🎵Wij kopen jouw tweedehands instrument... Meer informatie

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Nieuwe instrumenten van de maand mei!

  • 4 min leestijd

Wat is het toch heerlijk als er weer allerlei te gekke nieuwe instrumenten arriveren in de winkel! Ook deze maand zijn er weer talloze waanzinnige nieuwe instrumenten en uiteraard showen we er graag weer een paar aan je in deze blog!

Yamaha YDP-145B Digitale Piano Zwart

Yamaha’s vlaggenschip is de CFX-concertvleugel. Helaas zullen de meeste (lees: bijna alle) mensen deze vleugel niet in hun huiskamer kwijtkunnen. Gelukkig snappen ze dat bij Yamaha ook en komen ze met een passende oplossing. Door de CFX-concertvleugel te samplen in de allerbeste geluidsstudio’s ter wereld en deze te verwerken in de Yamaha YDP-145BN digitale piano, kan iedereen nu de prachtige klanken van de CFX in de huiskamer tevoorschijn toveren.

Yamaha YDP-145B Digitale Piano Zwart

De Yamaha YDP-145B beschikt buiten dit rijke pianogeluid uiteraard over nog veel meer instrumentgeluiden zoals orgels en strijkers en wat ook heel fijn is dat er alles gedaan is om ook het akoestische speelgevoel zo goed mogelijk na te bootsen. Zo heb je het geluid en speelgebvoel van een akoestische vleugel, en de voordelen als compactheid en het kunnen repeteren op een zacht volume van een elektrishce piano!

Klik op de link voor meer foto’s en informatie over de Yamaha YDP-145B digitale piano.

Cort CJ-RETRO Vintage Sunburst

Cort blijft ons keer op keer verbazen met haar gitaren. De prachtige afwerking en zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding zorgen ervoor dat de Cort gitaren steeds populairder worden. En terecht! Ook deze Cort CJ-Retro Vintage Sunburst Matte is weer een exemplaar waaraan alles lijkt te kloppen.

Cort CJ-RETRO Vintage Sunburst Matte gitaar

Als je de CJ-retro ziet valt meteen op dat het een gitaar is waarin allerlei coole retro-elementen zijn verwerkt. Zo heeft deze akoestische gitaar vintage-style nikkel opengewerkte stemknoppen met witte ovale knoppen, en natuurlijk de klassieke matte sunburst afwerking. De toon- en volumeknoppen zijn net als bij een elektrische gitaar aangebracht aan de voorkant van de body. Dat ziet er niet alleen supercool uit maar is ook heel makkelijk te gebruiken.

Vanwege de jumbo-size body met sparrenhouten bovenblad en mahoniehouten zij- en achterkant heeft de gitaar ook zonder hem aan te sluiten op een versterker een groots volume en klinkt hij zeer warm. Als je hem wel versterkt zorgt de Fishman elektronica ervoor dat het warme akoestische geluid overeind blijft staan!

Klik op de link als je meer wilt weten over de Cort CJ-RETRO Vintage Sunburst Matte of hem direct wilt bestellen!

 

FGN J-Standard Mint Blue Odyssey Traditional

Misschien ken je het Japanse merk FGN nog niet maar dan wordt het hoog tijd om het te leren kennen! Het merk bestaat namelijk al sinds de jaren ’60 van de vorige eeuw en staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en om het alsmaar verbeteren van de instrumenten met slimme innovaties.

FGN J-Standard Mint Blue Odyssey Traditional elektrische gitaar

Ook de FGN J-Standard Mint Blue Odyssey laat zien waar het merk bekend om staat. Het uitgangspunt van deze gitaar is duidelijk het bekende Stratocaster-model, maar dan met de verbeteringen waar FGN bekend om staat. Zo werken ze met een compound radius en Circle Fretting Systeem. Door de fretten licht te buigen is de intonatie van de gitaar perfect.

Ook de radius van de toets die verandert van een bollere radius bij de kop naar een vlakkere radius bij de body zorgt ervoor dat het speelgemak bij zowel akkoorden als hoge solo’s perfect is.

Klik op de link voor alle informatie over de FGN J-Standard Mint Blue Odyssey elektrische gitaar.

 

RØDE NTH-100 hoofdtelefoon

Je kent RØDE vast wel van zijn geweldige microfoons. Nu hebben ze bij RØDE alle wetenschap en ervaring gebruikt om de perfecte hoofdteledoon te ontwikkelen. De ongelooflijk nauwkeurige frequentierespons en de extreem lage vervorming maken deze hoofdtelefoon perfect om te mixen en produceren.

Rode NTH-100 Hoofdtelefoon

Omhem urenlang te kunnen dragen is ook gedacht aan het draagcomfort.De luxueuze Alcantara oorschelp- en hoofdbandkussens geven de RØDE NTH-100 een eersteklas gevoel: superzacht en zeer ademend. Daaronder zit nog een laag CoolTech-gel, die warmte absorbeert en afvoert. De bi-directionele beweging van de oorkleppen en het geheugenschuim zorgen voor een op maat gemaakt sluiting voor ieder hoofd, ook als je een bril draagt!

Klik op de link voor nog veel meer info over de RØDE NTH-100 hoofdtelefoon.

 

Jupiter JFL-700WD Waveline, D-Voetstuk

Voor jonge kinderen (vanaf 5 jaar) is een dwarsfluit eigenlijk wat te lang om goed te kunnen spelen. De Jupiter JFL-700WD komt met een geniale oplossing om jonge kinderen toch op een ergonmisch verantwoorde manier dwarsfluit te laten spelen. De innovatie is zelfs zo geniaal dat de Wavelijnfluit met D-voet in 2013 bekroond werd met een “red dot design award”. 

Jupiter JFL-700WD Waveline, D-Voetstuk

De ‘knik’ in de fluit maakt de fluit aanzienelijk korter terwijl er niks verandert aan de klank van het instrument. Ook het embouchuregat en de lipplaat zijn verbeterd voor nog meer speelgemak voor de beginnende fluitist.

Klik op de link als je meer wilt weten over de Jupiter JFL-700WD dwarsfluit!

 

 

Alle instrumenten zijn te bekijken en te proberen in ons filliaal in Noordwijk. Uiteraard zijn alle instrumenten ook direct online te bestellen! 

 

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken

z