je zelfs midden in de nacht kunt oefenen zonder iemand tot last te zijn. Deze Fender Champion 40W gitaarversterker heeft nauwelijks gebruikerssporen en werkt helemaal naar behoren.

Deze gitaarversterker is inmiddels verkocht. Klik op de link voor het actuele aanbod aan tweedehands gitaren en accessoires. 

 

Gretsch G5438 Electromatic Pro Jet Gold Tweedehands (verkocht)

Gretsch gitaren zijn beroemd om hun vintage geluid en uiterlijk. Ook deze Gretsch G5438 Electromatic Pro Jet gold top is een lust voor het oog en geeft je die klassieke Gretsch-sound die mede wordt veroorzaakt door de Black Top Filter Tron mini humbucker elementen. De Bigsby B50 tremolo kan zorgen voor fantastische vibraties en maakt het helemaal af!

Gretsch G5438 Electromatic Pro Jet Tweedehands Elektrische Gitaar

De G5438 ziet eruit als een solid-body maar is voor het grootse gedeelte hol. De grote klankkamers maken hem lekker licht en geven hem meer de sound van een hollow-body gitaar. Het valt ons op de de gitaar een zeer divers pallet aan sounds kan creëren en is zodoene erg veelzijdig en voor alle muziekstijlen inzetbaar. Deze Gretsch G5438 Electromatic Pro is in een ‘zo goed als nieuwe’ conditie, is perfect door onze professionals afgesteld en helemaal klaar voor zijn nieuwe eigenaar!

De gitaar is inmiddels verkocht. Klik op de link voor het actuele aanbod aantweedehands gitaren en accessoires.

 

The Loar LO-14-TBK akoestische gitaar (verkocht)

Bij de The Loar LO-14-TBK zijn het de eenvoud en klassieke look die meteen in het oog springen. Het klassieke bodymodel met de toch wat modernere Parlor Matte zwarte afwerking maken de gitaar een waar plaatje. Een zeer geliefd model bij blues-, folk-, en countrymuzikanten door zijn rijke retro-sound.

The Loar LO-14-TBK Parlor Matte Black Semi-akoestische gitaar

Het betreft hier een B-stock model maar hij is zo goed als nieuw en heeft geen zichtbare schade. We hebben bij Music All In nog veel meer te gekke The Loar instrumenten binnengekregen. Je vindt ze allemaal op onze tweedehands muziekinstrumentenpagina.

De gitaar is inmiddels verkocht. Klik op de link voor het actuele aanbod aantweedehands gitaren en accessoires.

Zit jouw tweedehands instrument erbij en wil je hem eens proberen? Dat kan natuurlijk altijd in onze winkel in Noordwijk. Of als je er al uit bent bestel je hem gemakkelijk direct online zodat je hem, als je voor 17:00 uur besteld, de volgende dag al in huis hebt!

 

 

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z