🎸 Dit zijn de mooistetweedehands muziekinstrumenten van deze maand

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Tweedehands muziekinstrumenten van september

  • 3 min leestijd

Ongelofelijk hoe snel de tijd gaat. De zomervakantie is alweer voorbij en het normale leven start weer langzaam op. Voor veel mensen ook de tijd om weer lekker met muziek bezig te gaan. Misschien ook wel de tijd om een nieuw instrument te gaan leren bespelen of om bijvoorbeeld eens wat eigen muziek te gaan opnemen. Om niet meteen de hoofdprijs uit te hoeven geven is een tweedehands muziekinstrument een goede keuze! Bij Music All In hebben we een zeer ruim aanbod occasions en elke maand lichten we een paar mooie exemplaren voor je uit.

 

EKO Ranger 6 Western Gitaar (verkocht)

De EKO Ranger 6 is een zeer robuuste Italiaanse akoestische gitaar van eind jaren ’70 begin ’80 met een heerlijk warm geluid. Met zijn dikke comfortabele hals is het echt een gitaar die tegen een stootje kan.

EKO Ranger

Het Italiaanse merk EKO maakt al sinds 1959 zeer populaire gitaren die vanaf de jaren ’60 niet meer zijn weg te denken in de populaire folk-, country- en rockmuziek. De Ranger 6 is het bestverkochte en meest gewilde model vanwege zijn uitstekende geluidskwaliteit en duurzaamheid. Een prachtig stuk Italiaans vakmanschap.

De EKO Ranger 6 is inmiddels verkocht. Klik op de link voor het actuele aanbod aan tweedehands akoestische gitaren.

 

Stewart Ellis Altsaxofoon Mat Gelakt (verkocht)

Als je saxofoon wilt gaan leren spelen is de Stewart Ellis Altsaxofoon een hele goede keuze! Dit exemplaar heeft wat cosmetische schade maar is daardoor wel zeer gunstig geprijsd en hij speelt en klinkt nog als de beste!

Stewart Ellis Altsaxofoon Mat Gelakt

De sax beschikt over goede hardware zoals een Yanagisawa octaafmechaniek en is prachtig afgewerkt met mat en hoogglans goud. Uiteraard is deze Stewert Ellis helemaal nagelopen door onze blaasspecialist. Kortom: als beginnend saxofoonist kant je jaren vooruit met deze geweldige saxofoon!

Deze Stewart Ellis saxofoon is verkocht. Klik op de link voor het actuele aanbod aan tweedehands blaasinstrumenten

 

Proel Flash8A Geluidset inclusief Mackie Micro 1202 Mengtafel (verkocht)

Als je in een band zit en je wilt gaan repeteren of optreden dan is het wel heel fijn om te beschikken over je eigen geluidsset. Met deze Proel Flash8A inclusief Mackie Micro 1202 mengtafel zit je helemaal goed.

Proel Flash8A Geluidset inclusief Mackie Micro 1202 Mengtafel

Het fijne aan de set is dat hij vrij compact is, zodat je hem makkelijk overal mee naartoe kunt nemen, maar toch erg krachtig is. De Mackie 1202 beschikt over twaalf kanalen en heeft een hoogwaardige voorversterker. Ook beschikt hij over een mooie grote headroom en het uitgebalanceerde systeem zorgt voor maximale eliminatie van ongewenste ruis!

Deze geluidsset is inmiddels verkocht. Klik op de link voor het actuele aanbod aan tweedehands muziekinstrumenten.

 

 

Korg Triton Studio Audio Workstation (verkocht)

De Korg Triton digitale synthesizer heeft zijn sporen in de muziekindustrie dubbel en dwars verdiend. Hij is te beluisteren op zo’n beetje alle muziek uit het begin van de 21e eeuw waar een synthesizer op voorkomt en is geliefd bij vele muzikanten en artiesten. Het is inmiddels een echte ‘classis’ die niet mag ontbreken in de verzameling van de liefhebber maar ook nog steeds een goede keuze voor een hoogwaardig audio workstation om helemaal op los te kunnen gaan.

Korg Triton Studio Audio Workstation

De Triton maakt gebruik van de HI Synthesis toongenerator van Korg en biedt de mogelijkheden tot sequencing en sampling. Deze studio versie van de Triton is een uitgebreide versie van de Classic met als extra een digitale S/PDIF in-/uitgang en een ingebouwde concertpiano uitbreidingskaart.

Deze Korg synthesizer is al verkocht. Klik op de link voor het actuele aanbod aan tweedehands piano's, keyboards en synthesizers.

 

Boss BR864 - 8 Track Digital Studio (verkocht)

De Boss BR864 is een geniaal apparaat om makkelijk en snel muziek op te nemen, waar en wanneer je ook maar wilt. Je hebt maar liefs acht sporen en een ingebouwde drumcomputer ter beschikking dus je kunt opnemen met vrijwel elke denkbare bezetting. 

Boss BR864 - 8 Track Digital Studio

De BR864 is klein, compact en werkt op batterijen dus je neemt hem makkelijk overal mee naartoe om te kunnen recorden waar je maar wilt. Ook heb je de beschikking over meerdere ingebouwde effecten zodat je eigenlijk al een complete productie kunt neerzetten. Heel handig voor in de repetitieruimte bijvoorbeeld, om alle nieuwe ideeën meteen op een serieuze manier vast te leggen, of voor het maken van een preproductie.

Dit product is helaas al verkocht. Klik op de link voor het actuele aanbod aantweedehands muziekinstrumenten. Je vind daar een ruim aanbod aan allerlei muziekinstrumenten en accessoires  Natuurlijk zijn all tweedehands instrumenten ook bij ons in de winkel in Noordwijk te zien en/of uit te proberen! 

 

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z