ONZE MUZIEKWINKEL

Welkom in onze winkel. Onze grootste toegevoegde waarde. Hier bieden we je alle service die je wenst, parkeer je gratis voor de deur, stellen we ter plekke je instrument af, kun je alles uitproberen, al je vragen stellen en neem je een heerlijke cappucino in onze gratis koffiebar. Kom bij ons langs en ervaar het zelf!

Offline wordt het pas echt leuk!

Onze winkel van 8.000 m2 is een echt belevingscentrum. Instrumenten, bladmuziek, accessoires en onderdelen. In onze winkel kun je zelf alles testen. Wij staan voor je klaar en helpen je graag bij al je vragen, aankopen en reparaties.

Onderhoud & reparatie

Onze reparateurs staan voor je klaar. We repareren vrijwel alle instrumenten zelf. Hierdoor kunnen we je snel helpen, ook met een spoedgeval. Kan iets niet gerepareerd worden voordat je het weer nodig hebt? Je kunt altijd een gratis leen instrument meenemen!

Meer informatie over reparaties

Parkeren voor de deur

Bij ons parkeer je voor de deur. Op ons eigen terrein en uiteraard gratis. Geen gedoe meer met de parkeermeter of een plekje zoeken dus! Heb je iets gekocht wat je liever niet zelf vervoert? Onze eigen transportdienst brengt het graag bij je thuis.

Service

Wij doen er alles aan om je blij te maken. Daarom is service zo belangrijk bij Music All In. Denk aan onze eigen transportdienst, ruilen zonder bon, ongeëvenaarde garantie voorwaarden, gratis onderhoud en nog veel meer.

Meer over onze service

Maar eerst koffie...

Kom je van ver? Of van dichtbij? Neem eerst een lekker bakkie! Iedereen is welkom in onze koffiebar. Hier geniet je gratis van verse koffie, cappucino's, espresso, latte macchiato's, thee en nog veel meer. De beste dagen zijn de verjaardagen van onze collega's, dan staat er ook taart!

Onze winkel in foto's

Wij houden net zoveel van muziek maken als jij

Muziek maken is alles voor ons. Iedereen die bij ons werkt is muzikant. Allemaal hebben we in bands gespeeld, bij een harmonie of fanfare of tot midden in de nacht opgetreden voor een appel en een ei :) Ook zijn we net als jij gek van instrumenten, gear, accessoires en nieuwigheden en doen er alles om alles updates goed bij te houden. Zin om een keer langs te komen om gewoon even lekker met muzikanten te praten? Bij deze ben je uitgenodigd en de koffie en drankjes zijn van ons!

Speciaal open voor jou

Lukt het je niet om langs te komen binnen onze reguliere openingstijden. Maar wil je wel héél graag naar onze winkel komen? Dan doen wij de winkel speciaal open voor jou. Bij ons is alles mogelijk.

Meer informatie over "speciaal open voor jou"

Samen veranderen

Door te kiezen voor Music All In kies je voor duurzaamheid en betrokkenheid. Wij werken samen met Make-a-Wish en Trees for All. Daarnaast doen we veel voor lokale cultuur en het vereniginsleven, maar ook voor mensen en kinderen met een verstandelijke beperking. En jij helpt daar aan mee. Heel simpel door bewust te shoppen!

Lees meer over onze samenwerkingen en projecten