🎸 Dit zijn de mooistetweedehands muziekinstrumenten van deze maand

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Tweedehands muziekinstrumenten van augustus

  • 3 min leestijd

Het is hoogzomer, en ook hoog tijd om ook weer eens wat mooie tweedehands muziekinstrumenten in het zonnetje te zetten. Al onze occasions zijn met zorg nagekeken, opgepoetst, afgesteld en waar nodig gerepareerd. Goed om te weten ook dat we altijd minimaal drie maanden garantie geven op al onze tweedehands instrumenten, en vaak nog langer. Zo kun je altijd vertrouwen op een goede aankoop en is je instrument 100% in orde. Kijk snel naar deze mooie selectie of op onze speciale tweedehands muziekinstrumentenpagina voor nog veel meer mooie occasions!

 

De Recording King RR-50-VS (verkocht)

Recording King staat bekend om zijn prachtige folk-instrumenten met een traditionele klank en vintage uiterlijk. Deze Recording King RR-50-VS resonator-gitaar is daar dan ook geen uitzondering op. De sound van de gitaar laat je al snel blues- of countryachtige licks spelen en deze resonator is ook uiterst geschikt om met de slide aan de slag te gaan.

Recording King RR-50-VS Resonator Gitaar

De handgesponnen Recording King-conus levert een rijke resonatorklank en de benen topkam en esdoorn-/ebbenhouten brug leveren een rijke sustain. Hoogwaardige materialen en uitstekende afwerking voor een zeer schappelijke prijs is wat deze RR-50-VS je normaal al biedt, maar met deze B-stock heb je helemaal een koopje!

Deze Recording King is verkocht. Klik op de link voor de actuele voorraad van tweedehands gitaren.

 

Cort A6 Naturel - 6 Snarige Basgitaar (verkocht)

Voor bassisten die aan vier of zelfs vijf snaren niet genoeg hebben we deze wonderschone Cort A6 Natural zessnarige basgitaar in de aanbieding! Met extra lage B en hoge C snaren heb je een zeer groot dynamisch en tonaal bereik. Met de actieve voorversterker pas je alle frequenties makkelijk aan en de elementen zijn on actieve of passieve modus te schakelen.

Cort A6 Naturel - 6 Snarige Basgitaar occasion

Over zijn prachtige uiterlijk hoeven we het eigenlijk niet eens te hebben, dat is toch liefde op het eerste gezicht? Deze tweedehands Cort A6 Natural heeft geen zichtbare beschadigingen is verkeerd in een uitstekende conditie. Kom hem gerust eens bewonderen en proberen in onze winkel in Noordwijk!

De Cort A6 is verkochtKlik op de link voor de actuele voorraad tweedehands basgitaren.

Physis Digitale Piano V100 Polished (verkocht)

De Physis digitale piano herbergt een techniek die is ontstaat bij een kostbaar, zeer geheim en uniek project in Italië waarbij het doel was om de allerbeste en meest realistisch klinkende digitale piano ter wereeld te maken. De techniek zorgt ervoor dat er geen gebruik meer wordt gemaakt van samples maar de sound realtime wordt geproduceerd. De techniek zorgt er ook voor dat de snaren met elkaar kunnen interacteren en mee-resoneren zodat het geluid uiters realistisch wordt.

Physis Digitale Piano V100 Polished Ebony Occasion

De Physis V100 digitale piano ziet er ook nog een schitterend uit met zijn ebony polished afwerking en is zeer eenvoudig te bedienen met zijn makkelijk grafische interface. Een prachtige digitale piano voor iedereen die liefhebber is van een authentiek pianogeluid, met de gemakken van digitaal en bij wie het oog ook wat wil!


Deze Physis piano is inmiddels verkocht. Klik op de link om de actuele voorraad tweedehands piano's te bekijken.

 

Roland EM-15 BNL Keyboard (verkocht)

Een keyboard is een fijn instrument om verschilleden stijlen, instrumenten en sounds te ontdekken. Zeker als je deze ontdekkingsreis nog wilt gaan maken kan een tweedehands instrument een uitstekende keuze zijn. Dit Roland EM-15 BNL keyboard heeft een 61 toetsen tellend klavier en is aanslaggevoelig, zodat het je een goede basis geeft voor het spelen van een toetseninstrument. Met meer dan 226 klanken valt er ook genoeg te ontdekken! We hebben trouwens nog veel meer tweedehands keyboards. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar deze Yamaha PSR-220of het Yamaha PSR-E333 keyboard.

Roland EM-15 BNL Keyboard Occasion

De Roland EM-15 is verkocht. Klik op de link om de actuele voorraadtweedehands keyboards te bekijken.

 

 

Main Altsaxofoon (verkocht)

Wil je graag saxofoon leren spelen en ben je dus opzoek naar een degelijk maar wel betaalbaar instrument? Je hoeft niet verder te zoeken! prachtige gelakte body heeft enkel een klein krasje hier en daar, maar ziet er verder nog geweldig uit en speelt nog subliem. Uiteraard is ook dit tweedehands instrument helemaal nagekeken en schoongemaakt door onze specialisten.

De saxofoon is inmiddels verkocht. Vind nog meer tweedehands saxofoons op onze tweedehands muziekinstrumentenpagina of kom eens langs in onze showroom in Noordwijk!

 

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z