🎸 Blues Sale.bij Music All In: Korting op geselecteerd aanbod!

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Blues Maand bij Music All In

Ontdek de wereld van de blues tijdens onze Bluesmaand bij Music All In gedurende de hele maand mei. Tijdens onze Bluesmaand kun je meedoen aan verschillende acties, waaronder het winnen van concertkaarten en een bluespakket met o.a. een Recording King resonator, bluesharps en meer. Een geweldige kans om je collectie uit te breiden of om kennis te maken met instrumenten uit het genre.

Pak extra voordeel tijdens onze kortingsactie of volg onze gratis workshop, waar je de basisbeginselen van de blues kunt leren of je vaardigheden kunt verbeteren, ongeacht je niveau. Een laagdrempelige manier om zelf de blues te ervaren.

Wil je meer weten over de geschiedenis en de achtergrond van de blues? Lees dan onze informatieve pagina over de blues of een van onze blues blogs, waar we dieper ingaan op verschillende aspecten van dit genre.

Kortom, of je nu een doorgewinterde bluesliefhebber bent, of gewoon nieuwsgierig naar dit genre, onze Bluesmaand biedt voor elk wat wils. Kom langs bij Music All In en laat je inspireren door de tijdloze klanken van de blues.

Win een bluespakket t.w.v. 1000 euro

Het is Bluesmaand bij Music All In en om direct goed van start te gaan hebben we een geweldige winactie voor je! Win een bluespakket t.w.v. 1000 euro met o.a. een:

  • Recording King resonator gitaar
  • Hohner bluesharp in C,D en A
  • Dunlop slide en meer…

Wil jij deze winnen? Meedoen is simpel:

  1. Like dit bericht
  2. Laat weten met wie jij de blues wilt spelen in de comment sectie

En wie weet ben jij binnenkort de gelukkige winnaar van dit te gekke bluespakket. De winnaar wordt willekeurig gekozen en op 17 mei aangekondigd op onze Instagram pagina.

Verdiep je verder in de blues

Heb je interesse in de blues? Bekijk dan onze speciale pagina gewijd aan dit genre.

Daarnaast hebben we verschillende blogs die dieper ingaan op verschillende onderwerpen binnen de bluesmuziek.

Dus, als je je kennis over de blues wilt verdiepen, nodigen we je uit om een kijkje te nemen op onze speciale pagina en onze informatieve blogs te lezen.

Extra Korting tijdens de Blues Sale

Deze maand hebben we een mooie kortingsactie voor allerlei verschillende blues producten. Van gitaren tot mondharmonica’s en van versterkers tot saxofoons. Start 15 mei!

Houd Instagram en Facebook in de gaten en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Workshop Slide Guitar

Woensdagavond 5 juni hebben we een gratis workshop Slide Guitar, gegeven door Sonny Ray van den Berg. Gitarist van o.a. Blues Rock Band Harlem Lake. Inschrijven kan vanaf volgende week.

*Beperkt aantal plaatsen

Win 4 concertkaarten voor ZZ Top

Op maandag 8 juli komt het legendarische Texaanse Bluesrocktrio ZZ Top met The Elevation Tour naar AFAS live in Amsterdam. Music All In geeft maar liefst 4 kaarten weg. Voor jou en je vrienden. Binnenkort mee info.

Bluesgitaristen zijn vaak onlosmakelijk verbonden met hun favoriete elektrische gitaar. Iedere bluesgitarist heeft zo zijn voorkeur, vaak zijn het gitaren met een warme klank en een vintage/tijdloze uitstraling die verwijst naar de originele modellen en de herkomst van de het genre.
Wat zijn nu typische instrumenten om blues te spelen? In deze blog beschrijven we de vijf meest gebruikte muziekinstrumenten bij de blues!
Blues is voor veel gitaristen een geliefde muziekstijl vanwege het improviseren en de vette solo's. Maar hoe speel je de blues eigenlijk op de gitaar?

Zoeken

z