OVER ONS

Alleen de beste service!

Music All In gelooft in relatie, in lange termijn en in commitment. Daarom bieden we alleen de beste service. Zoals ongekende garantie voorwaarden, een eigen transportdienst, eigen reparatie ateliers. Wij gaan tot het uiterste voor onze klanten.
Lees alles over onze service

Samen veranderen

Samen veranderen betekent voor ons samen met klanten, leveranciers en medewerkers, verantwoordelijkheid nemen en bijdragen aan een betere toekomst. We werken samen met Trees 4 All, Make-a-Wish en verschillende lokale projecten.
Meer over onze samenwerkingen

Een rijke geschiedenis

Wat in 1980 begon als kleine platenzaak in Noordwijkerhout, is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste muziekwinkels van de Benelux. Een klantgericht familie bedrijf, waar de tweede generatie, de oprichters inmiddels zijn opgevolgd.
Meer over onze geschiedenis

Ons Team

Jan Aandewiel

Oprichter & productspecialist

Pieter Aandewiel

Productspecialist

Albert

Productspecialist & reparatie

Maaike

Directie & productspecialist

Arnoud

Productspecialist & reparatie

Sara

Productspecialist & reparatie

Stefan

Pianostemming & revisie

Borrel

Mascotte

Mark

Magazijn & transport

Nico

Reparateur & transport

Chris

Magazijn

Bas

Directie & inkoop

Sanne

Finance

Nicole

Klantenservice

Anja

Administratie

Jan

Directie

Join the team

Samenwerken?

Music All In werkt intensief samen met diverse bedrijven, start-ups en organisaties door heel Nederland. Heb jij een product of dienst en geloof je net als wij in de kracht van samenwerken? Neem dan contact met ons op!

Artiesten & partners

Ben je muzikant, creatief, online influencer en denk je dat wij elkaar kunnen versterken? Heb je een idee voor een samenwerking of benieuwd naar de mogelijkheden. Neem dan contact met ons op!

De visie van Music All In

Music All In familiebedrijf

In 1980 opgericht door Jan Aandewiel. Inmiddels voortgezet door ons, zijn kinderen. Jan, Bas en Maaike Aandewiel. Als jonge werknemers zijn we begonnen naast Jan en zijn broer Pieter. Hier hebben we geleerd waar Music All In voor staat: Service en Klantgerichtheid.

Wij zetten de normen en waarden van de eerste generatie door, maar met het oog op de toekomst. Samen met onze klanten en leveranciers proberen we bij te dragen aan een betere toekomst, aan lokale cultuur en minder kansrijke groepen in de samenleving.

Extra trots zijn we op onze samenwerking met Trees for All en Make-a-Wish, waarmee we kunnen bijdragen aan duurzaamheid, maar ook een klein beetje kracht kunnen geven aan diegene die het, het hardst nodig hebben. Kom langs en ervaar zelf hoever wij gaan voor onze klanten!


Jan, Bas en Maaike Aandewiel
Directie Music All In