🎸 Dit zijn de mooistetweedehands muziekinstrumenten van deze maand

Bestel gemakkelijk de mooiste ukulele's

Shop voor de populairste western gitaren

Ga direct naar gitaarsnaren en bestel snel online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Nieuw: de Roland LX digitale piano's

Bezoek onze Piano & Vleugel showroom in Noordwijk

Bestel alle keyboards direct online

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Kies uit verschillende handgemaakte violen

Hars voor strijkinstrumenten. Bestel eenvoudig online

Oefen in stilte. Bekijk elektrische strijkinstrumenten

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

z

Gratis verzending vanaf € 49,95

Wij kopen jouw gebruikte instrument

Bekijk alle tweedehands gitaren

Bekijk alle tweedehands instrumenten

Music All In Blog

Dit zijn de leuktse, mooiste, uniekste, nieuwste en noemenswaardige nieuwe producten die de afgelopen maand bij onze zijn binnengekomen.
In deze blog hebben we het over de capodastro of simpel gezegd de capo. We bespreken wat nu eigenlijk een capo precies is, waar hij voor dient en wat voor verschillende soorten er zijn.
Welke gitaar moet je kopen? Een dure of een goedkope. Wij leggen je uit wat de verschillen zijn en waar je op moet letten.
Na enige jaren van afwezigheid is Laney weer te verkrijgen bij Music All In. Lees er alles over in onze blog.
Je wilt een elektrische gitaar aanschaffen, maar het aanbod en de verschillen zijn enorm! Hoe kies je tussen de uiteenlopende modellen en verschillende merken? En wat zeggen de enorme prijsverschillen? Wij helpen jou bij het maken van de juiste keuze!
Japan staat al sinds jaar en dag bekend om de uitmuntende kwaliteit van elektrische gitaren. Deze kwaliteit zie je ook terug bij het merk FGN. De gitaren van FGN scoren goed op alle onderdelen en hebben ook nog eens wat vernuftige verbeteringen ten opzichte van de traditionele elektrische gitaar. 
In deze blog leggen we je stap voor stap uit hoe je zelf de snaren vervangt op een klassieke gitaar en waar je allemaal op moet letten.
Je gitaar schoonmaken is altijd een goed idee. En ook essentieel om je insrrument in perfecte staat te houden. Maar gebruik niet zomaar alle middeltjes uit het keukenkastje. Wat je wel moet gebruiken lees je hier.

De snaren van je gitaar moeten zo nu en dan vervangen worden. Maar hoe doe je dat? Snaren vervangen is helemaal niet moeilijk en iedereen kan het. Volg de stappen in deze blog dan kan er niks mis gaan en vervang jij voortaan je snaren in een handomdraai!

 

 

Hier een overzicht van de leukste, nieuwe en mooiste gebruikte muziekinstrumenten van April 2021.
Wat zijn de duurste muziekinstrumenten ooit verkocht? Wij zichten het voor je uit! Bekijk de top 8 van de meest exclusieve en duurste instrumenten.
Een stemapparaat is een superhandige, bijna onmisbare accessoire als je gitaar speelt. Maar hoe werkt zo'n apparaat nu? Wij leggen je uit hoe je een gitaar, bas of ukulele stemt met behulp van een tuner. 

Zoeken

z