🎸 Dit zijn de mooistetweedehands muziekinstrumenten van deze maand

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Het begin

Mei 1980 wordt Music All In opgericht door Jan Aandewiel. Music All In begint als een kleine platenzaak aan de Schoolstraat in Noordwijkerhout. Hier worden singletjes en LP’s verkocht. Dé artiest van dat moment was Julio Iglesias, maar ook Blondie, Boney M en Nolan Sisters stonden in de Top 40

De bedrijfsnaam heeft Jan van het muzikale tv-programma “Music All In” gepresenteerd door Jazzmuzikant en componist Pim Jacobs. Dit programma werd in 1976 op de zondagavond uitgezonden door de TROS. Met de overname van Sound79 breidde Music All In uit van één naar twee platenwinkels. Deze tweede vestiging, wederom in Noordwijkerhout, werd bemand door de jongere broer van Jan, Pieter Aandewiel. Met de komst van het derde teamlid Anja, de vrouw van Jan, was het familiebedrijf Music All In geboren.

Muziekinstrumenten

Platen verkopen was leuk, maar niet de passie van de broers Aandewiel. Dit was muziek maken. Zowel Jan als Pieter waren actief in bands, maar ook in het verenigingsleven. De winkel, inmiddels gevestigd in de Kerkstraat in Noordwijk, schakelde snel om naar de verkoop en reparatie van muziekinstrumenten.

Hier werden ze al snel de winkel voor muzikanten en verenigingen in Bollenstreek. Vakkennis en service stonden altijd voorop bij Music All In en dit zorgde ervoor dat het pand in de Kerkstraat al snel te klein werd.

Halverwege de jaren tachtig verhuisde we naar de van Limburg Stirumstraat in Noordwijk. Het was op deze plek waar Music All In één van de grotere muziekwinkels van Nederland werd. In de winkel van 500 m2 was ruimte voor veel verschillende instrumenten en twee werkplaatsen. Inmiddels waren er meerdere collega’s in het bedrijf bijgekomen en groeide Music All In verder.

Eigen fabriek

Tien jaar na de oprichting nam Jan Aandewiel de blaasinstrumenten fabriek Schenkelaars in Someren over. Onder de naam First Brass werd al snel een eigen lijn blaasinstrumenten ontwikkeld en in Nederland geproduceerd. Veel gerenommeerde orkesten en marching bands, waaronder o.a. de Koninklijke Militaire Kapel, waren trotse gebruikers van onze instrumenten.

Na een grote fabrieksbrand werd besloten de productie naar Noordwijk te verplaatsen. Sinds 2004 vindt de productie plaats in China. R&D en speelklaar afstellen gebeurd nog steeds in Noordwijk door onze eigen vakmensen. Sinds de productie in China is First Brass omgedoopt in MAIN. Met dit merk focussen we ons op blaasinstrumenten met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

This section also includes the option to add a button in primary or secondary style, and also control the colors, including the option for a gradient background. Since this is rich text, you can also format it as you wish and include links.

Verhuizen

Na meer dan 15 jaar in het vertrouwde pand in de van Limburgstirumstraat verhuist Music All In in 2002 naar het nieuwe bedrijventerrein ’s Gravendijck in Noordwijk. Hier bouwt Music All In een belevingswinkel van 2400 m2waar er weinig van waren in Nederland. 2002 was ook het jaar waarin een nieuwe generatie Aandewiel in dienst trad bij het familiebedrijf. In een paar jaar tijd komen er maar liefst 4 nieuwe leden van de familie in dienst. Jan en Pieter doordringen hun met de normen en waarden waar zij het bedrijf op hebben gebouwd en de tweede generatie groeit onder hun leiding tot vertrouwde gezichten voor de klanten.

Music All In groeit verder en inmiddels is de winkel van 2400 m2 te klein. In 2012 bouwt Music All In een nieuw gebouw naast het bestaande pand, welke aan elkaar verbonden worden met een loopbrug. Hierdoor wordt Music All In met 8000 m2 één van de meest toonaangevende en grootste muziekwinkels van de Benelux. In de nieuwe showroom vind je nu vrijwel alle instrumenten op een eigen afdeling. Blaasinstrumenten, gitaren, drums, percussie, piano’s, keyboards, strijkinstrumenten, en 4 werkplaatsen voor onze reparateurs.

In 2016 draagt Jan Sr. de dagelijkse leiding over aan zijn drie kinderen Jan, Bas en Maaike en legt zich samen met Pieter toe op zijn passie, muziekinstrumenten en het adviseren en helpen van klanten. De nieuwe generatie maakt van Music All In een moderne retailer met als fundament de service en kennis uit de early days. Music All In is een trots familie bedrijf met een rijke historie waar velen van jullie onderdeel van uitmaken.

En de tijd gaat maar door, dus binnenkort meer…

Zoeken

z