🎸 Dit zijn de mooistetweedehands muziekinstrumenten van deze maand

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Instrumenten huren

Muziek maken kan een dure hobby zijn. Voor sommige instrumenten geld een hogere instapprijs dan voor anderen. Je koopt niet zomaar een duur instrument met de gedachte dat jijzelf of je kind binnen korte tijd toch een andere hobby kiest.

Om muziek maken voor zo veel mogelijk mensen bereikbaar te maken bieden wij naast het het kopen van een instrument ook de mogelijkheid om verschillende instrumenten onder bepaalde voorwaarden te huren.

Je kunt het instrument zolang huren als je zelf wilt. Het instrument blijft eigendom van Music All In en wordt geen eigendom van jou. Let goed op! Dit is geen afbetalingssysteem.

 

Welke instrumenten kan ik huren?

Wij hebben een selectie van instrumenten beschikbaar voor de verhuur. Binnen deze selectie zijn er soms keuzemogelijkheden voor merk of type, maar dit geldt niet voor alle instrumenten. Helaas is het niet mogelijk om helemaal zelf te bepalen welk merk en type je wilt.

Alle instrumenten bij ons in de verhuur zijn geselecteerd door onze specialisten en in overleg met de grote muziekscholen en leraren, zodat je zeker weet dat het instrument aan alle kwaliteitseisen voldoet.

Voor de volgende productgroepen hebben wij huurinstrumenten beschikbaar:

  • Blaasinstrumenten
  • Strijkinstrumenten
  • Akoestische piano’s

 

Kosten?

De kosten verschillen per instrument. Een instrument met een hogere waarde kost meer in de verhuur dan een instrument met een lagere waarde. De huurprijs per maand kost gemiddeld zo’n 3% van de waarde van het instrument. De minimale huurprijs per maand bedraagt € 12,-.

Kom langs in onze winkel om een exacte huurprijs te krijgen voor het instrument wat je wilt huren.

Naast de huurprijs per maand hanteren wij een borgstelling voor het instrument dat je huurt. Deze borg bedraagt minimaal € 50,- of 10% van de nieuwwaarde van het instrument. Wanneer het huurcontract wordt beëindigd en het instrument verkeerd in normale staat, dan betalen we deze borg aan je terug. Schades of manco’s worden redelijkerwijs met de borg verrekend.

 

Eigenaar worden van het instrument

Heb je een huurinstrument in bezit en wil je het instrument van ons overnemen, dan kan dat! De aanschafprijs is de nieuwprijs van het instrument. Wij trekken tot 6 maanden huur van de nieuwprijs af.

Let op! Wanneer je van plan bent om door te gaan met het instrument, bereken dan goed voor jezelf hoe lang het financieel voordelig is om te huren.

 

Hoe betaal ik de huur?

Bij het ophalen van je instrument maken we samen een huurcontract. Voordat je het instrument mee kunt nemen dien je eerst de borg en de eerste maand huur te voldoen. Dit kan in onze winkel per pin, creditcard, of contant.

Naast het huurcontract teken je een machtiging automatische incasso. Doormiddel van deze automatische incasso schrijven wij elke maand het verschuldigde huurbedrag van je rekening af.

 

Onderhoud van het huurinstrument

Onderhoud en reparatie mag uitsluitend bij Music All In worden verricht. het is niet toegestaan om huurinstrumenten bij derden onder te brengen voor reparaties of onderhoud. De servicebeurten worden door ons kosteloos gedaan. Voor akoestische piano’s worden wel kosten voor een stembeurt in rekening gebracht. Schades veroorzaakt door de huurder of andere partijen anders dan Music All In, zijn voor rekening van de huurder.

 

Kan ik bij jullie huren?

Om bij ons een instrument te huren hoef je nog geen bekende klant bij ons te zijn. Bij alle nieuwe klanten vragen wij om gegevens en een kopie legitimatiebewijs.

Huren via de website is helaas niet mogelijk. Dit kan alleen in onze winkel. Wil je een instrument huren of meer informatie? Kom dan langs in onze winkel. Dit kan uiteraard zonder afspraak.

 

LET OP!

Dit is geen afbetaalsysteem. Het instrument blijft eigendom van Music All In en wordt geen eigendom van jou. Wel hou je altijd de optie om het huurinstrument te kopen.

 

Rekenvoorbeeld huur

Je betaald voor een huurinstrument ongeveer 3% van de nieuwwaarde van het instrument per maand.

Stel je huurt een saxofoon met een nieuwwaarde van € 599,00!
€ 599,00 x 0,03 = € 18,00 per maand.

Dit betekend dat je al voor 60 cent per dag saxofoon kan spelen!

 

Rekenvoorbeeld borg

Je betaald bij aflevering van het instrument 10% van de nieuwwaarde van het instrument aan borg.

Stel je huurt een cello van € 695,00!
€ 695,00 x 0,10 = € 69,50 te betalen aan borg

Wanneer het huurcontract wordt beëindigd en het instrument verkeerd in normale staat, dan betalen we deze borg aan je terug. Schades of manco’s worden redelijkerwijs met de borg verrekend.

 

Hoe betaal ik de huur?

De borg rekent u in onze winkel af bij het ophalen van het instrument. Dit kan per pin, creditcard of contant. De maandelijkse huurprijs wordt doormiddel van automatische incasso van uw rekening afgeschreven.

Zoeken

z