z

Tweedehands instrument verkopen?... Dat kan! Meer informatie

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Yamaha Genos 2

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

10% Korting op alle NAMM Show Pre-Orders

Op de NAMM Show worden honderden nieuwe producten, types, modellen,finishes en accessoires gepresenteerd. En wellicht zit daar een product tusssen wat jij op het oog hebt. Dat komt goed uit, want de komende twee weken krijg je 10% korting op alle nieuwe producten die deze NAMM gelanceerd worden. Je kunt jouw keuze alvast in besteling zetten bij ons en zodra de eerste moodellen binnen komen ontvang je jouw nieuwe product met 10% korting.

Voorwaarden
- Het merk moet in ons assortiment zitten. Wij kunnen geen producten bestellen van merken die we niet voeren.
- Bij het bestellen vragen we een aanbetaling van 20%

Neem contact met ons via Whatsapp of e-mail en we helpen je graag verder!

Rechtstreeks vanaf de NAMM Show 2022

Na 2 jaar afweigheid zijn we weer bij de NAMM Show 2022. De allerleukste vakbeurs voor iedere muzikant. Bijna alle merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd. Op de NAMM Show presenteren zij hun nieuwste producten en muziekinstrumenten. En wij zijn erbij om je alles te laten zien. Iedere dag laten we je de nieuwste producten zien van alle grote en kleine merken.

De feestmaand is aangebroken. Tijd voor gezelligheid, lekker eten en....samen muziek maken natuurlijk! Misschien is één van deze prachtige tweedehands muziekinstrumenten wel het perfecte cadeau voor bij jou onder de kerstboom! 
Je pedalboard, is naast je gitaar en versterker, een zeer belangrijk onderdeel van je gear als gitarist. De volgorde van je pedalen op je pedalboard is echter van cruciaal belang om het optimale geluid uit je gitaareffecten te halen. Wij deze handleiding, zodat jij het hoogst haalbare uitje gitaarpedalen kunt halen!

Jij, of misschien wel jouw zoon of dochter, wilt graag saxofoon leren spelen. Nu ben je op zoek naar een geschikte saxofoon voor beginners, maar wat is nu het ideale instapmodel? Wij maken het kiezen makkelijker met een top drie van geschikte altsaxofonen voor beginners.

Zoeken

z