🎸 In de spotlight: Tim Henson Signature gitaren van Ibanez. Meer lezen

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

Gratis verzending vanaf € 49,95

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Nieuwe producten bij Music All In! (Juni 2021)

  • 5 min leestijd

De mooiste nieuwe producten van de maand juni 2021

We hebben deze maand weer enkele te gekke nieuwe producten binnen! Stuk voor stuk items die onze muzikantenharten sneller doen kloppen. Lees hieronder snel verder over welke super items we het hebben:

 

Godin A4 Ultra Robert Trujillo Limited Edition

Soms komen er nieuwe instrumenten op de markt die al meteen een dikke tien krijgen voor hun uiterlijk. Deze Godin A4 Ultra met zijn prachtige limited edition kleur is er één van. Eigenlijk zijn we al verkocht. Natuurlijk is het uiterlijk niet het allerbelangrijkste maar we kunnen vast verklappen dat het met de sound ook helemaal goed zit! 

Godin A4 Ultra Robert Trujillo Limited Edition

Het betreft hier een Robert Trujillo Limited Edition. Robert Trujillo is al sinds 2003 de vaste bassist van Metallica maar speelde o.a. ook bij Suicidal Tendencies en Ozzy Osbourne. Robert Trujillo gebruikt veel verschillende basgitaren voor zijn verschillende stijlen metal maar dit is waarschijnlijk wel de meest bijzondere.

De Godin A4 Ultra is semi-akoestisch. Door gebruik te maken van individuele zadeltransducers in de brug en de speciale custom-voorversterker geeft deze bas een ongelofelijke akoestische bastoon. Omdat de body met twee kamers speciaal is ontworpen om feedback tegen te gaan is hij wel uitermate geschikt om door te versterken en dus perform ready! 

Naast een normale 1/4 uitgang is er ook een 13-pins uitgang aanwezig om hem aan de computer of synthesizer te hangen. Ook voor in de studio dus een handige jongen!

De Godin A4 Robert Trujillo Limited Edition is dus een heel veelzijdig instrument. Door de uitgebreide toonregeling, meerdere uitgangen en dubbele kamer in de klankkast lijkt dus overal over nagedacht en is het een zeer complete basgitaar met ook nog eens fantastische looks!

Klik hier voor meer informatie en specificaties van de Godin A4 Ultra Robert Trujillo Limited Edition.

 

Mackie Element Chromium USB Microfoon

 Zoek je een microfoon waar je professionele zangopnames mee kunt maken? Of wil je net zo goed klinken als je favoriete YouTuber of Podcaster? Met de Mackie Elements serie kan het allebei! En het is niet alleen een hele goede condensator microfoon, hij is nog veel meer dan dat! 

 Wat onderscheidt hem dan van andere USB microfoons? De Mackie Element Chronium is naast dat hij een geweldig klinkende microfoon is ook nog eens een complete audio-interface! Hij beschikt over een instrument ingang, een aux en mini-jack ingang en een hoofdtelefoonuitgang! 

Mackie Element Chromium USB Microfoon

Met de handige voorinstellingen kun je de microfoon in een handomdraai optimaliseren voor o.a. stemopnamen, interviews met 2 personen, het vastleggen van kameratmosfeer etc. 

Met de meegeleverde software van Pro Tools First en Waveform kun je direct aan de slag met opnemen. Eigenlijk haal je dus niet alleen een hele goede microfoon maar een complete opnamestudio in huis!

Klik hier voor meer informatie en specificaties van de Mackie Element Chronium USB microfoon.

 

FGN Neo Classic LS10 Faded Cherry Burst Elektrische gitaar

Bij Music All In hebben we sinds kort gitaren van het merk FGN en wij zijn er nu al helemaal weg van! Stuk voor stuk zijn het instrumenten van hoogwaardige kwaliteit. Zoals alle FNG gitaren heeft ook deze Neo Classic het  Circle Fretting System. Door gebruik te maken van licht gebogen fretten heeft de gitaar een betere intonatie dan gitaren met rechte fretten. 

