z

Kom naar onze muziekwinkel! Meer advies nodig of zelf spelen? Kom naar onze winkel in Noordwijk. Meer informatie...

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Bestel alle keyboards direct online

NORD: de populairste piano on stage

Prachtige collectie van meer dan 60 piano's en 25 vleugels

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Music All In Blog

In deze blog hebben we het over de capodastro of simpel gezegd de capo. We bespreken wat nu eigenlijk een capo precies is, waar hij voor dient en wat voor verschillende soorten er zijn.
  • 4 min leestijd
In deze blog leggen we je uitgebreid uit hoe je je ukelele stemt. Check ook de video waarin we het voordoen.
  • 6 min leestijd
Je wilt een basgitaar kopen maar je speelt nog niet zo lang of moet zelfs nog beginnen. Dan kan het erg lastig zijn om te kiezen en kun je wel wat hulp gebruiken. In deze koopgids basgitaar leggen we het een en ander uit over basgitaren zodat je weet waar je zoal op kunt letten en de juiste keuze kunt maken!
Er zijn tegenwoordig een heel aantal goede bladmuziek apps! Maar welke moet je kiezen? Of speel je eigenlijk toch liever van bladmuziek. Je leest het hier.
Een liedje coveren. Hoe doe je dat? En waar moet je op letten? Music All In legt het je uit!
  • 3 min leestijd
Je wilt een elektrische gitaar aanschaffen, maar het aanbod en de verschillen zijn enorm! Hoe kies je tussen de uiteenlopende modellen en verschillende merken? En wat zeggen de enorme prijsverschillen? Wij helpen jou bij het maken van de juiste keuze!
  • 5 min leestijd
Je wilt graag cajón leren spelen maar hoe doe je dat eigenlijk? Met deze blog helpen we je op weg met de juiste houding, speelwijze en je eerste ritme!
  • 5 min leestijd
Japan staat al sinds jaar en dag bekend om de uitmuntende kwaliteit van elektrische gitaren. Deze kwaliteit zie je ook terug bij het merk FGN. De gitaren van FGN scoren goed op alle onderdelen en hebben ook nog eens wat vernuftige verbeteringen ten opzichte van de traditionele elektrische gitaar. 

Met deze blog helpen wij jou de juiste keuze te maken! Een lastige keuze want het is toch een serieuze aanschaf en er zijn zoveel modellen en merken verkrijgbaar. Maar eenpiano die perfect bij jou past is de moeite waard! 

In deze blog leggen we je stap voor stap uit hoe je zelf de snaren vervangt op een klassieke gitaar en waar je allemaal op moet letten.
Je gitaar schoonmaken is altijd een goed idee. En ook essentieel om je insrrument in perfecte staat te houden. Maar gebruik niet zomaar alle middeltjes uit het keukenkastje. Wat je wel moet gebruiken lees je hier.
  • 3 min leestijd

De snaren van je gitaar moeten zo nu en dan vervangen worden. Maar hoe doe je dat? Snaren vervangen is helemaal niet moeilijk en iedereen kan het. Volg de stappen in deze blog dan kan er niks mis gaan en vervang jij voortaan je snaren in een handomdraai!

 

 

Zoeken

z