🎸 Dit zijn de mooistetweedehands muziekinstrumenten van deze maand

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

NAMM SHOW 2024

  • 2 min leestijd

NAMM SHOW 2024

De vierdaagse NAMM-Show in Anaheim, Californië is weer van start gegaan. Wij zijn uiteraard op de NAMM 2024 aanwezig en houden je via onze speciale NAMM pagina graag op de hoogte van alle interessante ontwikkelingen, nieuwe innovaties en natuurlijk de gaafste nieuwste releases. Ga dus snel naar ->  NAMM 2024.

De NAMM in het kort

De NAMM-Show (National Association of Music Merchants/nationale vereniging van muziekverkopers) is één van de allergrootste en meest invloedrijke beurzen voor muziekinstrumenten ter wereld en wordt één keer per jaar gehouden.

 

namm show

De vereniging is ooit in 1901 opgericht en van een nationale organisatie voor detailhandel is de NAMM-show uitgegroeid tot een internationale organisatie waarbij commerciële bedrijven, distributeurs, brancheverenigingen, fabrikanten en leden zijn aangesloten.

 

De nieuwste muziekinstrumenten op de NAMM

Uiteraard zijn wij van Music All In ook aanwezig op de NAMM. Hier worden namelijk ieder jaar de nieuwste muziekinstrumenten en trends en ontwikkelingen op muziekgebied gepresenteerd. Zo blijven we op de hoogte van de nieuwste snufjes en hebben we ook als eerste de mooiste nieuwe muziekinstrumenten voor jou in de winkel.  Uiteraard is de beurs ook de moeite waard voor het ontdekken van de nieuwste muziek en nieuwe generatie muzikanten. Bekende en opkomende muzikanten zijn namelijk aanwezig op de NAMM-show voor het bespelen en promoten van hun signature-instrumenten.

namm show


NAMM show TEC awards

Naast de nieuwste modellen digitale piano's, drumstellen, audioapparatuur en akoestische of elektrische gitaren, vind je ook de nieuwste innovaties op muziekgebied. Tijdens de NAMM-show worden namelijk ook ieder jaar de TEC Awards (Technical Excellence and Creativity) uitgereikt. Dit zijn awards voor de meest innovatieve muziek- en audioproducten en voor personen en bedrijven die een grote bijdrage hebben geleverd aan moderne geluidstechniek voor televisie, film en muziekproducties.

namm show tec awards

 

Neem zelf een kijkje op de NAMM show

De NAMM-show is trouwens niet alleen maar toegankelijk voor professionals en dealers. Er zijn ook altijd dagen dat de NAMM toegankelijk is voor publiek. Dit is echt een te gekke kans om de allernieuwste muziekproducten te zien en geeft een goede kans dat je je favoriete artiest in het echt kunt ontmoeten. Okay, het is niet om de hoek, maar mocht je eens in de gelegenheid zijn dan is het een absolute aanrader!

 

namm show

 

De allernieuwste en tweedehands muziekinstrumenten

Uiteraard vind je op onze website en bij ons in de muziekwinkel straks als eerste de nieuwste instrumenten, maar misschien ben jij wel juist op zoek naar een tweedehands exemplaar? Kijk dan eens op onze pagina voor tweedehands muziekinstrumenten. Hier vind je honderden tweedehands exemplaren en er komen bijna dagelijks instrumenten bij.

 

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z