Het verloop van radius van het fingerboard is nog zo’n slimmigheidje van het Japanse merk. Hierdoor is het makkelijker akkoorden pakken in het lagere gebied door een wat kleinere radius en dus een iets bollere hals. Hoger op de hals wordt het snaren buigen weer makkelijker doordat de radius daar hoger is en zodoende de hals wat vlakker.

FGN Neo Classic LS10 Faded Cherry Burst Elektrische gitaar

De Neo Classic is een hoogwaardig instrument met de klassieke looks maar technieken van vandaag de dag. Door de prachtige afwerking ook nog eens een lust voor het oog!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de FGN gitaren? Lees dan onze blog eens waar we nog wat uitgebreider ingaan op de FGN technieken en de verschillende modellen die verkrijgbaar zijn!

 

 

Laney L5-STUDIO buizenversterker

De Laney ‘Lionheart’ L5 buizenversterker top maakt de connectie tussen de 'oldskool' buizenversterker en de digitale wereld waarin we leven weer wat kleiner. De Laney L5 is der eerste single ended klasse A buizenversterker die via je interface direct kan communiceren met je opnamesoftware. Dit wordt mogelijk gemaakt door de unieke T-USB technologie van Laney. De ideale opnameversterker voor thuis of in de studio dus! 

Laney L5-STUDIO buizenversterker

De L5 studio levert een reeks schone, heldere, dynamische en open gitaarklanken. Het maakt niet uit wat je stijl is, de manier waarop de versterker reageert op je aanslag doet iedereen verbazen. Qua looks is het Laney deze keer ook gelukt om een bullseye te raken. Wat een plaatje! 

Klik hier voor meer informatie en specificaties van de Laney L5-STUDIO

 

Pearl Export EXX705NBR/C704 Black Cherry Glitter drumstel

Pearl export drumstellen zijn al jaren de best verkochte drumstellen ter wereld wat mede wordt veroorzaakt door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Deze versie in het prachtige Black Cherry Glitter wordt ook nog eens super compleet geleverd met een goede set Sabian Cymbels.

Het tomrack beschikt over Pearl's nieuwe Opti-Loc Mounting System, met een driehoekig ontwerp en twee bevestigingspunten voor de tension rod voor maximale ondersteuning.

Pearl Export Black Cherry Glitter drumstel

Rubberen isolatoren op alle aansluitpunten zorgen ervoor dat de trommels vrij kunnen vibreren maar zonder dat ze te erg wiebelen. Zo wordt de resonantie versterkt zonder dat dit ten koste gaat van de stabiliteit.

De nieuwe lugs zijn speciaal ontworpen voor de Pearl Export drumkit en zorgen voor een verbeterd geluid. Met een minimale shell interactie, een kleine footprint en een lage-massa zorgen ze voor een maximale resonantie en ondersteuning. Benieuwd hoe hij klinkt? Kom hem eens uitproberen in de winkel!

Klik hier voor meer informatie en specificaties van de Pearl Export EXX705NBR/C704 Black Cherry Glitter

 

 

Azumi dwarsfluit

Azumi AZZ1RE dwarsfluit

De Azumi AZZ1RE is een fluit met open kleppen, een C-voet, een offset G en het kopstuk heeft een Z-cut. Ook is deze fluit voorzien van een E-mechaniek.

De open kleppen maken bijkomende grepen en effecten zoals een glissando, multiphonic, dit is een speciaal soort combinatie van tonen, en korte-intervallen mogelijk. Het uiterlijk van de fluit is verfraaid met een Frans design met puntige kleparmen. Dit design wordt altijd bij professionele fluiten standaard gebruikt en dat garandeert een uiterst precieze stabiliteit van het mechaniek. Gewoonweg een fantastische fluit met hele mooie klanken. 

Klik hier voor meer informatie en specificaties van de Azumi AZZ1RE Dwarsfluit

 

Vind nog veel meer nieuwe instrumenten op de website van Music All In of kom gezellig langs en probeer alle nieuwe muziekinstrumenten in onze prachtige muziekwinkel in Noordwijk. 

 

 

Laat een reactie achter (alle velden verplicht)

Reacties worden handmatig goedgekeurd, voordat deze zichtbaar worden.

Zoeken