z

Jouw tweedehandsmuziekinstrumentverkopen? Meer info op onze inkooppagina

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Alles over Bol PIano's & Music All In

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Jij bepaalt, wat jij betaalt!

Ben je op zoek naar een nieuwe gitaar, saxofoon, digitale piano, trompet, viool of een ander instrument? Dan is nu het juiste moment om contact met ons op te nemen! Van 20 t/m 28 mei kun je namelijk zelf bepalen wat je wilt betalen bij Music All In. Doe ons een goed voorstel en misschien maak je wel de ultieme deal!

Hoe werkt het? Heb je een product of combinatie van producten op het oog waarbij je denkt dat de prijs nog scherper kan dan op onze website? Doe ons dan een redelijk bod!

Stuur jouw bod via de mail naar info@musicallin.nl of via whatsapp en vermeld hierbij je telefoonnummer en je email adres. Wij zullen je bod overwegen en je bod aannemen of je een tegenbod bieden. Wij nemen contact met jou op om de deal rond te maken.

Kom je liever langs in de winkel? Dat kan ook. Je bent van harte welkom in onze muziekwinkel in Noordwijk en wie weet maken we samen een mooie deal!

Voorwaarden
 • Deze actie is geldig van 21 t/m 28 mei 2022
 • De actie is geldig op alle producten op de website
 • Mail info@musicallin.nl of whatsapp en vermeldt de producten, het bod en je contactgegevens
 • Je bod wordt in overweging genomen als het een redelijk bod is
 • Populaire categorieën

  Ruil je oude instrument in!

  Wil je een nieuw instrument kopen? En heb je nog oude instrumenten? Wist je dat deze kunt inruilen en het bedrag wat je ervoor terug krijgt, gaat van de prijs af van het nieuwe instrument.

  Zeker in combinatie met de Name Your Price Sale kun je extra voordelig jouw favoriete instrument aanschaffen.

  De mooiste tweedehands instrumenten

  Wist je dat wij bij Music All In gek zijn op gebruikte instrumenten? We ruilen iedere dag muziekinstrumenten in, maar kopen ze ook in. Wil je iets verkopen. Bekijk de mogelijkheden op onze pagina "inkoop gebruikte instrumenten". Ben je op zoek naar iets unieks, een model wat niet meer genmaakt wordt, of een beter instrumente voor minder geld? Doe dan een mooi bod op een van onze mooie tweedehands muzekinstrumenten.

  Als je wilt starten met gitaarspelen heb je natuurlijk een gitaar nodig. En je wilt waarschijnlijk niet meteen een hele prijzige gitaar, maar natuurlijk wel een gitaar die lekker speelt, goed klinkt en goed op stemming blijft. Wij helpen je op weg met deze top 5 gitaren voor de beginnende gitarist!
  Het Fender Stratocaster model is waarschijnlijk het bekendste elektrische gitaarmodel ter wereld. De gitaar is honderden, zo niet duizenden keren door andere merken gekopieerd en het diende als inspiratie voor zoveel andere gitaarmodellen. Het is tevens het meest verkochte model ooit...

  Het ‘oermodel’ elektrische solidbody gitaar is de Fender Telecaster. Nieuwe vindingrijke instrumenten hebben altijd gezorgd voor nieuwe bewegingen in de popmuziek. Maar er zijn maar weinig instrumenten die voor zo’n lange tijd, zo’n grote invloed hebben op zo’n beetje alle muziekstijlen uit de westerste muziek als de Telecaster.

  Zoeken

  z