🎸 Dit zijn de mooistetweedehands muziekinstrumenten van deze maand

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Tweedehands instrumenten van juni

  • 3 min leestijd

Een nieuwe maand! Tijd om weer een paar prachtige tweedehands instrumenten uit te lichten!

Fender Player Plus Nashville Telecaster Opal Spark (verkocht)

Dit is een Fender Telecaster die nog steeds die prachtige Tele-sound heeft, maar daar ook nog eens veel moderne opties, extra toonsettings en luxe bespeelbaarheid aan toevoegt. Een klassiek model met de opties en innovaties van vandaag de dag! En het mooie is; hij is niet eens tweedehands maar hagelnieuw. Omdat er een klein deukje/barstje in zit door het vervoeren mag hij wel weg voor een tweedehands prijs!

Fender Player Plus Nashville Telecaster elektrische gitaar

En wat maakt deze Fender Player Plus Nashville Telecaster dan allemaal zo speciaal? Hij heeft onder andere een extra pick-up en een push/pull-schakelaar voor geschakelde opties als bij een Stratocaster, noiseless pickups dus nooit meer een vervelende brom, locking tuners voor een altijd goed gestemde gitaar en een brug met zes zadels voor een loepzuivere intonatie.

De gitaar is inmiddels verkocht. Klik op de link voor het actuele aanbod aantweedehands gitaren en accessoires.

 

Ibanez AVD10-BVS akoestische gitaar (verkocht)

Dit is je kans om een heerlijke akoestische gitaar te kopen voor een zeer gunstige prijs! De prijs van deze westerngitaar van Ibanez is laag vanwege een kleine beschadiging op de achterkant, maar daar zie je weinig van en verder lijkt deze gitaar wel als nieuw. Aan de warme sound en het fijne speelgevoel doet de beschadiging sowieso niks af!

Ibanez AVD10-BVS Akoestische gitaar

Dit dreadnought-model komt uit één van de meest populaire series van Ibanez: de ARTWOOD series. De serie is mateloos populair vanwege de de unieke combinatie van traditionele elementen en de moderne constructie. De ADV10-BVS heeft een warme en rijke sound en een heerlijk comfortabel speelgevoel. De Brown Violin Burst afwerking en het thermo-aged bovenblad geven deze akoestische gitaar een prachtige vintage uitstraling!

De gitaar is inmiddels verkocht. Klik op de link voor het actuele aanbod aantweedehands gitaren en accessoires.

 

Cascha HH2175 Semi-Akoestische Bas ukelele (verkocht)

Geniaal: een contrabas op zakformaat! Dankzij de dikke rubberen snaren krijgt deze bas-ukelele een sound die dicht in de buurt komt van die van een contrabas. En vanwege de ingebouwde voorversterker kun je hem aansluiten op een versterker en er dus ook nog eens een flink volume mee produceren.

Cascha HH2175 Semi-Akoestische Bas ukelele

In de bijgeleverde gigbag neem je de Cascha HH2175 heel eenvoudig overal mee naartoe, zodat je altijd verzekerd bent van een klassiek akoestisch basgeluid. Deze basukelele is trouwens nog in nieuwstaat dus waarom zou je meer uitgeven aan een nieuw exemplaar? Uiteraard kun je de Cascha HH2175 uitgebreid proberen en bewonderen in onze winkel in Noordwijk!

De ukelele is inmiddels verkocht. Klik op de link voor het actuele aanbod aantweedehands gitaren, ukeleles en accessoires.

Crafter Lite TE-CD-N (verkocht)

Ben je opzoek naar een betaalbare akoestische gitaar met een warme klank? Zoek dan niet verder! Deze Crafter Lite TE-CD-N is ook nog eens semi-akoestisch, wat betekent dat hij is voorzien van een ingebouwde pre-amp zodat je hem ook perfect kunt gebruiken voor optredens. De handige ingebouwde equalizer geeft je zelf de volledige controle over je sound en je hoeft nooit op een valse gitaar te spelen door het ingebouwde stemapparaat!

Crafter Lite TE-CD-N Semi-akoestische gitaar

De Crafter semi-akoestische gitaar ziet er nog fantastisch uit en het enige wat we konden ontdekken is een heel klein deukje aan de achterkant van de hals.

De gitaar is inmiddels verkocht. Klik op de link voor het actuele aanbod aantweedehands gitaren en accessoires.

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z