SERVICE

Wij zijn blij met je komst!

En dat willen we je elke dag bewijzen. Als familiebedrijf staan we voor gastvrijheid, veiligheid, vertrouwen en commitment. Music All In stelt geen grenzen wanneer het gaat om een tevreden klant. Je mag van ons alles binnen ons macht verwachten om ervoor te zorgen dat we je naar volle tevredenheid helpen.

Om ervoor te zorgen dat we meer voor je kunnen betekenen dan je een product verkopen, hebben we eigen reparatie & onderhoud ateliers, een eigen transportdienst die grote bestellingen, waar en wanneer dan ook komt brengen, ongekende garantie en retourvoorwaarden en gaan we tot het uiterste wanneer er een flexibele oplossing van ons wordt gevraagd.

We geloven in lange termijn, in relatie, in professionaliteit en doorzettingsvermogen. Wij garanderen je dat we altijd tot het uiterste voor je zullen gaan.

Wij bieden alleen de beste service!

Ongekende garantievoorwaarden

Dat betekent 5 jaar garantie op alle nieuwe producten en 2 jaar garantie op occasions. Je hoeft dus nooit bang te zijn voor een miskoop. Mocht er onverhoopt een probleem met je aankoop zijn, dan lossen wij het voor je op. Wij regelen alle garantie direct zelf en je hoeft dus niet te wachten op een oordeel van de fabrikant.

Eigen transportdienst

Heb je iets groots gekocht? Of iets kleins en niet in staat om het zelf te vervoeren? Geen probleem. Wij brengen het graag naar je toe. Waar en wanneer jij wilt. We zetten het graag bij je binnen op gewenste locatie en installeren alles, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.

Ruilen is geen probleem

Voldoet je aankoop toch niet aan je wensen? Wat je reden ook is, bij ons kun je altijd ruilen. Zonder opgave van reden een maand lang. Je kunt ook ruilen tegen een tegoedbon, zodat je niet direct iets hoeft mee te nemen. Ben je de aankoopbon kwijt. Geen probleem! Zonder bon kun je ook gewoon ruilen.

Inruilen van je oude instrument

Wij helpen je graag wanneer je je oude instrument wilt inruilen op een nieuwe aankoop. Van piano's tot blaasinstrument en van gitaar tot drumstel. Op deze manier kun je sneller een beter instrument aanschaffen wanneer je het oude instrument ontgroeit bent. Je hoeft niet eerst te "marktplaatsen" en je maakt een volgende muzikant weer blij met een betaalbaar instrument.

Eerst uitproberen, ook thuis!

Even uitproberen in de showroom geeft je een beeld van het instrument, maar in sommige gevallen is het wel zo prettig om de potentiële aankoop eerst te horen in het orkest, in je band of in combinatie met je andere apparatuur. Wij snappen dit als geen ander en denken daarom graag met je mee wanneer je een instrument even een avond mee naar huis wilt nemen.

Altijd 1e Jaar gratis onderhoud

Goed onderhoud is belangrijk voor instrument. Het regelmatig vervangen van kurkjes, snaren en vellen of het laten afstellen van je instrument zorgt ervoor dat je nieuwe aankoop net zo goed blijft als wanneer je het net kocht. Daarom krijg je bij ons op je al je aankopen het 1e jaar gratis onderhoud en mag je zo vaak als je wilt langskomen om de boel te laten checken, afstellen en onderhouden.

Help mee aan een betere wereld

Wanneer je iets koopt bij Music All In help je ook iemand anders. Op deze manier help je mee aan een betere en duurzamere toekomst zonder dat je er meer voor betaald. Samen veranderen is een essentieel thema in onze strategie. Lees alles over wat we doen om dit te realiseren.

5 Jaar inruilgarantie

Inruilgarantie betekent dat wij je vooraf toezeggen dat je altijd je vorige aankoop in kunt ruilen wanneer je toe bent aan iets nieuws. 5 jaar lang krijg je bij ons minimaal tussen de 40%-60% terug van de nieuwwaarde afhankelijk van de staat van je inruil. Op deze manier kun je makkelijk verder op een beter instrument, wanneer jij er aan toe bent.

Speciaal open voor jou!

Speciaal voor jou blijven wij graag langer open. Lukt het niet om binnen onze reguliere openingstijden langs te komen? Neem dan contact met ons op en we openen de winkel speciaal voor jou, samen met de productspecialist die je nodig hebt.

WIJ REPARAREN ZELF

Om ervoor te zorgen dat we je snel en deskundig kunnen helpen, hebben wij ervaren reparateurs voor bijna alle instrumenten en elektrische producten in huis. Iedereen kan bij ons terecht voor onderhoud, reparaties of spoedgevallen. Ook wanneer je je instrument ergens anders hebt gekocht.
Meer informatie


Wat zeggen onze klanten

*****

"Prima muziekzaak! Uitstekend assortiment en keuze uit meest uiteenlopende muziekinstrumenten. Klantvriendelijkheid aftersales staan hoog in het vaandel."

*****
"Grote en ruim opgezette winkel met prettig personeel. We kregen meerdere keren koffie aangeboden. Alle tijd voor eerlijk advies. Je mag gerust instrumenten uitproberen. Uiteindelijk een mooie koop gesloten met goede garantie- en inruilvoorwaarden.

*****
"Gewoon een heel goede muziekwinkel met kennis van zaken, een scherpe prijs en goed advies. Gewoon gebleven en juist daardoor speciaal. De leukste muziekwinkel die ik ken."


We zitten niet voor niets in Noordwijk

Combineer je bezoek aan Music All In met een dagje Noordwijk. Ons dorp staat bekend om haar robuuste duinen, weidse bossen, kleurrijke bloembollenvelden en een 13 km lang zandstrand. Daarnaast kun je er heerlijk eten in de vele beachclubs, restaurant op de boulevard, of shoppen in Noordwijk aan Zee.

Wij helpen je graag met het boeken van een hotel of het reserveren van je favoriete restaurant.
Neem contact op met ons.